Mark Hollis a murit, la numai 64 de ani

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

Doliu în lumea muzicii. Solistul uneia dintre cele mai celebre formații ale anilor 80 s-a stins din viață.
Mark Hollis, liderul trupei Talk Talk, a murit pe 25 februarie, la numai 64 de ani. It’s My Life, Today, Talk Talk and Life’s What You Make It reprezintă numai o parte din hiturile care i-au consacrat pe cei de la Talk Talk. "Odihnește-te în pace, Mark Hollis, văr, sot și tată minunat, om fascinant și cu principii solide, s-a retras din lumea muzicală acum 20 de ani, dar a rămas un reper de bază inconfundabil" – acesta a fost mesajul lui Anthony Costello, vărul prin alianță al regretatului artist.

Basistul Talk Talk, Paul Webb - Rustin Man, , a adus și el un ultim omagiu fostului său coleg de trupă: "Sunt foarte șocat și întristat să aud vestea despre trecerea în neființă a lui Mark Hollis", a scris el. "Din punct de vedere muzical a fost un geniu și a fost o onoare și un privilegiu să fi fost într-o trupă cu el. Nu l-am mai vazut pe Mark timp de mulți ani, dar ca mulți muzicieni ai generației noastre, am fost profund influențat de ideile sale muzicale inovatoare".

Decesul artistului a fost confirmat luni, 25 februarie și, din păcate, până în prezent nu a fost dată publicității nicio cauză clară.

Articolul urmator Mark Wahlberg a devenit tată pentru prima dată în aceeași zi în care a murit sora lui - El o numește "îngerul păzitor" al fiicei sale

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.