Mircea Radu se întoarce pe sticlă. Uite ce emisiune va avea și pe ce post

Cristina Gherghina

Între anii 2001-2010, Mircea Radu, era preferatul telespectatorilor datorită emisiunii "Din Dragoste". Cu toate că a avut un succes răsunător, simpaticul prezentator TV s-a retras de pe marile ecrane după apariția sa la emisiunea ”Ie, Românie”, în 2018. Iată că acum revine pe sticlă cu o surpriză uriașă care îi va încânta pe admiratorii săi. 

Conform declarațiilor sale, acesta va prezenta emisiunea "Down the Road" care va avea premiera pe 23 decembrie, la TVR1. Momentan, nu a fost anunțată ora la care va fi difuzată emisunea. 

mircea radu

Sursă foto: Facebook 

Prezentatorul TV a povestit despre noua sa aventură în lumea televiziunii, în cadrul proiectului "Down the Road", în care opt tineri cu sindromul Down vor avea parte de o experiență frumoasă, călătorind prin țară. 

„Down the Road – Aventura este un show de emoție și care va reuși să schimbe percepții. Eu și echipa ne-am făcut meseria cu cele mai curate gânduri, iar dacă asta se simte și trece dincolo de ecran cred că se va simți și în audiențe”, a spus Mircea Radu despre impactul pe care speră că îl va avea emisiunea, în cadrul unui interviu pentru Paginademedia.ro.

De asemenea, Mircea Radu a povestit, în cadrul aceluiași interviu, despre interacțiunea cu tinerii care au sindromul Down.

"Înainte de a intra în proiectul acesta eu nu cunoșteam pe nimeni cu sindromul Down, nu cunoșteam pe nimeni care să aibă copii cu sindromul Down. Nici nu știam dacă Down se scrie cu „o” sau cu „a” și a fost mai bine.

Atâta vreme cât ei nu mă cunoșteau pe mine nici eu n-am vrut să trișez și încep să citesc pe Google ce înseamnă acest sindrom sau cum se comportă oamenii care au sindrom Down. Am intrat și eu deschis în relația cu ei, iar asta a fost un câștig", a spus prezentatorul.

Întrebat pe cine ar vedea în locul lui la cârma acestei emisiuni, Mircea Radu nu a dorit să numească pe cineva anume. În schimb, a declarat că prezentatorul acestei emisiuni trebuie să fie un om empatic, care știe să-i asculte pe ceilați, motiv pentru care a fost ales. 

De-a lungul anilor, Mircea Radu a gazda mai multor programe de televiziune, printre care „Din Dragoste" „Telejurnal”, „În Trecerea anilor” și coprezentator pentru emisiunea „Femei de 10, Bărbaţi de 10”, alături de Marina Almășan.

"Down the Road" este primul reality-show de acest gen care își propune să aducă în prim plan experiențele a opt tineri speciali. 

Emisunea este realizată după formatul belgian Down the Road - Aventura, fiind produs de VRT, în Belgia. De asemenea, show-ul este difuzat și în Statele Unite ale Americii și primit diverse premii la festivaluri internaționale, precum AIB Impact Award 2019 şi Rose d’Or 2018 | Award Best Reality & Factual Entertainment.

Surse foto: Facebook

Articolul urmator Soția lui Mircea Radu, lovită de mașină. În ce stare e acum

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.