MIM se lanseaza pe piata de fashion din Romania

Oana Zidaru, fost redactor-sef Divahair.ro

Brandul MIM s-a lansat oficial si in Romania!

Gama de produse MIM cuprinde haine, accesorii, lenjerie si incaltaminte adresate in mod special tinerelor cu varste cuprinse intre 18 si 35 de ani. Ceea ce caracterizeaza in primul rand produsele MIM este accesibilitatea preturilor si designul produselor, inspirat din cele mai noi tendinte internationale.

In fiecare saptamana, in magazinele MIM ajung produse noi iar la fiecare 6 saptamani apar doua noi colectii. Magazinele MIM se disting prin accentul pus pe designul vitrinelor, reinnoit la fiecare 3 saptamani.Prezent pe pietele internationale de peste 30 de ani, MIM face parte din grupul britanic de fashion retail New Look incepand cu anul 2003. Ca filiala independenta a grupului, MIM are centrul operatiunilor la Paris, situandu-se in top 10 branduri de pret-a-porter feminin din Franta.

Momentan, MIM are un magazin in Carrefour Orhideea, cu o suprafata de peste 260 de mp, dar si in Esplanada - Cora Pantelimon. Totusi, planul de dezvoltare vizeaza deschiderea de noi magazine atat in Bucuresti, cat si in intreaga tara.

Brandul MIM este prezent in Franta, Belgia si Maroc cu 350 de magazine.

Articolul urmator Vedete din România care nu au făcut facultate și motivele din spatele acestei decizii

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.