Mihai Mitoșeru, detalii picante despre relația cu Oana Zăvoranu: „O iubesc pe Oana și acum”

Mihai Mitoșeru, detalii picante despre relația cu Oana Zăvoranu: „O iubesc pe Oana și acum”

Ramona Jurubita

Mihai Mitoșeru (48 de ani) este văzut de publicul său drept un bărbat serios, care a avut numai relații de lungă durată. Ce s-a întâmplat dincolo de lumina reflectoarelor știe numai el, însă câteva detalii au ieșit la iveală în urmă cu mai mulți ani, când Oana Zăvoranu (50 de ani) a făcut declarații picante despre relația tumultuoasă pe care au avut-o.

„La un moment dat eram moartă după Mitoșeru, deci fleașcă!”, spunea actrița într-o emisiune TV.

Cei doi s-au iubit înainte ca bruneta să înceapă relația oficială cu Pepe, bărbatul care i-a devenit și soț în 2006. Asta înseamnă că au trecut două decenii de la acest episod pe care și Mihai Mitoșeru, dar și Oana Zăvoranu și-l amintesc mereu cu nostalgie.

Acum, la mulți ani distanță, Mihai Mitoșeru a deschis sertarul cu amintiri și a vorbit deschis despre acea poveste din trecutul său. Iată ce mărturisire a făcut în podcastul Ameritat”, realizat de Nasrin Ameri:

„Din păcate, ea știe și eu știu că n-am putut să rămânem împreună pentru că amândoi suntem puternici și ne-am fi călcat pe coadă. N-are rost… Oana e o fată mișto și o să rămână tot timpul în sufletul meu. Suntem la fel. Ne rupeam capetele reciproc, aici era nasol. Păcat. Prieteni pe viață.”

Despărțirea nu a fost una cu scandal și nu i-a împins să își arunce vorbe grele sau să devină dușmani. Au rămas în relații bune și chiar vorbesc și acum dacă se întâlnesc întâmplător la anumite evenimente. Ba mai mult, Mihai Mitoșeru l-a cunoscut pe actualul ei soț, Alex Ashraf, și chiar speră să o vadă toată viața lângă el.

„Acum doi ani am fost la o aniversare și au pus melodia „Ochii tăi”. A venit Oana și a zis asta e piesa noastră. Și am dansat. Omul super ok, nu era cazul, nu aveam nicio treabă. Dar a înțeles și omul și sper să rămână cu el, pentru că e un băiat foarte bun. Iar cu Oana Zăvoranu, prieteni pe viață.”, a subliniat Mihai Mitoșeru în cadrul aceluiași podcast.

Oana Zăvoranu îmbrățișată de soțul ei, Alex Ashraf, în timpul unui eveniment
Oana Zăvoranu alături de actualul ei soț, Alex Ashraf

„O iubesc pe Oana și acum”

Într-un moment de maximă sinceritate, acesta a recunoscut că Oana Zăvoranu încă ocupă un loc special în inima lui, chiar dacă în destinul lor nu a fost scris să rămână împreună. Iată cât de frumos a povestit cum s-au cunoscut și cum a descris-o pe fosta lui iubită de acum 20 de ani:

„Eu cu Oana m-am cunoscut acum 20 și ceva de ani. Făcea o emisiune, dar nu mai știu acum câți ani, iar eu prezentam cu Duban un fel de Stand-Up comedy, dar noi știam că facem Stand-Up Comedy, făceam o improvizație într-un club, foarte mișto. Și Duban a zis „am o prietenă, Oana Zăvoranu”, și am zis „bine, hai, să vină”. Și m-am împrietenit cu Oana, o fată foarte mișto și a rămas între noi doi. Și o iubesc pe Oana și acum. Oana, distracție, carismatică, frumoasă, deșteaptă, tot ce vrei.”

În afară de idila cu Oana Zăvoranu, Mihai Mitoșeru a avut doar două relații cunoscute publicului larg. Prima a durat 10 ani și s-a sfârșit tragic, după ce logodnica sa de atunci a murit într-un accident de mașină în care amândoi au fost implicați. A doua mare iubire a durat 14 ani și chiar s-a transformat într-o căsnicie frumoasă, care s-a terminat însă în 2019, când actorul și Noemi nu s-au mai înțeles și au decis să meargă pe drumuri separate.

Detalii mai puțin știute despre Mike, iubitul Iuliei Albu. Ce meserie are bărbatul care o face fericită pe regina extravaganței

Surse foto: FacebookFacebookFacebook

Surse articol: YoutubeClickLibertatea

Articolul urmator
Oana Radu s-a despărțit de bărbatul căruia îi jurase iubire veșnică în urmă cu trei ani: „Eu și Cătălin nu mai suntem împreună!”
Oana Radu s-a despărțit de bărbatul căruia îi jurase iubire veșnică în urmă cu trei ani: „Eu și Cătălin nu mai suntem împreună!”
Ce iubesc ceilalți cel mai mult la tine, dar nu-ți spun! Află de aici!
Incepe quiz
Ce iubesc ceilalți cel mai mult la tine, dar nu-ți spun! Află de aici!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.