Nu Skin

O prietenie cât o viață de om - Totul despre legătura neștiută dintre Al Pacino și Robert De Niro

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Fanii de pretutindeni s-au bucurat enorm la auzul veștii că Al Pacino și Robert De Niro au format, din nou, echipă pe platourile de filmare în 2019. Cei doi sunt considerați titani ai lumii cinematografice. Chiar și oamenii cărora nu le plac filmele cu gangsteri tot au auzit de rolul epocal al lui Al Pacino din filmul "The Godfather" și de al lui Robert De Niro din "Goodfellas".

Cei doi actori împărtășesc, pe lângă prietenia ce durează de mai bine de 50 de ani, și povești asemănătoare de viață: amândoi au avut probleme  adolescență, au aceeași etnie și au crescut în New York în același timp.

Află din galeria foto cum Al Pacino și Robert De Niro reușesc să fie buni prieteni încă din anul 1970!

Își amintesc și acum cum s-au cunoscut

Își amintesc și acum cum s-au cunoscut

Să recunoaștem, chiar și persoana cu cea mai ascuțită memorie uită anumită lucruri după un timp, mai ales detaliile unei situații. Conform revistei GQ, Al Pacino își amintește cu exactitate cum l-a cunoscut pe Robert De Niro și cât de impresionat a fost de carisma sa.

Atunci când Al Pacino, acum în vârstă de 80 de ani, l-a cunoscut pe Robert De Niro, în prezent în vârstă de 76 de ani, în 1968, ambii erau actori tineri și în ascensiune, ale căror cariere urmau să se dezvolte abia la începutul anilor '70. Astăzi, Al Pacino și Robert De Niro au o serie de premii ale industriei și sunt,fără doar și poate, unii dintre cei mai mari actori de la Hollywood. 

„Îmi amintesc foarte clar întâlnirea. Incredibil, l-am văzut pe tipul acesta, m-am gândit Uau, are o astfel de carismă. Nu făcea nimic. El doar mergea. Dar am simțit ceva din partea lui pe care nu pot să exprim în cuvinte.”, spunea Al Pacino când își amintește prima dată când l-a întâlnit pe De Niro.

În câte filme au jucat împreună, de fapt

În câte filme au jucat împreună, de fapt

Când cei doi s-au întâlnit la sfârșitul anilor '60 în New York, erau amândoi tineri actori care tocmai își începuseră carierele. Magia dintre cei doi actori de pe ecran este atât de intensă, iar rolurile lor sunt atât de remarcabile, încât poate părea că i-am văzut jucând împreună într-o multitudine de filme. În realitate, "The Irishman" (2019) este doar al patrulea film în care Al Pacino a împărțit platoul împreună cu Robert De Niro, celelalte trei fiind "Heat" (1995), "Righteous Kill" (2008) și "The Godfather Partea a II-a" (1974) unde nici măcar nu au avut scene comune.

Își afișează cu mândrie sentimentele reciproce

Își afișează cu mândrie sentimentele reciproce

Al Pacino este foarte protector față de cel mai bun amic al său, Robert De Niro, în sensul că va domina adesea conversația dacă cei doi vor fi intervievați împreună.

O parte din motivul comportamentului protector al lui Al Pacino se datorează faptului că este cu patru ani mai mare decât prietenul său. În plus, există mulți actori care sunt foarte timizi în a-și exprima emoțiile și rareori, își arată dragostea față de cei mai buni prieteni ai lor, în fața publicului.

Nu este și cazul lui Al Pacino și al lui Robert De Niro care nu ezită să își spună "te iubesc" în public, ori de câte ori au ocazia.

S-au ajutat mult de-a lungul anilor

S-au ajutat mult de-a lungul anilor

La fel cum ar face orice alți oameni care nu sunt celebrități pentru prietenii lor, Robert De Niro și Al Pacino s-au ajutat reciproc de-a lungul anilor.

De exemplu, Robert De Niro a contribuit esențial la faptul că Al Pacino a făcut parte din distribuția filmului "The Irishman". S-ar putea crede că fiind prieteni foarte apropiați, Al Pacino și Robert De Niro ar avea aceeași abordare în ceea ce privește actoria.

Ambii actori au recunoscut într-un interviu acordat New York Times că situația stă complet diferit. Al Pacino este mai relaxat atunci când abordează un rol, în timp ce Robert De Niro se petrece foarte mult timp pentru a intra în pielea personajului său.

Sursa foto: Getty

Surse foto: Instagram,Getty

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta