O actriţă de la Hollywood şi-a scos măselele pentru a avea o faţă mai delicată

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Dacă pe plaiurile mioritice vedetele refuză să vorbească deschis despre operaţiile lor estetice evidente şi se declară scandalizate ori de câte ori li se adresează vreo întrebare cu privire la fizicul lor vizibil sculptat de bisturiul chirurgului plastician, la Hollywood lucrurile stau complet diferit. Starurile de peste Ocean nu se mai tem să recunoască faptul că au recurs la diverse intervenţii estetice fiindcă nu erau pe deplin mulţumite de felul în care arătau! Ba chiar multe dintre ele câştigă bani frumoşi promovând servicii de înfrumuseţare pe paginile lor oficiale de pe reţelele de socializare.

Adevărul este că operaţiile estetice nu mai reprezintă de foarte mulţi ani un subiect tabu pentru divele hollywoodiene, acestea fiind în stare de orice sacrificiu pentru a atinge ceea ce ele definesc perfecţiunea fizică. Nici măcar starletele vechiului Hollywood, pe care obişnuim să le admirăm pentru frumuseţea lor naturală, nu s-au putut abţine să nu apeleze la câteva trucuri şi intervenţii estetice pentru a arăta impecabil pe sticlă. Dacă unele dintre ele au apelat la proceduri banale, altele s-au supus unor chinuri groaznice de dragul faimei!

Marlene Dietrich

Marlene Dietrich şi-a scos măselele pentru a avea pomeţi conturaţi

Marlene Dietrich era faimoasă pentru fizionomia sa ieşită din comun, toate femeile visând, la acea vreme, să aibă pomeţii perfect conturaţi ai legendarei actriţe. Ceea ce nu ştiau cele care râvneau la o structură osoasă asemănătoare divei hollywoodiene este că aceasta nu s-a născut cu pomeţii parcă sculptaţi, ci a apelat la o procedură destul de incomodă pentru a obţine acest rezultat. Mai exact, pentru a avea o faţă mai delicată şi pomeţi accentuaţi, se zvoneşte că Marlene şi-ar fi scos câteva măsele. Un preţ mult prea dureros pentru frumuseţe, am spune noi!

Marlene Dietrich 1

Ba mai mult, aceeaşi Marlene Dietrich folosea bandă chirurgicală pentru a-şi face liftinguri faciale temporare!

Rita Hayworth

Rita Hayworth a scăpat, la propriu, de rădăcinile sale hispanice!

Piele albă, păr deschis la culoare, bucle diafane, machiaj fără cusur… acestea erau standardele de beauty în anii ’50, când tânăra Rita Hayworth, născută Margarita Carmen Cansino, îşi dorea nespus să ajungă una dintre cele mai cunoscute actriţe de cinema. Din păcate, din cauza trăsăturilor sale hispanice (piele măslinie, par brunet etc.), Rita nu se număra printre preferatele producătorilor, aşa că vedeta a recurs la câteva schimbări fizice nevinovate: şi-a vopsit părul de abanos într-o nuanţă puternică de roşcat şi, cu ajutorul electrolizei, şi-a modificat complet linia părului scăpând de firele de păr care îi acopereau fruntea.

Marilyn Monroe

Până şi Marilyn Monroe a ales să-şi modifice forma feţei prin îndepărtarea firelor de păr de pe frunte cu ajutorul electrolizei. La acea vreme, această procedură extrem de dureroasă presupunea „arderea” foliculilor de păr cu ajutorul unei sonde subţiri de metal.

Surse foto: Hepta.ro

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.