Noua Primă Doamnă a Capitalei: cum arată soția lui Nicușor Dan

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Nicușor Dan a fost ales noul primar al Capitalei și, deși el este un personaj vocal pe scena politică românească, soția lui, Mirabela, este ceva mai discretă și preferă să stea în afara luminii reflectoarelor. Cei doi sunt împreună de 12 ani, iar Mirabela l-a făcut tătic pe primarul Bucureștiului chiar în campania electorală.

Află totul despre viața lor de familie și despre cine este cu adevărat soția lui Nicușor Dan, noua Primă Doamnă a Capitalei.

Mirabela și Nicușor Dan, un cuplu discret

Mirabela și Nicușor Dan, un cuplu discret

Nicușor Dan și Mirabela sunt împreună de 12 ani. Mirabela este cea mai mare susținătoare a soțului său, noul primar al Capitalei și împreună au o familie frumoasă, de care noul edil este tare mândru.

Sursa foto: Facebook

Mirabela e cea mai mare susținătoare a lui Nicușor Dan

Mirabela e cea mai mare susținătoare a lui Nicușor Dan

Mirabela, soția lui Nicușor Dan, este o prezență discretă și îl susține temeinic pe soțul ei, primarul Capitalei. Împreună formează unul dintre cele mai puternice cupluri din sfera politică a României și se comportă ca o adevărată echipă.

Sursa foto: Facebook

I-a transmis un mesaj public

I-a transmis un mesaj public

După ce soțul său a fost ales noul primar al Capitalei, Mirabela, de profesie manager la o mare companie auto, a scris câteva rânduri pe Facebook prin care oamenii au avut șansa să își formeze o idee despre cum este noul edil în rol de tată și partener de viață.

"Cu Nicușor, fiecare zi este una deosebită, pentru că reușește să ne surprindă plăcut în fiecare moment pe care-l petrecem împreună: povestind întâmplări din copilărie și adolescență atunci când stăm la masă, citindu-ne poezii în serile în care nu este la TV, jucând șah și cărți, cu câte o floare, un film proiectat pe perete sau la cinema, o plimbare în parc sau prin cartier, când ne întreabă dacă avem bagajele pregătite și ne urcam în mașină, fără să știm destinația finala.  Nicușor m-a învățat iubirea necondiționată și, fără să exagerez, îl consider echilibrul căminului nostru. Este un partener de încredere și pe care mă pot baza tot timpul, fie că vorbesc despre mine sau despre fetița noastră.", a scris Mirabela, în mediul online. 

Sursa foto: Facebook

Au devenit părinți în timpul campaniei electorale

Au devenit părinți în timpul campaniei electorale

Nicușor Dan și Mirabela au devenit părinți pentru prima oară în cadrul campaniei electorale pentru alegerile locale din anul 2016. Atunci, au apărut în viața lor micuța Aheea, care reprezintă centrul universului lor. 

"Trăiesc cea mai fericită zi din viață. Am devenit tatăl unei fetite minunate și sănătoase. Mulțumesc, Mirabela, pentru bucuria uriașă pe care mi-ai făcut-o.", a scris atunci Nicușor Dan, pe Facebook.

Sursa foto: Facebook

Surse foto: Facebook, Pinterest

Articolul urmator Grant Gustin, actorul din serialul "Flash" și soția lui, părinți pentru prima oară

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (6)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.