"Micuța Picasso", pictorița Alexandra Nechita, este însărcinată pentru a doua oară

"Micuța Picasso", pictorița Alexandra Nechita, este însărcinată pentru a doua oară

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

UPDATE 20 septembrie: Alexandra Nechita a devenit, pe 18 septembrie, mamă pentru a doua oară! Anunțul a fost făcut chiar de către proaspăta mămică, prin intermediul contului ei de Instagram: "Revve Elliot Nechita-Tcharfas. Băiatul nostru mult visat a sosit dimineața devreme, pe 18 septembrie. Suntem profund și cu adevărat îndrăgostiți. Inima mea explodează de fericire datorită binecuvântării ce o reprezintă copiii mei."

 

Alexandra Nechita cu baietelul nou nascut in brate, in spital

Sursa foto Instagram

Mai ieri era o copilă care impresiona România și lumea întreagă cu talentul ei de geniu, iar azi este, deja, o tânără femeie care așteaptă al doilea copil! 

Cum a anunțat asta? Simplu, fără mare tam-tam! În ultima zi a lunii martie, Alexandra Nechita a postat câteva imagini dintr-o vacanță de familie, care îi lasă la vedere burtica de gravidă. După cum se vede, sarcina este la început și întreaga ei familie este mai mult decât încântată de venirea pe lume a unui nou membru.

 

Sursa foto Instagram

Alexandra Nechita locuiește de ani buni în Statele Unite ale Americii, locul în care și-a cunoscut și şi soţul, Dimitri Tcarfas, un designer din Ucraina, cu care are o fetiță în vârstă de 6 ani, Tevva. Despre cum s-au cunoscut cei doi, artista mărturisea următoarele colegilor de la OK Magazine, în 2018: "Eu aveam 19 ani, el 21-22…Eu eram în al doilea an de universitate şi aveam un program infernal. Luni dimineaţă eram în L.A., iar joi seara plecam spre New York, spre Miami, pentru că acolo aveam cele mai multe proiecte şi expoziţii, iar la un moment dat mi-amintesc că am fost în Australia pentru 4 zile, deci zbor de 11 ore, şi trebuia să mă încadrez ca timp, pentru că aveam examene. Practic, n-aveam viaţă personală… Eram într-un weekend în L.A., aveam o prietenă UCLA care era îndrăgostită de prietenul cel mai bun al lui Dima şi aşa ne-am cunoscut. Dima avea o personalitate extraordinară, era foarte sigur pe el şi am stabilit încă de la început că prioritatea mea e cariera, că mă încui în atelier pentru 4-5 zile, deci nu mă suna, nu mă întreba, n-o suna pe maică-mea, că te omor! Şi a mers!“

Sursa foto Instagram Stories Alexandra Nechita

"Deşi cred foarte mult în disciplină, aş fi în stare să fac orice pentru Tevvy, oricând. Iar taică-su e îngheţată topită, nu are nicio şansă în faţa ei, deci eu trebuie să fiu bad guy-ul. Tevvy m-a schimbat foarte mult. M-a învăţat să pun o frână în viaţa mea. Să înţeleg mult mai bine cât de scurt e timpul. Şi eram şi mult mai acidă înainte" -  a declarat micuța PIcasso la scurt timp după ce devenise mamă pentru prima oară.

Surse foto: Instagram

Articolul urmator
Emily Burghelea și-a pus fanii pe jar cu un detaliu din intimitatea ei. Este sau nu însărcinată pentru a treia oară?
Emily Burghelea și-a pus fanii pe jar cu un detaliu din intimitatea ei. Este sau nu însărcinată pentru a treia oară?
Quiz: Din ce "aluat" este făcut sufletul tău pereche?
Incepe quiz
Quiz: Din ce "aluat" este făcut sufletul tău pereche?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.