Mădălina Ghenea şi Philipp Plein s-au despărţit după două luni de relaţie!

Mădălina Ghenea şi Philipp Plein s-au despărţit după două luni de relaţie!

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Declaraţii de dragoste siropoase, săruturi pasionale, tatuaje identice, vacanţe de lux, îmbrăţişări tandre, poze în ipostaze provocatoare, alte tatuaje şi un inel de logodnă opulentMădălina Ghenea şi designerul Philipp Plein păreau să fi găsit reţeta relaţiei perfecte! Cei doi nu se sfiau să-şi strige iubirea în gura mare pe reţelele de socializare şi, chiar dacă nu erau împreună de foarte mult timp, păreau tot mai convinşi că sunt făcuţi unul pentru celălalt.

Însă basmul pe care Mădălina Ghenea părea că îl trăieşte alături de Plein a luat sfârşit. Relaţia celor doi s-a terminat la fel de furtunos precum a început în urmă cu doar două luni.   

Dovada că cei doi nu mai formează un cuplu? Philipp Plein, care până acum două zile o diviniza pe româncă ori de câte ori avea ocazia, a şters toate pozele cu Mădălina Ghenea de pe contul său de Instagram. Toate imaginile şi clipurile video cu el şi iubita lui în ipostaze tandre au dispărut brusc de pe reţeaua de socializare, rămânând doar fotografiile designerului cu creaţiile sale.

Nu acelaşi lucru s-a întâmplat şi în cazul Mădălinei, care a mai păstrat câteva cadre cu ea şi fostul ei iubit. Să fie, oare, această despărţire doar o simplă ceartă între îndrăgostiţi? Să nu uităm că între Mădălina şi Philipp s-a mai produs o ruptură în urmă cu o săptămână, când designerul încetase să mai posteze poze cu focoasa brunetă, iar aceasta îşi făcuse contul de Instagram privat, după ce a publicat o conversaţie dintre Plein şi fosta lui iubită, Oxana. Acesta era foc şi pară că Oxana îl blocase pe reţelele de socializare şi refuza să îi mai răspundă la mesaje. Disperat, Philipp a hărţuit-o pe fosta lui iubită, cerându-i să îl deblocheze. El nu s-a lăsat nici măcar după ce Oxana i-a spus că nu mai are ce discuta „cu un măscărici ca tine”.

Oxana Zagumennova şi Philipp Plein au fost împreună aproape doi ani, cei doi punând punct relaţiei lor în luna februarie.


Philipp si Oxana

La scurt timp după această întâmplare, Mădălina Ghenea şi Philipp Plein îşi anunţau fanii că s-au împăcat prin intermediul unor fotografii în care îşi dezvăluiau tatuajele proaspăt realizate. Philipp îşi tatuase numele Mădălinei pe antebraţ, iar românca – numele designerului pe gât. Lucrurile păreau să fi intrat din nou pe un făgaş normal.

Din păcate, între Mădălina şi Philipp nu pare să mai existe vreo cale de împăcare. Încă!

Surse foto: Instagram

Articolul urmator
CRBL a mai fost căsătorit! Cine este prima lui soție și de ce s-au despărțit
CRBL a mai fost căsătorit! Cine este prima lui soție și de ce s-au despărțit
Ce bărbat îți va rupe inima în două?
Incepe quiz
Ce bărbat îți va rupe inima în două?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.