O actriţă de la Hollywood şi-a scos măselele pentru a avea o faţă mai delicată

Joi, 21.07.2016
de Bianca Geica
Marlene Dietrich
Imaginea precedenta
Imaginea urmatoare

Marlene Dietrich şi-a scos măselele pentru a avea pomeţi conturaţi

Marlene Dietrich era faimoasă pentru fizionomia sa ieşită din comun, toate femeile visând, la acea vreme, să aibă pomeţii perfect conturaţi ai legendarei actriţe. Ceea ce nu ştiau cele care râvneau la o structură osoasă asemănătoare divei hollywoodiene este că aceasta nu s-a născut cu pomeţii parcă sculptaţi, ci a apelat la o procedură destul de incomodă pentru a obţine acest rezultat. Mai exact, pentru a avea o faţă mai delicată şi pomeţi accentuaţi, se zvoneşte că Marlene şi-ar fi scos câteva măsele. Un preţ mult prea dureros pentru frumuseţe, am spune noi!

Dacă pe plaiurile mioritice vedetele refuză să vorbească deschis despre operaţiile lor estetice evidente şi se declară scandalizate ori de câte ori li se adresează vreo întrebare cu privire la fizicul lor vizibil sculptat de bisturiul chirurgului plastician, la Hollywood lucrurile stau complet diferit. Starurile de peste Ocean nu se mai tem să recunoască faptul că au recurs la diverse intervenţii estetice fiindcă nu erau pe deplin mulţumite de felul în care arătau! Ba chiar multe dintre ele câştigă bani frumoşi promovând servicii de înfrumuseţare pe paginile lor oficiale de pe reţelele de socializare.

Adevărul este că operaţiile estetice nu mai reprezintă de foarte mulţi ani un subiect tabu pentru divele hollywoodiene, acestea fiind în stare de orice sacrificiu pentru a atinge ceea ce ele definesc perfecţiunea fizică. Nici măcar starletele vechiului Hollywood, pe care obişnuim să le admirăm pentru frumuseţea lor naturală, nu s-au putut abţine să nu apeleze la câteva trucuri şi intervenţii estetice pentru a arăta impecabil pe sticlă. Dacă unele dintre ele au apelat la proceduri banale, altele s-au supus unor chinuri groaznice de dragul faimei!

Surse foto: Hepta.ro

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!