Motivul pentru care Mihai Constantinescu nu a făcut copii

Motivul pentru care Mihai Constantinescu nu a făcut copii

Cristina Gherghina

România l-a pierdut în noaptea de marți seară, 29 octombrie 2019, pe unul dintre cei mai iubiți artiști autohtoni. Mihai Constantinescu a murit în urma unui stop-cardiorespirator, la Spitalul de Urgență Floreasca din București, după luni întregi de comă. Odată cu trecerea sa în neființă, artistul a luat cu el singurul său regret: nu a avut nici un copil. 

Mihai Constantinescu și-a trăit ultimele clipe de viață alături de Simona Secrier, femeia pe care a iubit-o extrem de mult și pe care a ales să o ia de soție, cu toate că știa că aceasta nu îi va putea oferi un copil din motive medicale.

Mihai Constantinescu

Sursă foto: Facebook

Cel mai mare regret al artistului a fost că nu a putut niciodată să simtă cum este să fii părinte. Mihai Constantinescu și-a dorit foarte mult să aibă moștenitori, în special o fetiță, dar soarta nu a fost niciodată de partea lui.

Mai de mult, îndrăgitul artist povestea într-un interviu că a avut această șansă la vârsta de 30 de ani, când iubita sa de la aceea vreme rămăsese însărcinată, dar aceasta nu a dorit să păstreze copilul, lucru care l-a afectat extrem de mult.

Regretata sa soră a oferit, la un moment dat, detalii despre acest subiect delicat: 

 „Eu nu am putut face copii, iar Mihai trebuie să răspundă, în funcție de cucoanele cu care a fost. Mihai s-a căsătorit cu gândul să aibă o fetiță, dar ea nu a vrut să-și strice silueta. Apoi a mai avut prietene, ele și-au dorit copii cu el, dar le era teamă că el nu vrea și nu l-au întrebat. Îmi pare foarte rău, am venit singuri, plecăm singuri, se alege praful de tot”, declara Ileana, sora mai mare artistului, care s-a stins din viață din cauza unei maladii grave.

Mihai Constantinescu s-a născut pe 4 ianuarie 1946, în București. Printre cele mai cunoscut cântece ale sale se numără "O lume minunată", "Sus în deal", "Iubiți și câinii vagabonzi", "Un zâmbet, o floare" și "Maria".

Să îi fie țărâna ușoară, nu îl vom uita niciodată!

Surse foto: Facebook

Articolul urmator
Paula Seling este mamă de 6 ani. Motivul pentru care a ținut totul secret
Paula Seling este mamă de 6 ani. Motivul pentru care a ținut totul secret
Ce fel de copii vei avea?
Incepe quiz
Ce fel de copii vei avea?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.