Mark Wahlberg dezvăluie că ascultă mesajele vocale ale mamei sale decedate: "Este tot ce am acum"

Mark Wahlberg dezvăluie că ascultă mesajele vocale ale mamei sale decedate: "Este tot ce am acum"

Alida Enache

Mamele sunt adevărate războinice, eroine, care pot îndura absolut orice pentru copiii lor, iar Mark Wahlberg știe asta mai bine ca oricine. Actorul american a prețuit-o pe femeia care i-a dat viață până când ea și-a dat ultima suflare și continuă să o iubească chiar și dincolo de mormânt.

Născut într-o familie cu alți opt copii, Mark Wahlberg nu a avut o copilărie deloc ușoară. Părinții săi au divorțat pe când el avea 11 ani și de atunci a rămas în grija mamei sale, Alma. Femeii i-a fost foarte greu să aibă grijă singură de cei nouă copii, dar nu a avut de ales decât să se sacrifice pentru puii ei. Nu a regretat asta mai târziu, ba dimpotrivă. Le-a oferit tuturor fiilor și fiicelor sale o lecție importantă de viață și le-a insuflat valorile ei morale.

Aceasta i-a încurajat pe copiii ei încă de la bun început să devină exact ceea ce își doresc, iar fiecare în parte a fost mulțumit, mai apoi, cu soarta și evoluția sa. Cu toții au avut parte de provocări pe parcursul existenței lor, însă mulțumită lecțiilor primite de la femeia care le-a dat viață au reușit să le depășească cu brio.

Mark Wahlberg, care acum are 51 de ani, a avut o relație extraordinară cu mama sa și nu a trecut nicio zi in viața lui fără să o sune. Chiar Alma, care a devenit mamă la 18 ani, a împărtășit, la un moment dat, că fiul ei obișnuia să o apeleze în fiecare zi atunci când era departe de ea și că acest lucru le-a menținut, de fapt, relația strânsă.

Imagine cu Mark Wahlberg alături de mama și de soția sa
Mark Wahlberg alături de mama și de soția sa

"Am vrut să le ofer dragostea pe care am crezut întotdeauna că mi-am dorit-o și nu am primit-o niciodată. Am vrut ca ei să știe că sunt mereu acolo, mereu, mereu, mereu. Poate că nu-mi place ceea ce îmi spui, dar sunt acolo pentru tine și asta e tot. Așa sunt toți acum. Sunt acolo pentru mine.", a povestit mămica-eroină în trecut.

Ea a încercat pe tot parcursul vieții sale să devină o versiune mai bună a sa tocmai pentru copiii ei. A făcut tot ce a putut pentru a-i crește exemplar și, în ciuda greutăților cu care s-a confruntat, a izbândit. Eforturile sale au fost văzute și apreciate de toți cei nouă copii ai ei.

Din păcate, în 2021 aprilie, mămica a nouă copii a murit la 79 de ani. Tragicul moment a fost cu adevărat dureros pentru întreaga sa familie, însă fii și fiicele sale ei greu și-au revenit și au acceptat faptul că mama lor, pur și simplu, nu mai era.

Actorul american, tată a patru copii, a avut parte de o perioadă foarte dificlă după ce Alma a murit. Deși știa că un astfel de moment va veni cândva, nu era pregătit să-și ia la revedere de la femeia care l-a adus pe lume. După decesul ei, starul a mărturisit că mama sa a fost o persoană extraordinară și că a fost foarte mândră de ei, în ciuda dificultăților cu care s-au confruntat.

Imagine cu Mark Wahlberg alături de mama lui, soția și cei patru copii ai lor
Mark Wahlberg alături de mama lui, soția și cei patru copii ai lor

De asemenea, el i-a adus mamei sale cuvinte de laudă cu fiecare ocazie apărută, semn că este conștient că a ajuns unde este astăzi datorită femeii care a dat totul pentru familia ei. "Ea reușea să ajungă la inima oricui. A fost o adevărată sursă de inspirație. Tot ceea ce am acum de la ea sunt înregistrările și mesajele ei vocale pe care mi le trimitea. Le ascult foarte des...", a mărturisit actorul. 

Atunci când îi simte lipsa, urmărește un interviu dat de Alma și, astfel, reușește să-i vadă, din nou, chipul. Îi ascultă vocea, în continuare, chiar dacă nu mai este pe acest pământ, căci a păstrat toate înregistrările și mesajele vocale pe care i le-a trimis pe parcursul timpului.

În plus de asta, atât actorul, cât și fratele său, cântărețul american Donnie Wahlberg, nu obișnuiesc să își ascundă regretul și durerea de fanii lor și, din când în când, distribuie în mediul online fotografii cu Alma. Frații și-au amintit de fiecare moment în parte pe care le-au petrecut cu ea și i-au dedicat numeroase postări de pe rețele de socializare.

Și cum el a moștenit deja calitățile mamei sale, a sosit momentul ca Mark Wahlberg, la rândul său, să le insufle celor patru copii ai lui valorile și credințele mamei sale. Mark a părăsit California tocmai pentru a putea oferi o viață frumoasă și liniștită soției lui, Rhea Durham (44 ani), și celor patru copii pe care îi au împreună: Ella Rae Wahlberg (19ani), Brendan Wahlberg (14 ani), Grace Margaret Wahlberg (12 ani), Michael Wahlberg (16 ani).

Imagine cu Mark Wahlberg alături de familia sa
Mark Wahlberg alături de familia sa

"Pentru a putea să le ofer copiilor mei o viață mai bună și pentru a-i putea ajuta să își urmeze visele, fie că este vorba de fiica mea căreia îi place călăria, de fiul meu care joacă baschet, de fiul meu mai mic care joacă golf.", a povestit actorul în trecut, în cadrul unui interviu, adăugând faptul că îi mulțumește soției sale pentru că l-a transformat într-un om mai bun.

Citește și: Fă cunoștință cu modelul care și-a transformat boala în inspirație pentru alte persoane. Este foarte mândră de felul în care arată

Surse foto: Instagram, Instagram, Instagram, Instagram, Instagram

Surse articol: Thesun, Brightside, Nbcnews

Articolul urmator
Cum arată casa de la țară a lui Puya. "Cu tot respectul pentru Buhnici, casele noastre astea tradiționale te țin 100 de ani"
Cum arată casa de la țară a lui Puya. "Cu tot respectul pentru Buhnici, casele noastre astea tradiționale te țin 100 de ani"
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta
Incepe quiz
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (9)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.