Meghan Markle la Casa Albă? Detaliul cheie care lasă de bănuit că ducesa de Sussex vrea să candideze

Meghan Markle la Casa Albă? Detaliul cheie care lasă de bănuit că ducesa de Sussex vrea să candideze

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Ziua și greșeala pentru Meghan Markle. Soția Prințului Harry se îndepărtează din ce în ce mai mult de imaginea unei figuri regale obișnuite și începe să aibă obiceiuri sociale care sunt interzise vehement de regulile impuse de Casa Regală a Marii Britanii.

În ciuda faptului că Meghan Markle și Prințul Harry nu mai sunt membri cu drepturi depline ai Familiei Regale, atât timp cât încă dețin titlurile de Duce și Ducesă de Sussex sunt obligați, printre altele, să nu facă publică nici o opinie politică. În lumina alegerilor prezidențiale recente din America, în urma cărora Kamala Harris a fost declarată prima femeie vicepreședinte din istoria SUA, Meghan Markle nu și-a exprimat public admirația pentru politiciană, însă surse din preajma fostei actrițe spun că aceasta i-a trimis un mesaj privat și personal. 

Se pregătește pentru debutul la Casa Albă?

Meghan Markle și-a arătat de multe ori aprecierea pentru activitatea democraților, în diverse interviuri, deși cutumele regale îi interzic în mod clar acest lucru. Totodată, Meghan Markle a fost și prima figură regală care a votat în cadrul alegerilor prezidențiale ce au avut loc la începutul lunii noiembrie. Pe de altă parte, Kamala Harris a felicitat-o public de mai multe ori în trecut pe soția Prințului Harry pe Twitter pentru diverse comentarii tranșante. 

Unele voci susțin că soția prințului Harry este la un pas de a-și face debutul la Casa Albă, iar între ea și Kamala Harris ar fi posibilă o viitoare colaborare, după ce politiciana va fi învestită în funcție. Surse din preajma fostei actrițe susțin că Meghan Markle se vede pe ea atunci când o privește pe Harris. Acest lucru se datorează faptului că ambele femei au părinți din rase diferite și s-au lovit constant de barierele rasiale ale societății.

Tot mai multe persoane susțin teoria conform căreia fosta actriță are aspirații către lumea politică. Ar putea înseamna aceasta ruptura dintre ea și prințul Harry? Nu știm. Pentru moment, niciunul dintre membrii Familiei Regale a Marii Britanii nu a făcut vreun comentariu cu privire la aceste zvonuri.

Kamala Harris, prima femeie vicepreședinte din istoria Americii. Sursa foto: Captură YoTube

Rămâne de văzut ce decizii va lua în continuare Meghan Markle, dar și care sunt următorii săi pași din viața profesională. O implicare pe scena politică nu ar fi deloc pe placul Reginei Angliei, însă Meghan Markle a arătat multe semne că îi este dor să se implice cumva în lupta pentru egalitatea de gen și rasială. O sursă apropiată Ducesei de Sussex a declarat, pentru The Telegraph, că momentan Meghan Markle nu are planuri de colaborare cu vicepreședintele Americii, dar  în realitate numai timpul ne va spune cu exactitate.

Surse articol: Playtech / DCNews / The Telegraph

Surse foto: Getty, Captura Youtube

Articolul urmator
Theo Rose a vorbit pentru prima dată despre nunta ei cu Anghel Damian. „Nu știu dacă mai visez eu la rochia aia albă"
Theo Rose a vorbit pentru prima dată despre nunta ei cu Anghel Damian. „Nu știu dacă mai visez eu la rochia aia albă"
Ce fel de casa ti se potriveste?
Incepe quiz
Ce fel de casa ti se potriveste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.