Lavinia Pârva și Ștefan Bănică așteaptă primul copil împreună

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică așteaptă primul copil împreună

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

Frumoasa brunetă va deveni mamă pentru prima oară anul viitor! Nu, nu mai este un simplu zvon. Viitorul tătic a făcut chiar el publică minunata veste, sâmbătă seara. Vorbim despre Lavinia Pârva și Ștefan Bănică – frumosul cuplul așteaptă primul lor copil împreună.

Anunțul a fost făcut chiar de celebrul cântăreț pe scenă, la deja tradiţionalul concert de Crăciun pe care îl susţine de ani de zile la Sala Palatului, după ce i-a făcut o dedicație Violetei, fiica lui și a Andreei Marin, a cărei zi de naștere a fost recent. „Doamnelor și domnilor, vă spun de fiecare dată, viața este frumoasă. Încercați să vă bucurați de ea pentru că și eu fac același lucru. Încerc. Nu știu dacă îmi reușește. Și, pentru că astăzi este ziua fetiței mele Violeta, o să cânt pentru ea, împlinește 11 ani. Iar Moș Crăciun mi-a mai adus o surpriză extraordinară și am să spun astă seară… Și față de colegii mei, nici ei nu știu. Dumnezeu mă încearcă și am să fiu tată pentru a treia oară” – a declarat, vădit emoționat, artistul.

Cântăreața se chinuia de ceva vreme să rămână însărcinată, nu de puține ori fiind surprinsă frecventând clinici de fertilitate din București, astfel că bucuria e cu mult mai mare decât într-o situație obișnuită. ”Dacă se întâmplă acest lucru o să fie o mare bucurie şi chiar o să vă anunţăm, însă tot ce vă pot spune este că acum nu sunt însărcinată. Perioada aceasta, vă spun foarte sincer, este atât de aglomerată, încât nu am în plan să devin mămică. Eu şi Ştefan avem spectacole multe. El joacă la teatru, se pregăteşte şi pentru concertul din decembrie, de la Sala Palatului, eu am o piesă frumoasă pentru luna următoare, cântăm şi de Revelion, aşa cum am făcut în fiecare an, iar în ianuarie lansez o piesă şi un videoclip. Într-adevăr, am fost la o clinică, la un moment dat, am şi greşit destinaţia, pentru că trebuia să mergem în altă parte, iar plicul cu analize îi aparţinea prietenei mele. Pentru ea am mers acolo” – declara ea cu numai un an în urmă.

Lavinia Pârva (33 de ani) şi Ştefan Bănică jr.(50 de ani) au devenit soț și soție în secret, în toamna lui 2017. Iar tot în secret au trecut, împreună, de primul trimestru al sarcinii. Felicitări fericitului cuplu și sarcină ușoară mămicii!

Articolul urmator
Cum decurge o ceartă între Theo Rose și Anghel Damian? Cei doi au dat din casă în primul podcast la care au fost invitați împreună: „Asta pe mine mă doare foarte tare”
Cum decurge o ceartă între Theo Rose și Anghel Damian? Cei doi au dat din casă în primul podcast la care au fost invitați împreună: „Asta pe mine mă doare foarte tare”
Ce fel de nume ar trebui sa ii pui primului copil?
Incepe quiz
Ce fel de nume ar trebui sa ii pui primului copil?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.