Noul super-cuplu din showbiz-ul românesc! Gata, nu se mai ascund!

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Săgeata lui Cupidon a lovit, din nou, în lumea showbizului! De data aceasta, protagonistul celei mai noi povești de iubire din peisajul autohton este nimeni-altul decât Florin Ristei, ce și-a asumat de curând relația cu noua iubită. Artistul și tânăra chiar au cântat împreună, în audițiile show-ului X Factor.
Vezi cum arată Naomi, noua iubită a lui Florin Ristei, în galeria foto!

Părăsit de iubită pentru o altă vedetă

Părăsit de iubită pentru o altă vedetă

În urmă cu ceva timp, Florin Ristei a fost părăsit de iubita lui, Marinela, bruneta alături de care a trăit o poveste de dragoste timp de aproximativ trei ani. Cei doi s-au iubit cu patos, însă s-a aflat că juratul de la X Factor ar fi fost părăsit de fosta iubită în favoarea unui concurent celebru de la Master Chef, pe nume Tudor Apostoleanu. 

În urmă cu trei ani, pe când Florin Ristei era moderator al emisiunii "Prietenii de la 11", chiar a spus la un moment dat, în spirit de glumă desigur, că iubita lui de atunci era destul de geloasă. "Mi-a zis că uneori am glume deplasate cu unele domnișoare și îi vine să-mi ia gâtul.", mărturisea atunci Florin Ristei. 

Sursa foto: Imgur

Unul dintre cei mai râvniți burlaci

Unul dintre cei mai râvniți burlaci

Florin Ristei, în vârstă de 33 de ani, a fost, fără doar și poate, unul dintre cei mai răvniți burlaci de la noi. Și spunem "a fost" pentru că până de curând avea numeroase pretendente la inima lui și multe domnișoare își doreau să îl cucerească. Însă doar una singură a reușit să îl facă să se îndrăgostească lulea și este chiar o tânără artistă care participă în prezent la emisiunea X Factor, unde Florin Ristei ocupă unul dintre scaunele de jurat.

Sursa foto: Instagram

Florin Ristei, duet cu noua lui iubită

Florin Ristei, duet cu noua lui iubită

Naomi Hedman, focoasa brunetă în vârstă de 29 de ani, este femeia care a reușit să îi fure inima lui Florin Ristei. Tânăra artistă, originară din Londra, a participat la X Factor la audiții și a ales o piesă ce, conform spuselor juraților, nu a avantanjat-o. Însă cei patru au decis să îi acorde încă o șansă, iar Naomi Hedman a interpretat ulterior piesa "If Ain't Got You", acompaniată chiar de Florin Ristei. Momentul a fost unul electric, iar chimia dintre cei doi este incontestabilă. 

Sursa foto: Imgur

Nu se mai ascund

Nu se mai ascund

Florin Ristei și frumoasa Naomi Hedman și-au asumat de curând relația, când au apărut împreună într-o fotografie postată pe Instagram. Dacă la început, tânăra artistă posta doar InstaStory-uri care ofereau doar o bănuială despre o posibilă legătură amoroasă între ei doi, acum Florin Ristei și noua lui iubită și-au asumat public faptul că se iubesc și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

Sursa foto: Instagram

Surse foto: Instagram, Imgur

Articolul urmator Demi Moore iubește din nou! Cine este noul ei iubit

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.