Lisa Sheridan a fost găsită moartă în casă

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

Lumea filmului este mai săracă de astăzi. Actrița Lisa Sheridan a fost găsită fără suflare în casa ei din New Orleans, la începutul acestei săptămâni. Cunsoscută publicului din România pentru rolurile făcute în seriale extrem de populare precum ”CSI: Miami ”, „Invasion” și ”Mentalistul ”, Sheridan avea numai 44 de ani.

Moartea ei este un șoc pentru toată lumea, deoarece nu se știe ca aceasta să fi suferit de vreo boală. „Cu toții am iubit-o pe Lisa foarte mult și suntem devastați de pierderea ei. S-a stins luni dimineață, acasă, în apartamentul ei din New Orleans. Așteptăm expertiza legiștilor pentru a afla cauza morții. Familia ei confirmă fără echivoc că nu este vorba de o sinucidere. Orice acuzație care susține contrariul e 100 la sută nefondată” - a declarat presei impresarul ei Mitch Clem.

În ceea ce privește viața personală a regretatei actrițe, Lisa Sheridan a fost logodită cu actorul Ron Livingston, cunoscut la noi mai ales datorită rolului său din extrem de popularul serial „Totul despre sex”.

Surse foto: Getty

Articolul urmator Jason Momoa și Lisa Bonet divorțează, după 16 ani de relație și aproape 5 ani de căsătorie

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.