Mihai Bendeac a împlinit 40 de ani și a fost sărbătorit de Codin Maticiuc într-un mod inedit. „Astăzi s-a născut cel mai mare sponsor..."

Mihai Bendeac a împlinit 40 de ani și a fost sărbătorit de Codin Maticiuc într-un mod inedit. „Astăzi s-a născut cel mai mare sponsor..."

Ramona Jurubita

Actorul Mihai Bendeac a împlinit 40 de ani pe 16 februarie 2023 și a fost celebrat într-un mod de-a dreptul impresionant de către unul dintre cei mai buni prieteni ai lui. Alături de celebra urare de „La mulți ani”, a primit ropote de aplauze și felicitări în mediul online pentru implicarea lui în proiecte csritabile.

Fostul jurat al emisiunii „iUmor” de la Antena 1 este cunoscut pentru actele de binefacere pe care le-a făcut de-a lungul timpului și a surprins  mereu cu sumele donate pentru campania „Spitale publice din bani privați”. Prietenul său Codin Maticiuc a ținut acum să facă publică suma uriașă pe care actorul a donat-o până acum, în semn de recunoștință și de mulțumire. A considerat că trebuie să posteze un mesaj special în ziua în care Mihai Bendeac și-a sărbătorit ziua de naștere. Iată ce a scris:

„Astăzi s-a născut cel mai mare sponsor al inițiativei #spitalepublicedinbaniprivati. Nu e vorba de inventatorul IPhone, CEO-ul de la Cola, fondatorul Facebook sau măcar Țiriac. Astăzi s-a născut Mihai Bendeac, omul care a donat proiectului nostru 235.000 euro, bani cu care noi am reușit să FACEM.
La mulți ani si mulțumim, Mihai! Noi și toți cei care donează am devenit mai puternici și astăzi numărăm deja secții renovate complet, lifturi construite in spitale, peste 1000 de paturi schimbate și vom ajunge în cât mai multe orașe și spitale din România.”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Codin Maticiuc (@maticiuc_codin)

Reacțiile internauților au apărut în doar câteva secunde de la postarea acestei fotografii. Iată cât de iubit și de apreciat este actorul, mai ales acum după ce a dovedit încă o dată ce suflet bun are:

  • „Rar așa ceva pe această planetă! Respect!”
  • „La mulți ani plini de ce vrei tu, OMULE! Ești divin!”
  • „Un om cu suflet!❤️La mulți ani!❤️👏”
  • „Felicitări, domnule Bendeac! Om de ispravă!”
  • „La mulți ani frumoși și fericiți, Mihai Bendeac! Mă înclin!”
  • „O, ce frumos!😍 Așa să facă toți, e un îndemn de bunătate și înțelepciune pentru fiecare dintre noi.😍 La mulți ani sănătoși și fericiți mereu, Mihai Bendeac! Dumnezeu să îți răsplătească fapta după sufletul tău!👏”„Felicitări, admirabil! Să ia exemplu și alți oameni cu stare bună...😔”

Mihai Bendeac a fost unul dintre cei mai puternici și vocali susținători ai campaniei demarată de Codin Maticiuc și a făcut tot ce i-a stat în putință să ajute. Acesta a donat toate încasările din vânzările cărții lui, "Jurnalul unui Burlac. Conversații cu mama", către „Spitale publice din bani privați”, suma fiind în jurul a 200.000 de euro.

Fostul jurat de Antena 1 a fost în gândurile multor persoane cu ocazia aniversării lui și într-o zi atât de specială nu putea lipsi tocmai urarea Emiliei Bendeac, femeia care a adus pe lume un asemenea „om de ispravă”, așa cum îl numește publicul său. Mama lui a postat o fotografie cu ei doi și a povestit cum a aflat că este însărcinată, în urmă cu patru decenii, la vârsta de 20 de ani:

„Este ziua lui, poza aceasta spune multe despre noi doi, pentru că a fost așa:
-Emilia, ești însărcinată, o sa creșteți împreună!
Au fost cuvintele medicului de atunci, așa a simțit el să îmi spună vestea pentru că aveam 20 de ani și eram foarte tânără.
De atunci se pare că tot creștem împreună, prin iubire, experiențe și prin toate sentimentele care ne încearcă zi de zi.
Sa trăiești sănătos, Mihai Bendeac! Te iubește muca.
LA MULȚI ANI!”

Și această postare de pe Facebook a strâns multe reacții, căci prietenii femeii au lăsat sute de comentarii pentru fiul ei.

Totuși, cu puțin timp înainte că actorul să schimbe prefixul, a ținut să le spună fanilor că se apropie de vârsta la care temerile lui referitoare la viață cresc tot mai mult. Se teme Mihai Bendeac de bătrânețe sau speră să rămână același spirit tânăr și vârsta să fie doar în buletin? Ei bine, acesta a tratat subiectul cu umorul caracteristic, făcând chiar glume referitoare la următoarele destinații de vacanță pentru vârstnici. 

Te întrebi ce mai face Mihai Bendeac la cei 40 de ani? Vedeta a dat de înțeles pe Instagram că ar urma să se alăture echipei ProTV. Nu mai este un secret că a plecat de la postul Antena 1 în toamna anului trecut, după ce a avut parte de un conflict cu producătorii emisiunii „iUmor”

Indiferent de drumul pe care îl va alege și de alte producții TV în care se va implica, oamenii care îl admiră îi vor fi alături. Acestu lucru s-a văzut de fiecare dată, căci publicul său a rămas numeros, în ciuda celor întâmplate de-a lungul anilor.

Citește și: Cum arăta Mihai Bendeac în copilărie? Imagini de colecție și detalii picante din viața actorului

Surse foto: Instagram

Surse articol: AdevarulCapitalZiare

Articolul urmator
Băiatul cel mare al Gabrielei Firea s-a căsătorit civil! "Asta înseamnă dragostea deplină! Cea mai mare bucurie a unei mame este să-și vadă copiii sănătoși, împliniți, la casa lor"
Băiatul cel mare al Gabrielei Firea s-a căsătorit civil! "Asta înseamnă dragostea deplină! Cea mai mare bucurie a unei mame este să-și vadă copiii sănătoși, împliniți, la casa lor"
Quiz: Din ce "aluat" este făcut sufletul tău pereche?
Incepe quiz
Quiz: Din ce "aluat" este făcut sufletul tău pereche?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.