Meghan Markle, criticată aspru în social media. Ce a făcut ducesa

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

De câteva zile, Meghan Markle a căzut în dizgrația Internetului pentru că a încălcat unul din protocoalele regale care i se impun. Da, nu este la prima abatere de acest gen, dar având în vedere că gestul de acum al ducesei de Sussex a fost considerate o jignire adusă la adresa reginei însăși, oamenii nu l-au lăsat să treacă cu vederea.

Meghan Markle, prințul Harry și Regina Elisabeta

Meghan a arătat minunat în rochia roz pal Prada aleasă pentru evenimentul Young Leader Awards, la care a luat parte alături de regina Elisabeta a II-a și prințul Harry. Dar, de îndată ce au fost făcute publice pozele, au început să curgă criticile internauților la adresa ei. Indiciu: toată lumea a fost cu ochii pe picioarele ei.

“Harry arată neîngrijit, Meghan își încrucișează picioarele… urâtă poză! Sunt prea critică?” – a explodat o doamnă pe contul ei de Twitter. “Ducesa de Sussex nu are o poziție corectă a picioarelor. Credeam că tebuie să stea cu picioarele lipite“, completează un utilizator de Facebook. Toate femeile care fac parte din familia regală au voie, în public, doar să își încrucișeze gleznele sau să adopte poziția denumită chiar <înclinația ducesei> adoptată de Kate Middlteton și prințesa Diana, neavând voie să stea picior peste picior sub nicio formă. <Poziția ducesei> presupune ținerea picioarele foarte apropiate și înclinate pe o parte sau pe cealaltă.

Cu toate că întreaga atenție în acea zi trebuia să fie îndreptată către cei omagiați în cadrul acelei gale, se pare că o simplă scăpare a ducesei a ajuns să fie cel mai comentat lucru. Cu toate acestea, Meghan nu este prima și, cu siguranță nu va fi nici ultima dintre membrele familiei regale care face acest lucru. O simplă răsfoire a unor fotografii din trecut înfățișându-le pe Kate Middleton și prințesa Diana la diferite evenimente, ni le arată pe ambele încălcând aceeași regulă.

Surse foto: Getty

Articolul urmator Meghan Markle a făcut publică o nouă imagine recentă cu Archie. Ce spune despre fiul ei

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.