Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Meghan Markle are o soră geamănă! Vezi cum arată femeia și cu ce se ocupă

Cristina Gherghina

Se spune că fiecare dintre noi are o sosie undeva, într-un colț al lumii. În timp ce unii nu o găsesc niciodată, există cazuri în care oamenii își întâlnesc dublura, acea persoană care le seamănă leit, cu toate că nu au nici o legătură de sânge. Surprinzător este faptul că până și regalitățile au o sosie și este și cazul lui Meghan Markle. 

Se pare că Ducesa de Sussex are o sosie în New Jersey, pe numele său Christine Primrose Mathis. Cele două seamănă ca două picături de apă, deși nu au absolut nici o legătură una cu cealaltă, iar pozele din galeria foto o demonstrează! 

Christine este extrem de încântată de asemănarea cu Meghan Markle, bucurându-se de fiecare dată când cineva o confundă cu Ducesa. 

 Dacă nu ne credeți pe cuvânt că cele două ar putea fi surori gemene, poate fotografiile din Galeria Foto vă vor convinge!

Cine este dublura Ducesei de Sussex

Cine este dublura Ducesei de Sussex

O cheamă Christine Primrose Mathis și lumea o confundă deseori cu Meghan Markle. Are 32 de ani și s-a născut în New Jersey. Christine are și o fetiță superbă și lucrează ca însoțitoare de zbor pentru o companie aeriană din Statele Unite ale Americii, însă pe viitor își dorește să lucreze în televiziune și să joace rolul lui Meghan Markle într-un film. 

Sursă foto: Instagram 

Cum a aflat că seamănă cu Meghan Markle

Cum a aflat că seamănă cu Meghan Markle

Christine a fost de nenumărate ori cu Ducesa de Sussex, însă prima oară a fost confundată cu cea care i-a devenit soție prințului Harry în urmă cu 5 ani, pe vremea când Meghan Markle juca în serialul Suits. Inițial, Christine a luat totul ca pe o glumă, dar în cele din urmă și-a dat seama cât de mult îi seamănă lui Meghan. 

"Am început să fiu confundată cu Meghan acum mai mulți ani în urmă, când lucram la clasa I. Pasagerii mă opreau și îmi spuneau că arăt ca fata din Suits", a spus Christine. 

Sursă foto: Instagram 

Lucrează part-time ca sosia lui Meghan

Lucrează part-time ca sosia lui Meghan

De îndată ce și-a dat seama de asemănarea sa cu Ducesa de sussex, Christine nu a pierdut timpul și s-a înscris la o agenție, lucrând part-time ca sosie a lui Meghan Markle. De asemenea, a realizat și pictoriale alături de sosia prințului Harry. 

Mai mult, pe când se afla în Londra, Christine a fost asaltată de fanii lui Meghan Markle, confundând-o pe aceasta cu actrița.

Sursă foto: Instagram 

Criticată pentru asemănarea cu Ducesa

Criticată pentru asemănarea cu Ducesa

Deși asemănarea cu Meghan Markle ar putea părea că i-a adus numai beneficii, lucrurile nu stau chiar așa. Christine a fost deseori ținta răutăților, internauții acuzând-o că ar încerca să o copieze pe Ducesă. 

„Mereu am arătat așa, mereu mi-am prins părul așa, dar oamenii sunt răi și încerc să îi ignor', a precizat femeia, potrivit click.ro.

Sursă foto: Instagram 

Surse foto: Getty Images; Instagram

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta