Motivul tragic pentru care Shannen Doherty nu a devenit niciodată mamă, deși și-a dorit cu toată ființa asta

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

UPDATE 15 IUNIE: Ultimii opt ani din viața actriței Shannen Doherty nu au fost deloc ușori. Așa cum și-a obișnuit publicul încă de la începutul cruntei lupte pe care o poartă cu cancerul la sân, vedeta aduce, în continuare, noi informații legate de boala și călătoria sa în mediul online.

 

Aceasta a postat de curând pe pagina personală de Instagram noi fotografii cu ea la spital, cărora le-a atribuit următorul mesaj: "Vizită matinală la doctor pentru scanări. Ochi încețoșați. Părul ciufulit, dar noile bandaje m-au făcut să zâmbesc!".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ShannenDoherty (@theshando)

Chiar dacă bătălia cu o astfel de boală nu este deloc ușoară, Shannen Dohert încearcă, pe cât de mult posibil, să rămână pozitivă în fața loviturilor pe care le primește din partea sorții. Ea a mai mărturisit cu puțin timp în urmă că ultimul ei diagnostic a venit cu aproximativ patru luni înainte de moartea prematură a colegului ei de platou din "Beverly Hills, 90210", Luke Perry. 

"Este atât de ciudat pentru mine să fiu diagnosticată și apoi cineva care era, știți, era aparent sănătos să moară primul. A fost cu adevărat șocant. (...) Viața noastră nu se termină în momentul în care primim acel diagnostic. Încă mai avem ceva de trăit", a declarat ea.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ShannenDoherty (@theshando)

----------------

Știrea inițială

Shannen Doherty a împlinit 50 de ani pe 12 aprilie 2021. Actrița din „Beverly Hills, 90210” este căsătorită cu fotograful Kurt Iswarienko din 2011. S-a luptat și a învins cancerul o dată și, în prezent, își luptă cu grație și optimism diagnosticului crunt primit anul trecut, în 2020, de cancer în stadiu terminal.

Doherty a fost diagnosticată pentru prima dată cu cancer de sân în 2015. Până în 2017, datorită tratamentelor făcute, boala ajunsese deja în remisie. Pe atunci deja avea 46 de ani, o vârstă la care trebuia să se gândească serios dacă mai voia sau nu să aibă copii. Din nefericire, pe lângă vârsta matură, și tratamentele împotriva cancerului - chimioterapie, radiații și intervenții chirurgicale - i-au afectat foarte mult corpul.

 

Trei ani mai târziu, în 2020, viața i-a dat o nouă lovitură lui Doherty. Cancerul a revenit, direct în stadiu 4, metastatic - deja se răspândise dincolo de sâni și ganglionii limfatici. La acea vreme, ea a declarat într-un interviu pentru revista Elle că simte că îi mai rămâne mult mai mult timp de trăit decât ar lăsa de bănuit așa diagnostic cumpit. Shannen a fost și este o luptătoare și nu are nici până în ziua de azi intenția să renunțe la luptă și să lase cancerul să câștige.

Cu toate acestea, Doherty a trebuit să ia unele decizii cu greutate, printre care și aceea dacă va (sau ar putea) avea sau nu copii.

Shannen Doherty și soțul ei

Sursa foto Instagram

Diagnosticul de cancer i-a schimbat planurile de a avea copii

Shannen Doherty își acceptă diagnosticul cu realism și optimism. Este conștientă de schimbările constante prin care trece corpul ei și învață zi de zi cum să se poarte cu el. Într-un interviu din 2019 pentru revista Health, Doherty a făcut dureroasa mărturisire: "Schimbările hormonale prin care am trecut mi-au aruncat corpul în menopauză instantaneu”.

Shannen Doherty tinand in brate copilul unui bun prieten

Sursa foto Instagram

Doherty nu poate ieși din menopauză decât dacă ia estrogen. A lua estrogen i-ar crește șansele de înrăutățire a cancerul. Totuși, Doherty și-a dorit dintotdeauna un copil. Ea și soțul ei au vorbit despre adopție și despre donatorii de ovule. Cu toate acestea, neștiind dacă are cinci sau 10 ani de trăit, actrița nu a făcut niciun demers în acest sens dintr-un motiv extrem de logic și altruist: "Cu siguranță e ceva ce nu vreau...copilul meu de 10 ani să își îngroape mama. Mi-am dorit întotdeauna un copil. Dar poate ar trebui să fiu una într-un mod diferit", a spus ea.

Surse foto principala: Instagram / Instagram

Surse foto: Instagram

Articolul urmator Liviu Vârciu a izbucnit în lacrimi la TV. Motivul tragic din spatele reacției lui

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.2 (10)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.