Nu Skin

O mai ții minte pe femeia care a născut 8 copii odată? Ce face acum octomama și cum arată copiii ei

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Nadya Suleman a devenit cunoscută în presa internațională cu mai bine de 11 ani în urmă, atunci când a născut opt copii odată. O fotografie ce o înfățișa în ultimul trimestru de sarcină a luat cu asalt internetul, iar de atunci ea a devenit una dintre cele mai celebre mame din lume.

În 2009, înainte să îi nască pe octupleți cu ajutorul fertilizării in vitro, avea deja șase copii, patru băieți și două fete. Octomama are acum 45 de ani și, chiar dacă nu mai apare atât de des pe primele pagini ale ziarelor, este în continuare activă în mediul online. Curios să afli ce face în prezent? Descoperă toată povestea, în galeria foto!

Surse articol: Nickiswift / Ohmymag / Intouchweekly

Sursa foto principală: Instagram / Instagram

Sarcina a făcut-o celebră la nivel internațional

Sarcina a făcut-o celebră la nivel internațional

Nadya Suleman, cunoscută sub numele de "octomama", a devenit virală în timp ce era însărcinată cu octupleți în 2009, însă celebritatea ei este acum de domeniul trecutului. A dominat internetul, însă popularitatea ei a început să scadă pe măsură ce anii au trecut, iar în prezent își trăiește viața departe de lumina reflectoarelor, în California, alături de cei 14 copii ai săi. 

"În fotografia aceasta eram însărcinată în aproape o lună cu cei opt. Zece fetuși au crescut, de fapt, în primele trei luni de sarcină, iar eu am început să am burtă din primele trei zile.", a scris octomama, pe Instagram, în dreptul unei imagini din anul 2009 (foto).

Nadya Suleman s-a căsătorit cu Marco Guttierrez în 1996, iar cei doi au divorțat în anul 2000. De atunci a avut mai multe relații, însă nu a mai ajuns niciodată în fața Altarului. 

Sursa foto: Instagram

Cei opt îngerași

Cei opt îngerași

Inițial, Nadyei Suleman i-au fost implantați șase embrioni, cu ajutorul lichidului seminal din partea unui donator anonim, prin intermediul procedurii de fertilizare in vitro. Se credea că poartă șapte bebeluși, dintre care un embrion împărțit în gemeni. Pe data de 26 ianuarie 2009, în ziua cea mare, s-au născut primii șapte copii, iar medicul, dar și toți ceilalți din sala de naștere, au fost surprinși să vadă că a venit pe lume și al optulea copil. Pentru numele bebelușilor, ea a ales prenume biblice, cu al doilea prenume "Angel", urmat de numele ei de familie.

Numele octupleților:

 • Noah Angel Solomon (băiat)
 • Jonah Angel Solomon (băiat)
 • Jeremiah Angel Solomon (băiat)
 • Josiah Angel Soloman (băiat)
 • Isaiah Angel Solomon (băiat)
 • Maliyah Angel Solomon (fată)
 • Makai Angel Solomon (băiat)
 • Nariyah Angel Solomon (fată)

Sursa foto: Instagram

Imaginea sa, folosită în diverse campanii publicitare

Imaginea sa, folosită în diverse campanii publicitare

În 2010, Nadya Suleman a devenit imaginea unei organizațiii pentru drepturile animalelor. Reprezentanții PETA au convins-o atunci pe octomama să promoveze importanța sterilizării și castrării animalelor de companie. Au realizat afișe cu fotografia ei, alături de un slogan, considerat de mulți inuman și jignitor, "Nu vă lăsați câinele sau pisica să ajungă precum octomama." Potrivit Nickiswift.com, PETA s-a lăudat atunci cu faptul că i-au oferit Nadyei Suleman suma de 5.000 de dolari pentru campanie, dar și aprovizionare cu burgeri vegani timp de o lună. 

Sursa foto: Instagram

Compromisuri de dragul banilor

Compromisuri de dragul banilor

În trecut octomama declara că era dispusă să facă aproape orice pentru a rămâne în atenția presei, întrucât acest lucru o ajuta să își susțină financiar familia numeroasă. În fiecare lună era nevoită să cheltuie 5.000 de dolari pentru mâncare și plata facturilor. În 2011 a început să participe la show-uri de box între celebrități. După câteva luni de apariții, în 2012, Huffington Post anunța că Nadya Suleman a fost interzisă la acele emisiuni din cauza faptul că a aflat că managerul ei profita de pe urma ei și îi furase suma de 50.000 de dolari.

Sursa foto: Instagram

Surse foto: Instagram

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta