Medicul Angelinei vorbeste in premiera despre operatia actritei!

Medicul Angelinei vorbeste in premiera despre operatia actritei!

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Decizia ei de a recurge la o dubla mastectomie a socat o lume intreaga. Acum, la cateva luni dupa interventia chirurgicala, medicul Angelinei Jolie, Dr. Kristi Funk, a hotarat sa vorbeasca despre adevaratul motiv care a stat in spatele acestei hotarari radicale.

Kristi Funk a dezvaluit faptul ca decizia Angelinei de a-si extirpa ambii sani nu a avut nicio legatura cu sentimentul de teama. "Nu a luat aceasta decizie peste noapte. Si in niciun caz nu a fost o hotarare bazata pe frica [...] A fost o alegere pe care, mai devreme sau mai tarziu, tot trebuia sa o faca, avand in vedere istoricul familiei sale legat de aceasta boala", a marturisit Funk in cadrul unui interviu.

Cand a fost intrebata despre starea Angelinei din acest moment, Kristi a declarat ca actrita se simte perfect, mentionand faptul ca "Brad Pitt s-a purtat exemplar pe tot parcursul tratamentului". Ea mai dezvaluie si faptul ca Angelina a facut publica vestea extirparii sanilor tocmai pentru a le face pe femei sa fie mult mai atente atunci cand vine vorba de aceasta boala. "Stiam ca aceasta era intentia ei. Este o fire filantropica, drept urmare nu ar fi pastrat un asemenea secret. Este o persoana care vrea sa salveze vieti si face acest lucru cu succes, in fiecare zi", spune medicul actritei.

Angelina a luat hotararea de a recurge la o dubla mastectomie dupa ce a aflat ca este purtatoarea genei BRCA1, fiind pedispusa la cancer de san si ovarian. Cu toate acestea, Kristi Funk spune ca operatia de extirpare a sanilor nu este neaparat necesara, chiar daca esti purtatoarea acestei gene. Ea spune ca Angelina ar fi putut tine sub control aceasta boala, realizand la fiecare doua luni analizele necesare depistarii cancerului.

Insa Angelina Jolie, a decis ca cel mai bine pentru ea si familia sa este sa elimine din start orice risc, apeland la o dubla mastectomie.

Ce parere ai despre curajul actritei?

Foto: Dailymail

Articolul urmator
Andreea Bălan vorbește pentru prima dată despre greutățile pe care le întâmpină ca mamă singură
Andreea Bălan vorbește pentru prima dată despre greutățile pe care le întâmpină ca mamă singură

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1.5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.