Mariana Moculescu trăiește cea mai bună perioadă a vieții ei. „Sunt într-o relație cu un bărbat inedit și deosebit"

Mariana Moculescu trăiește cea mai bună perioadă a vieții ei. „Sunt într-o relație cu un bărbat inedit și deosebit"

Ramona Jurubita

Cunoscută pentru trecutul său controversat, Mariana Moculescu rămâne o prezență importantă în showbiz-ul românesc. Acum nu mai ține primele pagini ale ziarelor cu scandaluri, pentru că viața ei s-a schimbat radical. Ajunsă la 54 de ani, iubește din nou ca în adolescență, se înțelege bine cu fiica ei din căsnicia cu Horia Moculescu (86 de ani) și se simte, în sfârșit, împlinită.

În interviurile acordate recent, Mariana Moculescu a avut foarte multe de spus despre bucuria de care are parte în prezent. La începutul lunii mai 2023 a fost invitată în emisiunea „Exclusiv VIP”, unde a oferit detalii despre relația pe care o are cu fiica ei, Nidia Moculescu (33 de ani). Deși s-a speculat că după divorțul de Horia Moculescu nu a mai păstrat legătura cu fata pe care o au împreună, vedeta a ținut întotdeauna să infirme zvonurile.

„Ea păstrează relația asta cu mine și chiar de curând mi-a zis că tatăl ei nu i-a zis niciodată ceva urât despre mine. A contat și lucrul acesta, îi mulțumesc pe această cale, prin emisiunea lui Cristi Brancu, știu că sunteți buni prieteni.”, a declarat aceasta.

În aceeași emisiune, Mariana Moculescu a dezvăluit și detalii mai puțin cunoscute despre viața ei personală. Se pare că și-a găsit fericirea în brațele unui bărbat care este mult mai tânăr decât ea și pe care l-a cunoscut într-un mod atipic.

„Este o personalitate, nu pot să divulg. Are o funcție foarte importantă într-un alt oraș decât București. Are o funcție publică. Relația a început după ce mi-am deschis eu Only Fans-ul. M-a văzut pe Instagram, pe urmă a făcut rost de numărul meu de telefon.”, a mărturisit ea.

Îndrăzneala și insistența bărbatului misterios au făcut-o pe fosta soție a compozitorului Horia Moculescu să se îndrăgostească iremediabil. Iată cum a reușit să o cucerească:

„Mi-a dat mesaj, a trebuit să ne întâlnim, nu m-am dus la întâlnire, a mai trecut o perioadă de timp, iar am primit mesaj. Dar ce mesaje frumoase, ce texte elaborate, ce erudiție. Ce băiat de băiat!”

Mariana Moculescu își laudă partenerul de fiecare dată când are ocazia, așa cum a făcut-o și într-o discuție cu jurnaliștii de la Fanatik. În mod surprinzător, păstrează discreția și nu divulgă identitatea acestuia, iar oamenii care îi cunosc trecutul sunt surprinși de schimbarea sa de atitudine.

„Sunt într-o relație cu un bărbat inedit și deosebit. Are o personalitate puternică. Mie îmi plac bărbații care au personalitate și care au făcut ceva din punct de vedere profesional în viața lor. Personalitatea și funcția unui bărbat contează foarte mult. El este persoană publică. Sunt îndrăgostită de el pentru că merită. Nu vreau deocamdată să îi spun numele. Spun doar că este în domeniul politic, este sus de tot, are o funcție foarte importantă și nu vreau să am probleme.”, a povestit pentru sursa menționată anterior.

În cadrul aceluiași interviu, a subliniat ce simte acum și cât de împlinită este în plan personal. Dacă în urmă cu 23 de ani părea că soarele nu va mai ieși pe strada ei, acum totul arată diferit. „Este o persoană cunoscută și foarte puternică. Da, mă face fericită și mă simt iubită. Eu l-am ținut pe jar. Dacă îți place de un bărbat, îl ții pe jar, dacă nu dai doi bani pe un bărbat, nu mai ții cont de chestia asta.”, a mai declarat pentru Fanatik.

Mariana Moculescu îmbrăcată într-o jachetă neagră de piele, purtând o pereche de ochelari de soare în aceeași culoare

Se pare că vedeta a trecut peste toată suferința simțită în urmă cu mai bine de două decenii și își trăiește viața din plin, simțindu-se mai bine ca la 20 de ani. „Această relație este una funny, deoarece el este cu 10 ani mai tânăr decât mine. Nu se vede diferența de vârstă, pentru că eu nu sunt băbită. El mi-a spus că eu și la 80 de ani voi arăta bine, iar el tot în compania mea se va simți cel mai bine. Eu oricum nu mă voi îmbrăca și nu îmi voi face părul niciodată ca o babă. El așa mi-a promis, că și la 80 de ani vom fi împreună și ne vom distra. E o relație la început.”

Chiar dacă acum are tot ce își dorește, probabil nu va uita niciodată clipele de coșmar prin care trecea la începutul anilor 2000, când se războia cu fostul soț. Aceasta l-a acuzat pe Horia Moculescu inclusiv că i-ar fi distrus cariera în televiziune.

„Horia mi-a făcut mult rău. A intrat în biroul șefilor și le-a zis „Dați-o afară pe Mariana!”, au fost și martori, nu poate nega.
Apoi, am fost chemată și mi s-a adus la cunoștință că trebuie să demisionez, că mă aflu în acest scandal devenit public, și că un știrist nu are voie să fie implicat în astfel de probleme. Mi s-a spus că are relații peste tot, că îmi va face rău.”, a povestit Mariana Moculescu în trecut.

În prezent, își câștigă pâinea din postările pe care le face în mediul online, pe o platformă destinată, în mare parte, conținutului pentru adulți. Totuși, vedeta nu consideră că este greșit să obțină bani prin intermediul rețelelor sociale.

„Pe Only Fans nu trebuie să faci numai fotografii sexy. Poți să faci rețete culinare, sau machiaj, sau cosmetică, sau modă. Și oamenii plătesc un abonament. La început am pus 20 de dolari, m-am luat după Cruduța, după care am scăzut la 10 dolari. În ultimul timp n-am mai intrat așa des.”, a explicat ea în emisiunea lui Cristi Brancu.

Fosta soție a compozitorului Horia Moculescu a mai povestit și că actualul partener nu se opune alegerii sale de a câștiga bani prin aceste metode și că o susține dacă face lucruri „îndrăznețe și deștepte din punct de vedere financiar”.

Ce mai face Leonard Miron și cât de dor îi este de televiziune: „este un microb de care nu poţi să scapi...”

Surse foto: Facebook, Facebook, Facebook

Surse articol: YoutubeFanatikKfetele

Articolul urmator
Drama prin care trece Mariana Moculescu: „Nici până în ziua de azi nu am avut banii necesari să plătesc această mamografie”
Drama prin care trece Mariana Moculescu: „Nici până în ziua de azi nu am avut banii necesari să plătesc această mamografie”
Quiz: Din ce "aluat" este făcut sufletul tău pereche?
Incepe quiz
Quiz: Din ce "aluat" este făcut sufletul tău pereche?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.