Mădălina Ghenea şi-a şters tatuajul cu numele fostului iubit de pe gât! Iată dovada!

Vineri, 13.05.2016
de Bianca Geica

Nimănui nu îi este străină povestea scurtă, dar intensă de dragoste dintre Mădălina Ghenea şi Philipp Plein. În cele două luni de relaţie, cei doi nu s-au dat înlături de la declaraţii siropoase de dragoste „strigate” în gura mare pe reţelele de socializare, Philipp ţinând să-şi asigure fanii de pe Instagram că Mădălina este femeia alături de care vrea să-şi petreacă tot restul vieţii. Ba mai mult, cei doi şi-au făcut tatuaje identice pe inelare, iar mai apoi, Mădălina a simţit nevoia să îi arate lui Philipp cât de puternice sunt sentimentele sale faţă de el, tatuându-şi numele lui pe gât.

La rândul său, designerul şi-a inscripţionat numele Mădălinei pe antebraţ, însă românca a avut ceva mai mult de suferit când a fost nevoită să păşească în cabinetul medicului pentru a-şi îndepărta tatuajul destul de vizibil!

Da, în urmă cu câteva ore, Mădălina Ghenea a postat pe contul său de Instagram un clip video prin care le dă de veste fanilor săi că a scăpat, în sfârşit, de tatuajul pe care şi l-a făcut după ce băuse mai mult decât ar fi fost cazul. Culmea, pe medicul care a ajutat-o pe româncă să scape de „amprenta” fostului iubit îl cheamă tot Philipp!

„Acel moment când îţi tatuezi pe gât numele medicului tău”, a scris Mădălina pe Instagram, făcând haz de necaz pe seama situaţiei. „Oamenii ar trebui să se gândească foarte bine înainte să-şi facă tatuaje!!! Nu e o idee bună să ţi le faci când eşti mahmur. Este mult mai greu şi mult mai scump să-ţi ştergi un tatuaj decât să-ţi faci unul. Îi mulţumesc medicului meu, Gary Philipp Lask!”, a mai adăugat românca.

Mădălina a profitat de această ocazie pentru a scăpa şi de tatuajul de pe inelar, crucea care simboliza legătura veşnică dintre ea şi Philipp Plein.

Mădălina Ghenea şi Philipp Plein au fost împreună doar două luni, punând definitiv punct relaţiei lor în aprilie. Câteva zile mai târziu, Philipp se fotografia în ipostaze tandre cu rusoaica Oxana, femeia cu care designerul a avut o relaţie de aproape doi ani înainte să formeze un cuplu cu Mădălina. Însă dulcea împăcare nu a durat mai mult de câteva zile.

Surse foto: Instagram

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!