Maurice Munteanu face declarații neașteptate după 7 ani de la conflictul cu Mihaela Rădulescu

Maurice Munteanu face declarații neașteptate după 7 ani de la conflictul cu Mihaela Rădulescu

Alida Enache

Au trecut șapte ani de când și-au aruncat vorbe grele, iar Maurice Munteanu și Mihaela Rădulescu nu s-au împăcat nici până în ziua de astăzi. Juratul de la "Bravo, ai stil" a făcut noi declarații, absolut neașteptate, despre relația pe care o are acum cu "diva de la Monaco", în cadrul unui podcast.

Maurice Munteanu (44 ani) și Mihaela Rădulescu (53 ani) nu s-au împăcat nici până în ziua de astăzi! Amintim că în urmă cu șapte ani, fosta prezentatoare TV a ținut un discurs în care făcea afirmații homofobe despre comunitatea gay. Îl redăm în rândurile de mai jos:

Imagine cu Mihaela Rădulescu în timp ce face un selfie

„Cred că o atitudine normală ar fi să nu-i deranjăm cu nimic pe cei care aleg să fie gay, adică homosexuali, dar nici ei pe noi, vizual vorbind. Adicătelea, dacă ei și-ar face treaba între patru pereți, fără să mai și afișeze, sfidător, o «iubire» pensată, rujată, efeminată și de neînțeles între doi purtători de penis. Tot normal mi s-ar părea ca drepturile unei minorități să fie respectate in egală măsura cu drepturile unei majorități.

Să nu-mi spuneți că, în calitate de părinți de băieți, sau chiar de fete, nu vă îngrijorează puțin ideea de a-i vedea luând-o pe …la spatele educației pe care i-ați oferit-o și să nu-mi spuneți că vă bazați mai mult pe deschiderea minții, decât pe încărcarea ei cu o morală anume, solidă și dreaptă.

Sunteți oameni anormali, oricât vă deranjează că vă numim așa – dar, dacă vă asumați «diferența», faceți-o cu eleganță, discreție, convingere, nu neapărat dând iama în dulapul femeilor și in fardurile lor. Nu ne agresați vizual copiii pe stradă, căci noi nu avem cui ne plânge, fiind o majoritate obligată să respecte drepturile unei minorități:)), ci respectați și voi drepturile copiilor noștri de a crește normal și de alege…drept".

Maurice Munteanu a fost extrem de deranjat de afirmațiile făcute de fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr și a atacat-o, la rândul său, prin intermediul unui articol publicat pe blogul lui.

Imagine cu Maurice Munteanu în timp ce face un selfie

„Acum câteva zile m-ai făcut anormal. Ce înseamna anormalitatea, Mihaela? Încercai să explici unei nații cu o istorie improbabilă care sunt reperele maternității, din punctul tău de vedere. Aruncai, la scenă deschisă, concepte precum moralitatea. Și am să te întreb acum, în aprilie 2015, ceva ce nu te-am întrebat niciodată. Ce crezi tu, de la înălțimea balconului tău închiriat din Monaco, ce înseamnă normalitatea?

Și pe mine, Mihaela, mă deranjează teribil femeile care arată ieftin. Te-ai întrebat, în penumbra balconului din Monaco, că poate și pe mine, anormalul, mă deranjează pantofii tăi cu platformă? Sau rochiile penibile în care îți îndeși sânii 3D?
Te-ai întrebat, vreodată, ce va spune băiatul tău după ce va vedea înregistrări video cu o mama care se tăvălește și urlă a disperare și atenție? Te-ai întrebat, oare, că va cataloga asta drept anormalitate? Dintr-o femeie puternică și cu un potențial incontestabil, te-ai transformat într-o unealtă media. Într-un clovn.", scria juratul emisiunii „Bravo, ai stil” în anul 2015.

Ce se întâmplă între Maurice Munteanu și Mihaela Rădulescu la șapte ani după conflict

Timpul a trecut, dar problemele dintre Maurice Munteanu și Mihaela Rădulescu nu și-au găsit rezolvare. Cel puțin, asta dă de înțeles fashion editorul într-un podcast, care are premiera astăzi, 26 august.

Într-un teaser de promovare al emisiunii „Fiță cu Adiță”, acesta se aprinde vizibil atunci când este întrebat dacă s-ar mai împaca vreodată cu Mihaela Rădulescu:

„Nu consider că m-am certat. A fost un fel de scrisoare deschisă pe care eu am trimis-o către ea și pe care am publicat-o. M-a dezamăgit foarte tare. Tu ca om, ca jurnalist să vii să declari enormitățile alea mi se pare crunt”.

Rămâne de văzut, totuși, ce mai are de zis Maurice Munteanu despre fosta jurnalistă atunci când va apărea întregul episod al emisiunii „Fiță cu Adiță”.

Citește și: Cum a slăbit Cristina Cioran 8 kilograme în 10 zile dupa ce a devenit mamă la 44 de ani

Surse foto: Facebook, Facebook, Facebook

Surse articol: Click, Unica, Svnews

Articolul urmator
Ce mai face și cu ce se ocupă acum Dana Nălbaru, după ce a renunțat la muzică și a ieșit din lumina reflectoarelor
Ce mai face și cu ce se ocupă acum Dana Nălbaru, după ce a renunțat la muzică și a ieșit din lumina reflectoarelor
Ce vei face peste 10 ani?
Incepe quiz
Ce vei face peste 10 ani?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.