Mădălina Ghenea a luat o decizie radicală după despărţirea de Philipp Plein!

Mădălina Ghenea a luat o decizie radicală după despărţirea de Philipp Plein!

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Chiar dacă Mădălina Ghenea şi Philipp Plein au fost împreună doar două luni, nu înseamnă că suferă mai puţin unul după celălalt. În definitiv, sutele de declaraţii siropoase de dragoste, tatuajele identice şi o presupusă cerere în căsătorie nu sunt aspecte care pot fi trecute cu vederea atât de uşor! Românca, cel puţin, pare să fie destul de afectată de despărţirea de designerul alături de care spera să îşi petreacă tot restul vieţii. 

Mădălina s-a întors în România pentru a-şi găsi liniştea sufletească alături de familie şi prieteni şi a profitat de ocazie pentru a face un anunţ surprinzător pe contul său de Instagram. După ce a şters mai multe fotografii şi clipuri video cu ea şi fostul iubit, românca s-a gândit că este timpul să întrerupă legătura cu fanii săi virtuali, cel puţin o perioadă, până când apele se vor mai calma, iar cei care îi urmăresc activitatea pe reţelele de socializare nu o vor mai critica pentru că şi-a expus, fără reţineri, viata intimă pe internet.

„Dragii mei, voi lua o pauză de Instagram! Voi șterge aplicația din telefon, valabil şi pentru Facebook şi Twitter. Prea multă ură! Vreau să le mulţumesc din suflet celor care mă susțin! Cu drag, Mădălina”, a scris actrița în cursul zilei de ieri. 

Fanii săi au felicitat-o pentru decizia înţeleaptă pe care a luat-o şi au încurajat-o să ţină capul sus şi să nu se lase afectată de răutăţile celor din jur. „Cred că este perfect să te deconectezi o perioadă, să nu mai citeşti toate nebuniile negative”, „Sper să ne dai în curând numai veşti bune despre tine. Mult noroc şi, mai ales, să îţi găseşti liniştea sufletească alături de cei dragi” sunt doar câteva comentarii din partea celor care urmăresc activitatea Mădălinei pe reţelele de socializare.

Relaţia scurtă, dar intensă, dintre Mădălina Ghenea şi Philipp Plein nu îi este nimănui necunoscută. Cât timp au fost împreună, cei doi nu s-au sfiit să expună pe internet cele mai intime momente, designerul îndrăznind să publice pe Instagram chiar şi o imagine cu Mădălina dezbrăcată, în baie. Însă totul a culminat cu momentul în care românca a dezvăluit că şi-a tatuat numele lui Philipp Plein pe gât, spre disperarea celor care o credeau pe Mădălina mai matură de atât şi mai cerebrală. Nici nu a mai contat că Philipp, la rândul său, şi-a tatuat numele româncei, ce-i drept, pe antebraţ.

În ciuda acestor gesturi măreţe, relaţia dintre cei doi s-a sfârşit exact aşa cum a început: brusc şi furtunos. Se zvoneşte că Philipp s-ar fi împăcat cu fosta lui iubită, Oxana, pe care a şi căutat-o în timp ce îşi striga iubirea pentru Mădălina în gura mare pe Instagram, ori de câte ori avea ocazia. Chiar Oxana i-a trimis româncei frânturi dintr-o conversaţie recentă, în care designerul îi cerea acesteia să îi răspundă la mesaje şi să îl deblocheze de pe reţelele de socializare.

Până şi Daniela Crudu susţine că se simte foarte atrasă de Philipp Plein şi spune că a trecut deja la fapte, trimiţându-i acestuia un mesaj pe Instagram: „I-am dat mesaj lui Philipp Plein şi l-a citit. I-am zis că îl iubesc”, a mărturisit Daniela, acum două zile, în emisiunea „Un show păcătos”.

Surse foto: Instagram

Articolul urmator
Ce face și cu ce se ocupă sora Laurei Cosoi: „Alina a luat cumva de la mama...”
Ce face și cu ce se ocupă sora Laurei Cosoi: „Alina a luat cumva de la mama...”
Dupa ce motto ar trebui sa te ghidezi in viata?
Incepe quiz
Dupa ce motto ar trebui sa te ghidezi in viata?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.