Narcisa Suciu a trecut prin o operație extrem de grea. Cum se simte acum

Narcisa Suciu a trecut prin o operație extrem de grea. Cum se simte acum

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

Provocări peste provocări pentru Narcisa Suciu, acum în vârstă de 47 de ani. Cântăreața a avut, recent, o intervenție chirurgicală neașteptată.

UPDATE 29 septembrie: Au trecut deja săptămâni bune de când a ajuns, de urgență, pe mâna medicilor, iar acum Narcisa Suciu se simte mult mai bine. Din păcate, deși operația sa a fost de succes, vedeta este blocată în România și nu poate pleca înapoi la familia sa, în Finlanda. Despre momentele negre prin care a trecut, dar și despre cum se simte acum, a vorbit într-un interviu recent acordat celor de la Click.ro.

Imagine cu Narcisa Suciu în timp ce face un selfie

"În momentul ăsta, sunt foarte bine. Având în vedere că acum nouă săptămâni, fix pe vremea asta, mă trezisem din operație și eram, practic, pierită, nu-mi vine să cred că-s bine. Sunt mai bine decât speram în momentul ăla. Și sunt în țară, în continuare, de atunci, pentru că, practic, pentru o perioadă de timp, doctorul mi-a recomandat să nu plec de aici. Până nu suntem clar că totul e OK. Nu să nu zbor, ci m-a sfătuit să rămân în România o perioadă, în caz că se agravează lucrurile. Pentru că a fost o ­situație foarte gravă.", a povestit ea.

Amintim că solistei i s-a făcut rău în timpul unui concert susținut în localitatea ilfoveană Chitila.

"Nu pot să îți explic cum am făcut, deci nu pot să explic ce s-a întâmplat. Era foarte multă lume la concert. Și, atunci, când am văzut că e plin locul, am zis: „hai să cânt, măcar două piese, că lumea ar fi mai dezamăgită să zic că nu vin, decât dacă zic: uite, cânt două piese, că nu pot mai mult". Dar. apoi am cântat o oră și ceva…

Doar în timpul în care am cântat, nu m-am simțit rău. În rest, m-am simțit rău, tot timpul. Dar băieții din Chitila mi-au trimis o asistentă, care mi-a dat niște calmante, apoi am adormit, m-am trezit și mi-am dat seama că nu mă simt bine.", a mărturisit ea despre acel moment.

Soțul și fiica Narcisei Suciu nu au venit în țară să o viziteze cât timp a fost pe patul de spital, deși și-ar fi dorit acest lucru: 

"S-au speriat foarte tare, în primă fază. Eu încercam să îi îmbărbătez. În momentul în care au auzit și-au căutat bilet, dar am zis: „nu veniți că nu puteți să intrați în spital mai mult de o oră pe zi. În rest, 23 de ore, nu știu ce-ați putea face, n-aveți cum să mă ajutați". (...) am foarte mulți prieteni. Bine, dar nu prea am spus la nimeni. Prietena mea cea mai bună e medic. I-am spus ei și ea m-a dus la spital. Dar mai am o prietenă foarte bună care locuiește în San Francisco și care a trimis pe cineva, de aici, să îmi aducă lucruri, la spital. Fără ca eu să știu. Pur și simplu, m-a întrebat: unde ești, în ce spital? Și a trimis pe cineva la mine."

Despre modul în care a fost afectată psihic și emoțional de situația neașteptată prin care a trecut în urmă cu aproximativ două luni, artista a mai zis că: "Cred că după chestia asta, mi s-a pornit un „motoraș”. Mi-am dat seama că, acum, îmi făceați parastasul de două luni. S-a întâmplat ceva, nu știu să spun, nu știu să explic. Dar n-am mai trecut pe lângă moarte niciodată, și bănuiesc că e așa."

-----------------

Știrea inițială

Narcisa Suciu a fost operată, la data de 18 iulie 2022, și externată în ultimul weekend al aceleiași luni. Intervenția de îndepărtare a apendicelui perforat, căci aceasta a fost problema medicală urgentă a vedetei noastre, a durat aproximativ patru ore, abdomenul fiind infectat cu puroi, după cum ea însăși a ținut să transmită urmăritorilor săi din mediul online:

 „Aveam un apendice perforat, explodat, practic tot abdomenul meu era un puroi. M-am trezit din operație, mi-au zis oamenii că operația că a fost foarte… urâtă, că erau șanse să nu mai fiu, că a durat vreo 4 ore și că începem tratamentul. Așa că în ultimele zece zile am fost în spital, există însă premise să merg acasă, analizele mele arată mai bine, am început să prind culoare în obraz, în condițiile în care, practic, lunea trecută… murisem”.

Și asta nu este tot!

„Am părăsit spitalul în weekendul care a trecut. Încă mă resimt, dar e cu totul altceva, totuși. Nu mulți ar fi scăpat din povestea prin care am trecut. De altfel, medicii mi-au și spus că a fost o chestie tare delicată. Am avut și noroc fiindcă m-a ajutat constituția, cel mai probabil. Poate pe mulți alții într-o situație similară nu i-ar fi ajutat! De câteva săptămâni există în viața  mea un om de care ascult orbește. Este vorba despre medicul primar chirurg Octavian Arnăutu, cel care m-a operat și care a avut mare grijă de mine. Și acum, după externare, mă duc zilnic la control, la el. Mi se schimbă pansamentul, vorbesc cu el și aștept pașii următorii pe care-i am de făcut ca să închid definitiv capitolul acesta. Am foarte multă încredere în doctorul Arnăutu!” - a fost declarația oficială a artistei atât de iubită de milioane de români.

În continuare, Narcisa Suciu a ținut să sublinieze faptul că nu se va duce prea curând înapoi în Finlanda, țara în care a ales să locuiască de mai bine de 11 ani. ”Nu se pune problema să mai cânt sau altceva. Nici să mă întorc în Finlanda nu e cazul acum. Voi rămâne la București încă câteva săptămâni, cel mai probabil!”.

Surse foto: Facebook, Instagram

Surse articol: Libertatea, A1, Click, Click

Articolul urmator
Drama prin care a trecut Cosmin Seleși. Copilul său a fost diagnosticat greșit cu sindromul Down
Drama prin care a trecut Cosmin Seleși. Copilul său a fost diagnosticat greșit cu sindromul Down
Trăiești în trecut, în prezent sau în viitor?
Incepe quiz
Trăiești în trecut, în prezent sau în viitor?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.