Nu Skin

O mai știi pe Tanța? Uite ce viață grea a avut Nuami Dinescu înainte de a deveni celebră

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Nuami Dinescu, în prezent în vârstă de 59 de ani, este cea care a interpretat-o pe "Tanța" în cadrul emisiunii "Teo" de la Pro TV, între anii 2000 și 2006. Actrița este asociată și în prezent cu acest rol, chiar dacă au trecut mai bine de 15 ani de la terminarea proiectului de televiziune. 

Puțină lume știe că Nuami Dinescu a avut o meserie grea înainte de a faci primii pași în lumea actoriei. Viața ei a fost marcată de multe neajunsuri și a fost nevoită să muncească pe brânci pentru a se susține financiar, înainte de a cunoaște celebritatea. Află totul despre viața lui Nuami Dinescu, în galeria foto!

Surse articol: Playtech / A1.ro / Click.ro

Sursa foto principală: Imgur

O copilărie modestă

O copilărie modestă

Nuami Dinescu s-a născut pe data de 13 septembrie 1962 în comuna Pucioasa, județul Dâmbovița. A copilărit la sat și a crescut într-o familie cu posibilități financiare reduse. Deși nu a fost un copil răsfățat și nu a avut parte de cele mai noi jucării, actrița a mărturist într-un interviu din trecut că și-a găsit alinarea în studiu și a fost un copil foarte conștiincios.

"După clasa a cincea nu știu ce s-a petrecut în capul meu că m-am potolit brusc și am început să învăț până am devenit tocilară. Am multe amintiri din copilărie, cele mai frumoase sunt însă astea - aerul meu de războinic și zilele cand veneam de la școală desculță pentru că ploua și muream de drag să merg în picioarele goale pe asfaltul fierbinte", a povestit Nuami Dinescu.

Sursa foto: Facebook

Citește și: Crima care a îngrozit întreaga Românie! Actriță violată și ucisă, criminalul este tot în libertate

A jucat-o pe Tanța

A jucat-o pe Tanța

Nuami Dinescu a absolvit Facultatea de Teatru a Universității Hyperion din Capitală și a jucat mai întâi ca actor amator, apoi ca profesionist pe scenele unor teatre din București, Craiova, Brașov sau Ploiești. A fost protagonista unor numeroase spectacole de teatru, iar debutul în televiziune a avut loc în anul 2000, când a început să o joace pe "Tanța", în emsiunea lui Teo Trandafir de la Pro Tv. Chiar dacă multă lume o știe drept "Tanța", actrița a încercat timp de aproape zece ani să scape de această titulatură și chiar a scris o carte pe această temă, intitulată "Eu nu sunt Tanța".

"Tanta s-a născut așa, de azi pe mâine, și a crescut frumos, de la o zi la alta, fără nicio intervenție, fără nimic forțat, fără constrângeri. A fost un personaj care uneori făcea ce nu puteam eu, care avea o sinceritate pe care eu nu-mi permiteam să o am, care avea liniștea să pună întrebări care în gura altora ar fi fost lipsite de tact. M-am străduit ani de zile să le explic celor care mă confundau cu ce vedeau la televizor că nu sunt ce vad ei, că eu nu sunt Tanța! Ea e mereu veselă și e haioasă, râde tot timpul, eu nu sunt așa... ", se arată în cartea actriței.

Sursa foto: Imgur

A lucrat pe șantier

A lucrat pe șantier

Nu multă lume știe că Nuami Dinescu a avut altă meserie înainte de a deveni actriță. Vedeta a terminat un liceu de construcții, apoi s-a mutat din Dâmbovița în București, pentru a lucra la un atelier de geamuri și schele. Nuami Dinescu a muncit 12 ore pe zi pentru a se întreține, însă a crezut în steaua ei norocoasă și a sperat că într-o zi își va putea urma adevărata vocație.

Sursa foto: Facebook

Citește și: Pe fetița din „Veronica” a adorat-o o Românie întreagă! Ce s-a ales de actrița Lulu Mihăescu, cea care a interpretat acest rol

"Am tras ca un câine turbat"

"Am tras ca un câine turbat"

La un moment dat, un coleg de-ai actriței i-a spus că la ansamblul artistic al UTC exista o grupă de teatru. Nuami Dinescu a simțit că aceea este șansa ei de a-și schimba viața și a fugit într-un suflet pentru a susține proba de admitere. Vedeta a făcut eforturi uriașe pentru a fi admisă la Facultatea de Teatru și nu a renunțat nici măcar o secundă să creadă în visul ei. 

"Am simțit nevoia să fac altceva și m-am întâlnit cu un coleg, eu stăteam la un cămin de nefamiliști pe atunci. Mi-a spus că el cântă într-un cor, la ansamblul artistic al UTC. Mi-a zis că oamenii ăia au și trupă de teatru și i-am zis că vreau și eu să mă duc. A doua zi m-am dus și le-am zis că vreau să intru în trupă.

Mi-au dat un text de Caragiale, la prima vedere. Am citit și au început toți să râdă, ei s-au prins că am ceva cu meseria asta. Repetam la spectacolul ăsta și între timp făceam și meditații și munceam și 12 ore pe șantier. Ăsta a fost începutul, am tras ca un câine turbat până am intrat la facultatea de teatru", le-a povestit Nuami bucătarilor.

Sursa foto: Facebook

Surse foto: Facebook, Imgur

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta