O campioană mondială șochează: DA, încă sunt virgină!

O campioană mondială șochează: DA, încă sunt virgină!

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

Până la cei 36 de ani împliniți, frumoasa sportivă are în palmares nenumărate victorii la activ, la probele de 60 şi 100 de metri garduri, acumulate încă din perioada studenției. Mai exact 14 titluri de campioană a Statelor Unite ale Americii în timpul perioadei petrecute studiind la Universitatea de Stat Indiana.

Devenită mai apoi atletă profesionistă a câştigat campionatele naţionale în 2007, 2008 şi 2009, dar şi Campionatul Mondial în 2008 şi 2010, la proba de 60 de metri garduri. În 2008, la Jocurile Olimpice de la Beijing, deși era favorită, superba blondă a terminat numai pe locul 7 la 100 de metri garduri din cauza unei împiedicări nefericite pe traseu, chiar la ultimul obstacol. În 2014, la Jocurile Olimpice de la Soci a terminat pe locul al 11-lea.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Take a good look, this is probably the last time you’ll see me glammed up once I’m on national TV. ⁣ ⁣ Make up @mugopus ⁣ Hair @shaymichellehair ⁣ ⁣ #BBCeleb #BigBrother

A post shared by Lolo Jones (@lolojones) on

Lori Susan "Lolo" Jones – căci despre ea vorbim – este și deținătoarea recordului mondial în cursa de 60 de metri garduri cu un timp de 7,72 secunde.

Cu toate acestea, mărturia șocantă făcută zilele trecute în cadrul unui show TV la care participă în prezent a făcut-o mai celebră decât cifrele impresionante de mai sus: încă este virgină și nu a avut relații de durată până în prezent! Motivul cel mai probabil din spatele acestui lucru este faptul că, credincioasă practicantă fiind, a spus că nu își va începe viața sexuală până nu se va căsători.

„Îmi plac o mulţime de oameni, dar pur şi simplu nu a mers nimic până acum. Nu ştiu de ce Dumnezeu nu m-a binecuvântat cu un soţ. Mesajul meu pentru alte virgine, vreau ca ele să ştie, cel mai greu lucru pe care l-am făcut vreodată în viaţa mea - mai greu decât să te antrenezi pentru Jocurile Olimpice, decât să termini o facultate -, a fost să rămân virgină înainte de căsătorie.”

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Bella Santiago este în doliu! A pierdut una dintre cele mai dragi ființe: „Încă visez să fiu cu tine aici…”
Bella Santiago este în doliu! A pierdut una dintre cele mai dragi ființe: „Încă visez să fiu cu tine aici…”
Ce sanse sunt sa te indragostesti vara aceasta?
Incepe quiz
Ce sanse sunt sa te indragostesti vara aceasta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.