Motivul dureros pentru care Jamie Oliver și soția lui, Jools, apelează la fertilizare in vitro pentru cel de-al șaselea copil

Motivul dureros pentru care Jamie Oliver și soția lui, Jools, apelează la fertilizare in vitro pentru cel de-al șaselea copil

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Jamie Oliver (46 de ani) și soția lui, Jools Oliver (46 de ani), sunt căsătoriți de peste 20 de ani și formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul internațional.

Cei doi au împreună cinci copii, pe Poppy de 19 ani, Daisy Boo de 17 ani, Petal Blosson de 12 ani, Buddy, de 10 ani și pe River, în vârstă de cinci ani. Cu toate că au deja o familie numeroasă, partenera faimosului bucătar nu vrea să se oprească aici. Nu vrea să renunțe în ruptul capului la visul de a-l avea și pe al șaselea copil, deși experiențele din ultimii ai i-au provocat traume adânci.

jamie oliver, alaturi de sotia lui

Sursa foto: Instagram

Jools a suferit în total cinci avorturi spontane, în cele două decenii de când îi este alături lui Jamie. Ea a povestit, cu sinceritate, că ia în calcul varianta fertilizării in vitro pentru a mai avea încă un copil.

"Iau în considerare FIV după ce m-am documentat și am vorbit cu niște oameni uimitor, pare opțiunea potrivită pentru vârsta mea", a declarat ea, pentru Life&Soul.

A suferit cinci avorturi spontane

Jools a fost diagnosticată cu sindromul ovarelor polichistice la vârsta de 17 ani, iar primul copil l-a conceput la 27 de ani, după ce i-a fost un prescris un medicament care să o ajute să ovuleze. Ea a susținut mereu cât de important este ca femeile să vrobească despre experiențele lor în legătură cu maternitatea, ce de multe ori sunt considerate subiecte tabu.

jamie oliver, alaturi de sotie si trei dintre copiii sai

Sursa foto: Instagram

Ea a vorbit deschis despre avorturile spontane pe care le-a suferit în ultimii ani, spunând că nu este sigură că ar fi supraviețiuit celui de-al doilea dacă nu ar fi cerut ajutor medical. Ea a descris acel eveniment ca fiind o scenă a unei crime, din cauza cantității uriașe de sânge pierdute.

"Dacă aș fi rămas acasă, dacă nu m-aș fi dus la spital, nu cred că aș fi supraviețuit, la cât sânge am pierdut. Totul părea scena unei crime. Nu puteam merge, m-au dus în scaunul cu rotile", a spus ea, pentru Metro.co.uk. 

Vedeta, care este și ambasadoare a unei organizații caritabile care le ajută pe femeile care au suferit avorturi, numită "Saying Goodbye", a dorit să le încurajeaze pe femeiele care au avut pierderi de sarcină să vorbească deschis despre aceste episoade din viața lor și a subliniat că toate au nevoie ulterior de consiliere psihologică.

jamie oliver, alaturi de sotie si cei cinci copii

Sursa foto: Instagram

Ea mai spus că alegerea fertilizării in vitro nu este o alegere ușoară, deoarece nu este sigură dacă partenerul său este dornic să procedeze în acest mod. Nu vrea să forțeze lucrurile, pentru că se consideră norocoasă cu ceea ce are în prezent.

Jamie Oliver o susține pe soția lui în privința planurilor de a mai concepe un copil. Într-un interviu din anul 2018, bucătarul a făcut dezvăluiri despre al șaselea moștenitor: "Am mai încercat de câteva ori să mă opresc, dar nu mi-a ieșit. Chiar nu mai știu ce să răspund. Intenția mea este să nu mai fac niciun copil, dar soția mea s-ar putea să fie de altă părere".

Citește și: Situație dramatică pentru Jamie Oliver: vezi ce a pățit îndrăgitul bucătar englez

În urmă cu un an, Jools și Jamie au adus un omagiu celor "cinci steluțe pe cer pe care le-au pierdut", cu ocazia aniversării nunții lor.

Surse articol: Metro.co.uk / Mirror.co.uk / DailyMail

Sursa foto principală: Instagram

Surse foto: Instagram

Articolul urmator
Khloe Kardashian așteaptă cel de-al doilea copil împreună cu fostul ei, Tristan Thompson
Khloe Kardashian așteaptă cel de-al doilea copil împreună cu fostul ei, Tristan Thompson
Care este al saselea simt al tau?
Incepe quiz
Care este al saselea simt al tau?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.