Mândria ochilor ei! Fiul Nadiei Comăneci a crescut mare, frumos și talentat

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Nadia Comăneci este, fără dar și poate, cea mai mare sportivă pe care a oferit-o țara noastră. Pe lângă performanțele profesionale pe care le cunoaște toată lumea, zeița de la Montreal este și o soție iubitoare și devotată și o mamă foarte mândră. 

Nadia, în vârstă de 59 de ani, este căsătorită din anul 1996 cu fostul gimnast american Bart Conner, acum în vârstă de 62 de ani. Cei doi au devenit părinți în anul 2006, când, la data de 3 iunie, a venit pe lume Dylan Paul Conner.

Acum deja aflat la vârsta adolescenței, Dylan le calcă pe urme celebrilor săi părinții: a câștigat deja primele medalii la competiții de gimnastică, până la vârsta de 14 ani.

Nadia Comăneci are o relație foarte apropiată cu fiul său pe care l-a inițiat deja în tainele acestui sport ce implică disciplină și mult antrenament. Vezi, în galeria foto, cum arată în prezent fiul Nadiei Comăneci și câte sporturi practică în total. 

Surse articol: Click.ro / DigiSport.ro / Stirescu.ro

"10-le meu perfect"

"10-le meu perfect"

Nadia Comăneci a devenit mamă pentru prima oară în iunie 2006, la vârsta de 45 de ani. Campioana a născut prin cezariană un băiețel perfect sănătos. Atunci, Nadia l-a numit pe fiul său "10-le meu perfect". După ce s-a născut Dylan, Bart Conner, soțul Nadiei, a explicat cum au decis să îl numească astfel și pe cine au ales drept nași.

"Suntem extrem de încântați. Pot să vă spun că atât Dylan, cât si mama lui se simt foarte bine. Numele de Dylan l-am ales pentru că Bob Dylan este cântărețul meu preferat, iar Paul este managerul nostru. Nașii copilului vor fi Paul Ziert și Anastasia Soare.", a declarat Bart Conner pentru International Gymnast Magazine, în 2004.

Sursa foto: Instagram

Nadia Comăneci, între campioană și mamă devotată

Nadia Comăneci, între campioană și mamă devotată

Nadia Comăneci a vorbit, în urmă cu doi ani, despre ce a însemnat pentru ea să jongleze cu resposabilitățile unei personalități sportive și rolul de mamă. Campioana a mărturisit că fiul său, Dylan, pe atunci în vârstă de 12 ani, i-a reproșat că este plecată prea mult timp de acasă. 

"Avem un copil de 12 ani care mi-a mărturisit acum câteva săptămâni că jumătate din viaţa lui eu sunt plecată. Printre cei care călătoresc cel mai mult şi spun nu la multe evenimente pentru că trebuie să gaseşti un echilibru între ceea ce este important în viaţa ta, iar acum lucrul cel mai important este copilul, dar trebuie să găseşti moment pentru tine, moment pentru familie, pentru că numai aşa îţi poţi găsi un echilibru şi lucrul acesta l-am învăţat din sport.", a declarat Nadia Comăneci pentru DigiSport.ro, în 2018.

Sursa foto: Instagram

Dylan, prezent în lumea mondenă

Dylan, prezent în lumea mondenă

Când ai o mamă campioană mondială este cam greu să nu guști și tu din beneficiile de a fi o celebritate. Nadia Comăneci l-a introdus pe Dylan în lumea mondenă încă de acum doi ani, iar fiul său participă des la evenimente sau gale de film, acolo unde se întâlnește cu diverși actori sau sportivi de top.

Sursa foto: Instagram

Îi calcă pe urme mamei sale

Îi calcă pe urme mamei sale

Dylan a moștenit pasiunea mamei sale pentru sport, îndeosebi pentru gimnastică. Fiul Nadiei Comăneci a ocupat locul 1 la un concurs specific iarna trecută, organizat în Statele Unite ale Americii. Campioana postează des imagini din timpul antrenamentelor fiului său și nu ratează nici o ocazie de a le arăta tuturor cât de mândră este de el. 

Citește și: Totul despre zeița de la Montreal: cele mai importante momente din viața Nadiei Comăneci

Sursa foto: Instagram

Surse foto: Getty, Instagram

Articolul urmator Vezi cât de mare și frumos s-a făcut Tiago, fiul lui Adrian Mutu și al soției lui, Sandra

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.