Maștera din poveste sau mama vitregă ideală? Cum se poartă soția lui Bănică cu copiii vitregi, adevărul a ieșit la suprafață

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Discreția învăluie precum o mantră de protecție familia lui Ștefan Bănică Jr. Și, deși actorul are trei copii cu trei femei diferite, a știut dintotdeuna cum să păstreze amănuntele personale departe de cei curioși. Un subiect care a fost mereu pe buzele tuturor a fost cel la referitor la relația reală dintre cei doi copii ai lui Ștefan Bănică Jr. și actuala soție, Lavinia Pîrva. Este bruneta mama vitregă cea rea din basmele copilăriei sau cea mai bună prietenă pentru Violeta și Radu Jr.?

Află, care este, de fapt, relația dintre soția lui Ștefan Bănică Jr. și copiii săi vitregi, în galeria foto!

Ștefan Bănică Jr., topit după mezinul familiei

Ștefan Bănică Jr., topit după mezinul familiei

Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva au început, în mod oficial relația, în anul 2014, îar în anul 2017 s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii restrânse în Bulgaria. În urmă cu un an, din iubirea lor s-a născut micuțul Alexandru, pe care actorul îl adoră și nu își poate imagina viața fără el. În urmă cu un an, atunci când Ștefan Bănică Jr. a vorbit prima oară despre fiul său, a menționat că viața i-a oferit o provocare, la vârsta de 51 de ani. 

"Doamenlor și domnilor, vă spun de fiecare dată, viața este frumoasă. Încercați să vă bucurați de ea pentru că și eu fac același lucru. Încerc. Nu știu dacă îmi reușește. Și, pentru că astăzi este ziua fetiței mele Violeta, o să cânt pentru ea, împlinește 11 ani. Iar Moș Crăciun mi-a mai adus o surpriză extraordinară și am să spun astă seară… Și față de colegii mei, nici ei nu știu. Dumnezeu mă încearcă și am să fiu tată pentru a treia oară.", a declarat Ștefan Bănică Jr., în urmă cu un an.

Sursa foto: Instagram

Cum se înțelege soția lui Ștefan Bănică Jr. cu copiii vitregi

Cum se înțelege soția lui Ștefan Bănică Jr. cu copiii vitregi

Recent, Ștefan Bănică Jr. a oferit primele detalii despre relația dintre soția lui, Lavinia Pîrva, și copiii lui, Radu Jr. și Violeta. Conform spuselor actorului, bruneta de înțelege de minune cu cei doi și este o mamă vitregă exemplară, având o relație bună de prietenie.

"Venirea pe lume a lui Alexandru, când aveam 51 de ani, o percep ca un cadou, pe care mi l-a făcut Dumnezeu. Şi atunci, probabil, sunt mai relaxat. Aşa că nu ştiu dacă e vorba de experienţă sau de înţelegere a lucrurilor. Radu şi Violeta au ştiut să se adapteze şi să-l facă pe Alexandru să se simtă iubit, iar Lavinia, pentru ei doi, este cea mai bună prietenă. Este un „pitic’ cu personalitate, iar Lavinia este extrem de implicată, ca mamă, în creşterea lui.", a spus Ştefan Bănică Jr. pentru revista Viva!

Actorul a petrecut mai mult timp cu familia lui

Actorul a petrecut mai mult timp cu familia lui

Prin prisma faptului că a trebuit să renunțe la unele contracte, din cauza pandemiei de coronavirus, Ștefan Bănică Jr. a avut ocazia să petreacă mai mult timp alături de familia lui. Actorul a subliniat importanța oamenilor dragi în viața lui, ei fiind cei care îi dau putere să meargă mai departe.

"Pandemia mi-a 'dăruit' timp cu copilul meu și cred că ăsta e un dar de neprețuit. Mi-am mutat centrul de atenție pe persoanele și lucrurile care contează cu adevărat pentru mine și mi-am întărit anumite convingeri vizavi de inutilitatea lucrurilor făcute doar de dragul de a le face.", a mărturisit Ștefan Bănică Jr. pentru revista Viva!

Sursa foto: Facebook

Lavinia Pîrva, o mamă devotată

Lavinia Pîrva, o mamă devotată

Ștefan Bănică Jr. are numai cuvinte de laudă la adresa soției sale, pe care o descrie drept o mamă iubitoare și devotată. Și cum micuțul Alexandru nu a fost expus mai deloc până acum pe rețelele sociale și fanii nu știu cum arată chipul lui, actorul a făcut câteva dezvăluiri și în acest sens și a spus că seamănă atât cu el, cât și cu Lavinia Pîrva.

"Seamănă cu amândoi și este atașat și de mama, și de tata. Este un 'pitic' cu personalitate, iar Lavinia este extrem de implicată, ca mamă, în creșterea lui.", a subliniat Ștefan Bănică Jr.

Sursa foto: Instagram

Surse foto: Instagram

Articolul urmator Radu Ștefan Bănică dă din casă! Cum se înțelege fiul lui Ștefan Bănică, de fapt, cu Andreea Marin și Lavinia Pîrva

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.