Nu Skin

Nicu Alifantis îi dă o "palmă" lui Mircea Badea, după ce prezentatorul TV a spus că artiștii se vaită că au rămas fără bani

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

Face ce face Mircea Badea și se mai bagă în "”gura" cuiva din cauza declarațiilor pe care le face. De această data, prezentatorul Antenei s-a luat de artiștii care se plâng că le-au scăzut veniturile pe timp de COVD-19.

Nicu Alifantis, unul dintre cei mai apreciați cântăreți din România, nu a putut să stea deoparte și a redactat o scrisoare deschisă, adresată prezentatorului, TV, prin care îl roagă pe acesta să înceteze cu astfel de reacții, catalogându-i-le drept dezgustătoare.

Reacția lui Mircea Badea față de artiștii români

Reacția lui Mircea Badea față de artiștii români

a fost una extrem de grosolană: "Inteleg ca se pregatesc unii sa anunte concerte la care sa vii cu masina. "Drive in", cica. Ma doare in cot de ghiorlaiala "artistica" de pe cocioc. Ma intereseaza sa nu fim unii prosti si altii smecheri. Deci, daca astia au voie sa faca asa ceva (unde scrie?), atunci si eu am voie sa plimb copilul tot cu masina, fara hartie si cacaturi, unde vrea peleul meu, fara sa ma dau jos din ea.
P.S. De la cititori: cu izoleta poti veni la concert?"

Nicu Alifantis l-a pus la punct rapid

Nicu Alifantis l-a pus la punct rapid

Nicu Alifantis a fost extrem de deranjat de reacția deplasată a prezentatorului TV, de acest atac dur și inutil la adresa lui și a colegilor să de breaslă, așa că a lansat o lungă scrisoare deschisă, dedicată lui Mircea Badea.

Sursa foto Facebook

Mă adresez dumneavoastră cu apelativul «domnule»

Mă adresez dumneavoastră cu apelativul «domnule»...

"Scrisoare deschisă.

Domnule Mircea Badea. Mă adresez dumneavoastră cu apelativul „domnule”, din respect pentru părinții dumneavoastă pe care-i cunosc de foarte multă vreme și cărora le port o stimă deosebită. De câtva timp asist la o serie de denigrări permanente pe care le aduceți breslei din care fac parte. Vă atrag atenția că sunt profund revoltat de această atitudine și vă somez să încetați și să vă cereți scuze public pentru modul absolut jignitor în care vă adresați artiștilor români" - își începe Nicu Alifantis mesajul.

Sursa foto Facebook

Nicu Alifantis îl știe pe Mircea Badea de mic

Scrisoarea continuă cu o fină înțepătura la adresa prezentatorului TV: "Îmi amintesc de perioada în care erați adus, bănuiesc împotriva dorinței dumneavoastră, de doamna Badea la Teatrul Mic. Se pare că acest lucru n-a ajutat la nimic. Vă înțeleg frustrările. Ecuația matematică a vieții dumneavoastră se pare că n-a dat rezultatul corect. Asumați-vă acest lucru cu demnitate. Și nu uitați, prin această atitudine nu reușiți să faceți decât un mare deserviciu atât dumneavoastră cât și instituției pe care o reprezentați. Disprețul pe care-l manifestați față de slujitorii artei românești este absolut dezgustător."

Sursa foto Imgur

Surse foto: Facebook, Imgur

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta