Mai sincer ca niciodată! Connect-R a spus care este adevăratul motiv pentru care s-a separat de Misha

Mai sincer ca niciodată! Connect-R a spus care este adevăratul motiv pentru care s-a separat de Misha

Ramona Jurubita

Connect-R (40 de ani) este un artist iubit de milioane de oameni și se bucură în fiecare zi de succesul uriaș. Poate avea tot ce se cumpără cu bani, dar îi lipsește un singur lucru – o viață amoroasă împlinită. Are deja o fiică, a avut și o soție pe care a pierdut-o cândva, iar acum a venit momentul ca lumea să afle ce s-a întâmplat cu adevărat între ei.

Cântărețul a fost căsătorit cu Misha (31 de ani) timp de trei ani, dar au divorțat în mare secret, nedorind să discute public problemele care i-au făcut să se îndepărteze unul de celălalt. S-au căsătorit civil în 2013, iar cununia religioasă a avut loc în 2014, la câteva luni de la momentul în care s-a născut fetița lor, Maya (9 ani).

„Am hotărât să rămânem prieteni și să ne creștem împreună copilul. Viața merge mai departe pentru fiecare dintre noi.”, declara vedeta când s-a aflat că nu mai formează un cuplu cu mama fiicei sale.

Acum, la aproximativ cinci ani de la despărțire, Connect-R a vorbit deschis despre toate motivele care au creat o barieră între ei. A făcut mărturisiri surprinzătoare în cartea pe care a lansat-o pe 25 mai 2023 – „Din Livada cu Nuci”. Se pare că a greșit mult față de fosta soție și că înțelege de ce nu a putut fi iertat. A acceptat decizia ei de a păstra distanța, deși a părut că a lăsat întredeschisă o portiță de împăcare.

„Poți să stai lângă o persoană și evoluția spirituală să aibă altă viteză. A ta sau a ei. Poți să nu mai fii în sincronicitate cu partenerul sau partenera. Divorțul s-a întâmplat pentru că modul meu de a fi nu mai corespundea cu modul ei de a fi. Cea mai mare problemă a fost faptul că sunt un tip indisciplinat. Totuși, indisciplina mea n-ar trebui să fie un necaz pentru nimeni. E modul meu de a fi. Las pantalonii în mijlocul casei, nu spăl vasele, nu schimb un bec. Dar, cumva, am grijă să plătesc pe cineva care să strângă în urma mea, o femeie care să facă în casă curățenie. Modelul soției mele, de bărbat și de tată, este tatăl ei. Socrul meu se pricepe la tot ce trebuie reparat și întreținut într-o casă.”, a scris interpretul piesei „Vara nu dorm” în capitolul „Divorțul” din cartea sa.

Misha, fosta soție a lui Connect-R, alături de Maya, fetița lor, la Disneyland, Paris
Misha, fosta soție a lui Connect-R, alături de Maya, fetița lor

Sinceritatea lui Connect-R nu are limite, așa că a recunoscut până la capăt toate greșelile săvârșite față de soția sa. Într-un anumit pasaj, a vorbit și despre picătura care a umplut paharul în căsnicia lor. Este ceva peste care foarte puține femei pot trece și se pare că Misha nu a reușit să o facă.

„În plus, peste această inabilitate a mea de a face lucruri în casă și de a fi mai ordonat, mai există ceva și o recunosc pentru cartea asta. Vreau să fiu super sincer. Soția mea putea trece peste lucrurile despre care v-am vorbit, dacă n-ar fi avut o neiertare mult mai puternică, pe care, evident, eu am provocat-o. E vorba de trădare. În vremea în care eu nu mă cunoșteam pe mine, când eram un dobitoc, m-a prins, m-a descoperit că aveam o altă relație. Și nu o dată, de câteva ori. Am înțeles-o perfect, am înțeles de ce a dat divorț. Ea a avut un cumul de stări, numeroasele mele trădări s-au adunat până într-o zi când a luat decizia de a divorța.”, s-a confesat el în rândurile cărții.

De-atunci și până acum, cântărețul s-a schimbat complet și a lăsat în urmă atitudinea de băiat "rău", care nu punea accent decât pe distracție și plăceri trecătoare. Între timp, a scăpat de toate dependențele care l-au făcut să piardă atât de multe lucruri în viață.

„Astăzi, în noua mea stare, n-aș mai avea de gând să mai înșel, nici gând să mai beau, nici gând să mă mai droghez, nici gând să-mi trădez soția. Sunt alt om. De ce n-a zis, acum, hai să mergem înainte? Te iert și continuăm. N-a zis pentru că este o femeie orgolioasă. Mai cred că a fost foarte rănită și că și-a pierdut încrederea în mine. Și a rămas cu trauma provocată de mine, n-a putut să treacă.

Chiar dacă, în anumite momente, aș fi sperat la o împăcare, cu prima ocazie, îmi reproșa tăios toate gesturile mele de trădare. Mă făcea să mă simt ultimul om, n-a putut să creeze pacea în casă. N-a putut să treacă peste momentele mele de rătăcire. (...) Ea mă vede că sunt altfel, mă vede și acum că m-am schimbat, dar nu acceptă împăcarea. Cel mult o ușă întredeschisă. E vorba de orgoliu și de neîncredere. Are teama că se pot repeta trădările mele și nu vrea să mai trăiască nicio dezamăgire. E Rac, e familistă convinsă, a renunțat la o carieră națională și internațională, ca să fie cu mine, ca să se nască fata.”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maya (@maya_mihalache)

Acum, la mai bine de cinci ani de la ruptura produsă între ei, lucrurile arată diferit, dar pare că amândoi așteaptă să se întâmple ceva. Încă sunt singuri, deși timpul se scurge cu repeziciune. Care să fie motivul pentru care artistul nu și-a găsit încă o parteneră? Poate nu vrea să renunțe la povestea de dragoste pe care o are cu mama copilului?

Iată ce destăinuire a mai făcut:

„Eu aș vrea să-mi refac viața, cred că și ea ar vrea, doar că nu, deocamdată. Eu am trecut de purgatoriu, sunt stabil, știu cine sunt. Dar nu am nicio relație și nici nu îmi voi face. Spun hotărât: nu îmi voi face o altă relație până când ea nu-și va face o altă relație. Eu voi ține ușa asta deschisă. Cred foarte tare că atunci când Dumnezeu binecuvântează doi oameni cu un prunc, el are ceva planuri cu cele trei suflete. Eu mai aștept. Și ea cred că mai așteaptă și dacă reapropierea se va face, eu voi fi foarte bucuros. În momentul când ea își va reface viața, am să închid și eu acest capitol.”

Ce părere ai despre această situație controversată în care se află cei doi artiști? Deși nu mai sunt un cuplu, continuă să meargă în vacanțe împreună și vorbesc foarte des, de dragul fetiței lor, pe care au ales să o crească împreună.

Povestea Corinei Chiriac, artista care a ales să sacrifice viața de familie de dragul carierei: „Sunt un om care a ales să nu aibă o familie”

Surse foto: InstagramInstagram

Surse articol: Libertatea, cartea Din Livada cu Nuci

Articolul urmator
8 celebrități care au devenit cunoscute după 50 de ani! Sunt dovada clară că niciodată nu este prea târziu să-ți urmezi visele
8 celebrități care au devenit cunoscute după 50 de ani! Sunt dovada clară că niciodată nu este prea târziu să-ți urmezi visele
Mai eşti îndrăgostită de iubitul tău? Testul care este mai sincer cu tine decât eşti tu însăți!
Incepe quiz
Mai eşti îndrăgostită de iubitul tău? Testul care este mai sincer cu tine decât eşti tu însăți!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.