Meghan Markle s-a retras de la nunta Pippei Middleton de teamă să nu stârnească un ”scandal al fundurilor”

Cristina Gherghina

La trei ani de la nunta Pippei Middleton cu James Matthews, un detaliu neștiut a ieșit la iveală. Meghan Markle, iubita prințului Harry la aceea vreme, urma să participe la marele eveniment, însă aceasta a hotărât în ultima clipă să se retragă de pe lista de invitați, potrivit justjared.com.

meghan markle

Potrivit biografiei "Finding Freedom", chiar și sora ducesei de Cambridge a avut o oarecare reținere atunci când a invitat-o pe Meghan să ia parte la cea mai importantă zi din viața sa. 

"Atât mireasa, cât și mama acesteia, Carole, au fost îngrijorate cu privire la prezența actriței americane alături de Harry, care  ar fi putut umbri evenimentul principal", au scris jurnaliștii.

Se pare că Meghan era conștientă de acest lucru și s-a hotărât să nu facă absolut nici o greșeală care putea atrage atenția asupra sa. Mai mult, ducesa de Sussex a rugat-o pe prietena sa, Jessica Mulroney, să îi creeze o ținută simplă și elegantă pentru biserică, dar în cele din urmă, Meghan nu a mai avut nevoie de ea. Motivul? 

Cu doar câteva ore înainte de nuntă, Meghan a luat decizia de a nu mai participa după ce tabloidul The Sun a publicat un articol cu titlul "Meghan vs. Pippa în bătălia posterioarelor". Articolul era însoțit de un colaj format din două poze: una realizată de la spate de paparazzi, care o avea în prim plan pe Meghan, îmbrăcată în pantaloni de yoga și o alta, realizată tot din spate, cu Pippa Middleton din timpul nunții surorii sale din 2011. 

Harry și Meghan erau convinși că apariția lor împreună la nuntă va crea un circ mediatic. Prințul Harry a participat singur la ceremonie, iar Meghan a stat într-un apartament Airbnb din apropiere în timpul nunții. Chiar dacă nu a putut lua parte la ceremonie, Meghan s-a alăturat familiei regale la recepția evenimentului. 

Surse foto: Getty Images

Articolul urmator Se lasă iar cu scandal! Alt membru important al familiei lui Meghan Markle o atacă, fără perdea, în public

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.