N-ai mai recunoaște-o, anii și-au spus cuvântul! Vezi cum arată la 68 de ani Fecioara Maria din “Iisus din Nazaret“

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

Olivia Hussey a jucat în două dintre filmele iconice ale anilor de aur ai anilor 70, care și-au asigurat nemurirea în cinematografie, ambele sub bagheta regizorală a inegalabilului Franco Zeffirelli: “Romeo și Julieta”, 1968, și “Iisus din Nazaret”, 1977.

Sursa foto: Pinterest

Superba actriță de origini argentine-britanice care a cucerit o lume întreagă prin jocul ei natural, pur, impecabil și frumusețea absolut angelică, a jucat, de-a lungul carierei sale, alături de cele mai mari lume ale industriei – precum Bette Davis, Vanessa Redgrave, James Mason, Peter Ustinov.

Sursa foto: Pinterest

3 căsătorii, 3 copii – din feicare câte unul. Acum în vârstă de 68 de ani împliniți pe 17 aprilie, Olivia Hussey se află la a treia căsătorie, cu David Glen Eisley cu care este măritată din 1991 și cu care are o fiică, India Eisley, în vârstă de 25 de ani, și ea actriță. Olivia a mai fost căsătorită cu Akira Fuse, cântăreț japonez (1980–1989), cu care are un fiu, Maximillian Fuse, în vârstă de 36 de ani. Primul soț al actriței britanice a fost regretatul cântăreț Dean Paul Martin (1971–1978), cu care are un fiu, Alexander Gunther Martin, în vârstă de 46 de ani.

Deși nu a mai reușit să prindă un rol notabil de ani buni de zile, Olivia Hussey - cu siguranță cea mai frumoasă și ingenuă Julietă din toate timpurile (foto sus) - continuă să joace, cu perseverență și talent, și în ziua de astăzi, portofoliul ei fiind unul extrem de plin și variat.

Sursa foto: Pinterest

Cu toate acestea, pentru că nu mai este în lumina reflectoarelor și rămânând în minte cu chipul ei de o frumusețe răpitoare din capodoperele lui Zeffirelli, “Romeo și Julieta” și “Iisus din Nazaret”, am fost șocați să vedem cum arată astăzi, la 68 de ani. Vedeta și-a făcut recent apariția la o conferință de presă memorabilă, alături de partenerul ei de film din “Romeo și Julieta”, spre deliciul fanilor.

Anii și-au pus amprenta asupra chipului ei pe care, așa cum reiese din cele mai recente fotografii ale sale, Olivia a ales să nu îl înfrumusețeze prin diferite proceduri și intervenții estetice, asemenea multor altor colege de breaslă.

Sursa foto: Pinterest

Articolul urmator Tânără, frumoasă și liniștită. Cum arăta Maria Dragomiroiu în tinerețe

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (25)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.