Meghan Markle a intrat in istorie cu un gest inedit. Este primul membru al Familiei Regale britanice care face asta

Meghan Markle a intrat in istorie cu un gest inedit. Este primul membru al Familiei Regale britanice care face asta

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Meghan Markle a scris o pagină importantă în istoria Casei Regale Britanice. Actrița este prima soție de prinț care a făcut acest gest inedit și a luat pe toată lumea prin surprindere.

Încă de la primul contact cu Familia Regală, Meghan Markle nu a făcut lucrurile chiar ca "la carte". Spre exemplu, atunci când a rostit jurământul de cununie în fața soțului ei, la Capela St. George, în urmă cu doi ani, actrița a decis să încalce tradiția și să nu spună că îi va fi supusă Prințului Harry. Însă și Kate Middleton și Prințul William, precum și alte figuri regale, au procedat la fel. O altă dată când Meghan Markle a încălcat protocolul a fost când a purtat o pereche de cercei închiriată de la un bijuturier chinez, în urmă cu un an, în timpul turneului regal din Australia. Tradiția Familiei Regale interzice ca un membru al acesteia să împrumute bijuterii.

De această dată, Meghan Markle a făcut un gest cu adevărat inedit. Soția Prințului Harry a votat la alegerile prezidențiale din Statele Unite ale Americii, devenind astfel primul membru al Familiei Regale Britanice care procedează astfel. Tradiția veche de secole relevă faptul că membrii monarhiei britanice rămân neutri din punct de vedere politic și, prin urmare, se abțin voluntar de la vot.

Citește și: Ce gest urât! Gafa uriașă făcută de Meghan Markle, care l-a făcut pe prințul Harry să intre în pământ de rușine

"Meghan era americană cu mult înainte să devină soția prințului Harry. Nu va rata votul, indiferent în ce parte a lumii s-ar afla.", a declarat un apropiat al Familiei Regale, pentru Page Six. Meghan Markle, în vârstă de 39 de ani, a votat prin poștă la alegerile prezidențiale din 2020 și așteaptă cu nerăbdare rezultatele, în conacul său Santa Barbara, în valoare de 14,5 milioane de dolari, în care locuiește alături de Prințul Harry și de fiul lor, Archie, scrie Daily Mail.

Prințul Harry nu este cetățean american și, prin urmare, nu poate vota. Nu se știe pentru cine a votat Meghan Markle, dar a sugerat în trecut că nu este un fan al lui Donald Trump.

În ciuda faptului că Meghan Markle și-a pierdut statutul de membru senior al Casei Regale a Marii Britanii, atunci când ea și Prințul Harry au ales să renunțe de îndatoririle lor regale la începutul anului 2020, actrița este primul membru al monarhiei britanice care a luat parte la alegerile prezidențiale din SUA, în istoria contemporană.

Meghan Markle a vorbit de multe ori de-a lungul timpului despre importanța exercitării dreptului la vot. Surse din preajma actriței au dezvăluit că soția Prințului Harry simțea o anumită frustrare că nu poate să voteze sau să se implice în politică, în timp ce își exercita îndatoririle de ducesă.

Surse articol: Daily Mail / The Sun / Just Jared

Surse foto: Getty

Articolul urmator
Mariana Moculescu trăiește cea mai bună perioadă a vieții ei. „Sunt într-o relație cu un bărbat inedit și deosebit"
Mariana Moculescu trăiește cea mai bună perioadă a vieții ei. „Sunt într-o relație cu un bărbat inedit și deosebit"
Ce membru al familiei Addams esti?
Incepe quiz
Ce membru al familiei Addams esti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.