Mai ții minte cum arăta Anda Adam înainte de operațiile estetice?

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Anda Adam și-a făcut debutul în industria muzicală românească în urmă cu peste 20 de ani, atunci când cânta alături de băieții de la trupa R.A.C.L.A. Artista arăta complet diferit pe atunci, era brunetă și nu avea nici pe departe formele voluptuoase de acum, însă cu puțin ajutor din partea medicului estetician a devenit o adevărată bombă sexy, invidiată de multe reprezentante ale sexului frumos.

Vezi în galeria foto cât de mult s-a schimbat Anda Adam de-a lungul anilor și câte operații estetice are, de fapt!

Cum arăta la începutul carierei

Cum arăta la începutul carierei

Anda Adam a știut dintodeauna că muzica este drumul ei și, după mai multe încercări de a deveni faimoasă, a reușit într-un final să devină membră a trupei R.A.C.L.A, considerată una dintre cele mai vechi formații de hip-hop din România. Pe atunci avea doar 19 ani și multe visuri în față. Talentul și vocea au propulsat-o pe rampa celebrității și, alături de colegii de trupă, a lansat hit-ul "Nu mă uita", în anul 1999. Atunci, Anda Adam era brunetă, avea sprâncenele foarte subțiri și un bust nu atât de proeminent.

Sursa foto: Captură foto

Medicul estetician i-a devenit cel mai bun prieten

Medicul estetician i-a devenit cel mai bun prieten

Anda Adam a recunoscut mereu că transformarea ei fizică nu a fost una firească, ci a primit mult ajutor din partea medicului estetician, care într-un final i-a devenit și cel mai bun prieten. Prima operație a fost la sâni, la începutul carierei, la doar 21 de ani. Vedeta și-a dorit o augmentare mamară din cauza faptului că bustul său nu arăta deloc feminin, fiind o adeptă înrăită a fitness-ului. După ani întregi de ridicat greutăți, mușchii își pierduseră forma, iar astfel vedeta a decis să facă operația care i-a redat încrederea în sine. 

Sursa foto: Captură foto

Și-a mărit sânii de două ori

Și-a mărit sânii de două ori

La 11 ani de la prima intervenție chirurgicală, în 2012, Anda Adam a pășit, din nou, pragul cabinetului medicului estetician. De această dată, Anda Adam nu a vrut să scape de un complex, ci și-a dorit doar sâni mai mari. Vedeta și-a mărit sânii a doua oară, la vârsta de 32 de ani, iar operația s-a desfășurat într-un spital de stat din Capitală. Pentru această operație, Anda Adam a scos din buzunar doar 2000 de euro, spre deosebire de colegele ei de breaslă, ce plăteau și 5000 de euro.

Sursa foto: Captură foto

A continuat seria de îmbunătățiri

A continuat seria de îmbunătățiri

Operațiile estetice la sâni au însemnat doar primii pași în transformarea Andei Adam. Vedeta și-a dorit constant să fie o mai bună versiune a ei, astfel că, pe măsură ce anii treceau, artista a continuată să își facă îmbunătățiri. Operația la nas a făcut-o în urmă cu doar câteva lun,  iar motivele au fost pur estetice, după cum chiar ea a mărturisit.

"Îmi doream de mulţi ani o operaţie la nas, care, ştiu că voi veţi spune că era perfect, dar nu e chiar aşa. Mereu făceam poze cu capul uşor întors ca să nu se vadă că nasul meu pleca puţin la plimbare spre stânga! Plus că am şi o deviaţie de sept pe care o voi corecta cu această ocazie! Ştiu că voi şi mai mult cu un nas drept şi finuţ şi vreau să vă mulţumesc pentru sprijin! (...) O să revin cu poze după operaţie", a scris Anda Adam într-o postare pe contul de Instagram.

Surse foto: Instagram

Articolul urmator Anda Adam e într-al nouălea cer! Iubitul ei a cerut-o în căsătorie în cel mai romantic mod: "A fost foarte emoționant, nu mă așteptam, am plâns de bucurie"

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.