Adevarata Stare de Bine
Nu Skin

Mărturisirea zilei: Gisele Bundchen a încercat să se sinucidă!

Joi, 27.09.2018
de Ana Munteanu

La prima vedere, are o viață de invidiat: un soț bun și atrăgător, niște copii cuminți și frumoși, o carieră de success și bani de poți să îi întorci cu lopata. Cu toate acestea, viața pentru ea nu a fost mereu roz. Dimpotrivă. Fix în momentele în care se afla pe culmile succesului, când cariera ei era pe val, ea a avut o depresie atât de puternică încât a luat serios în considerare varianta de a-și lua viața.

 Gisele Bundchen

Gisele Bundchen, căci despre ea este vorba, a simțit nevoia să facă publică această perioadă neagră din viața ei, în paginilor cărții ei de memorii ”Lessons: My Path to a Meaningful Life”. Cel mai de succes supermodel din lume a dezvăluit că totul a început cu 15 ani în urmă, când a suferit un atac de panică în timpul unui zbor. Asta a dus la o frică mare de tuneluri, lifturi și alte tipuri spații închise.

Odată cu trecerea timpului, atacurile de panică au devenit tot mai acute, declanșându-se chiar și când supermodelul se afla în propria-i casă. Gândurile suicidale nu au întârziat să apară: „Am avut un sentiment că, dacă voi sări de la balcon, se va termina și nu va trebui să mă mai îngrijorez în legătură cu acest sentiment în care lumea mă sufocă. Lucrurile pot părea perfecte din afară, dar n-ai nicio idee despre ce se întâmplă într-adevăr. M-am gândit că este momentul să dezvălui câteva din vulnerabilitățile mele, iar asta m-a făcut să realizez că nu aș schimba nimic din ce am trăit până acum pentru că sunt ceea ce sunt din cauza acestor experiențe. Eram pe o poziție extraordinară în carieră, eram foarte apropiată de familie și întotdeauna m-am considerat o persoană pozitivă, așa că mă supăram pe mine. Îmi spuneam: <> Simțeam că nu am voie să mă simt rău, dar eram fără putere. Lumea ta devine din ce în ce mai mica, simți că nu mai poți respira, ceea ce e cel mai rău sentiment pe care l-am avut în viața mea”.

După ce I s-a prescris un tratament medicamentos pe bază de Xanax, Gisele Bundchen a decis să renunțe la el și să încerce un alt drum către vindecare. Superbul model a ales să își schimbe, în totalitate, stilul de viață: „Fumam, beam câte o sticlă de vin și trei cafele zilnic. Am renunțat la toate într-o zi“.

Pe lângă aceste vici, Gisele Bundchen a renunțat la toate produsele care conțin zahăr și s-a reorientat către yoga și meditație pentru a își reveni la normal. Din fericire, rezultatele nu au întârziat să apară, ea aflându-se într-o stare excelentă în prezent. Să sperăm că povestea ei de viață, demonii cu care s-a luptat, să îi ajute și pe cei care trec prin aceleași stări disperate să realizeze că întotdeauna există o speranță și că sinuciderea nu trebuie, sub nicio formă, să reprezinte o soluție.

Surse foto: Getty

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!