Mama lui Scarlett Johansson, aproape de faliment

Mama lui Scarlett Johansson, aproape de faliment

Madalina Nazalu, redactor Divahair.ro

Se stie ca exista un moment in viata unei celebritati cand renunta la serviciile managerului alaturi de care s-a consacrat in favoarea unui profesionist recunoscut in cercurile hollywoodiene. Cu un astfel de incident nefavorabil carierei si veniturilor s-a confruntat si mama celebrei actrite Scarlett Johansson, acum doi ani, cand fata ei, proaspat casatorita, a considerat ca este timpul sa isi afirme independenta ca femeie si artist, renuntand la serviciile ei manageriale.

Hotararea actritei de a opta pentru un profesionist a provocat o gaura financiara greu de astupat in bugetul mamei sale, impiedicand-o, astfel, sa isi achizitioneze apartamentul din New York, in valoare de 1.4 milioane de dolari, pentru care inaintase un avans.

In prezent, mama vedetei, Melanie Sloan a depus o cerere pentru a-si primi banii inapoi, motivand ca este aproape de faliment si se afla in imposibilitatea de a-si achita ratele.

In toamna lui 2011, Melanie Sloan se putea lauda cu un portofoliu financiar de invidiat, care a ajutat-o sa obtina instantaneu aprobarea proprietarilor apartamentului de care era interesata, insa pierderea lui Scarlett a coincis cu un colaps general al intregii afaceri.


Se pare ca singurele sale venituri sunt reprezentate, in prezent, de un contract pe care l-a obtinut pentru fiica sa cu celebra companie Moet, care ii asigura, lunar, un beneficiu de 25.000 de dolari, insa aceasta suma nu este suficienta pentru a acoperi ratele achizitiei imobiliare.

Din nefericire, reprezentatii legali ai proprietarilor apartamentului de lux s-au declarat neincrezatori in bilantul economic prezentat de Sloan, afirmand ca acestia au dreptul de a pastra avansul primit de la mama actritei.

Articolul urmator
Cum se simte mama lui Laurențiu Reghecampf, diagnosticată cu cancer
Cum se simte mama lui Laurențiu Reghecampf, diagnosticată cu cancer

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.