Momentele istorice în care, cu modestie și înțelepciune, femeile de la Casa Regală și-au reciclat hainele vechi

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Ce fată nu și-a dorit să fie prințesă în copilărie și să poată schimba ținutele de cinci ori pe zi? Acestea fiind spuse, femeile din familiile regale din lumea întreagă sunt de fapt consumatoare conștiente și pot îmbrăca aceleași rochii de mai multe ori. Uneori, o fac atât de bine încât hainele lor vechi arată de parcă ar fi chiar noi.

Dacă reginele și prințesele își reciclează hainele și ținutele pentru a le folosi de mai multe ori, ar trebui să învățăm cu siguranță și noi să facem același lucru!

Regina Elizabeth a II-a 

Regina Elizabeth a II-a 

Prima dată, regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii a purtat acest trench roz pudrat în anul 2015. Doi ani mai târziu, în anul 2017, suverana a fost surprinsă purtând aceeași piesă, însă accesorizată diferit.

Sursa foto: Pinterest

Prințesa Diana

Prințesa Diana

Regretata prințesă Diana obișnuia des să repoarte hainele. Prima dată a îmbrăcat rochia din imagine la un eveniment, în anul 1987. Doi ani mai târziu, în 1989, a găsit o modalitate ingenioasă de a o purta iar, schimbându-i modelul și renunțând la mâneci.

Mary, prințesa moștenitoare a Danemarcei

Mary, prințesa moștenitoare a Danemarcei

Mary, prințesa moștenitoare la tronul Danemarcei, a purtat acestă rochie pentru prima dată în 2010. În anul 2011, părea aproape imposibil de recunoscut că a ales aceeași piesă, pentru că a fost stilizată complet diferit.

Sursa foto: Pinterest

Kate Middleton, ducesa de Cambridge

Kate Middleton, ducesa de Cambridge

Soția prințului William, Kate Middleton, a urmat modelul celorlalte rude încoronate și a ales să poarte prima dată rochia verde în anul 2012, iar în 2013, cu ocazia unui eveniment diferit, a purtat rochia pe post de trench.

Sursa foto: Pinterest

Surse foto: Getty, Pinterest

Articolul urmator Ce mănâncă Familia Regală a Marii Britanii la masa de Crăciun

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.