Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

O vedetă s-a trezit cu băieții în carantină în Italia, din cauza COVID-19: ”Mi-e greu, ca mamă, să-i știu acolo”

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Actrița și modelul Brigitte Nielsen, fostă soție a lui Sylvester Stallone, cunoscută mai ales din seria filmelor Rocky și din Creed II, trăiește o adevărată dramă. Doi dintre copiii săi se află în Italia, chiar în această perioadă nefastă în care călătoriile au fost restricționate și legăturile dintre persoanele care se iubesc sunt puse la încercare. 

Vorbind despre temerile sale, vedeta a ținut să dea și câteva sfaturi legate de coronavirus.

brigitte nielsen

Actrița vorbește zilnic cu băieții săi

În cadrul show-ului TV ”Talk”, Brigitte Nielsen a declarat:

”Băieții sunt în Milano, adică în aria unde este cel mai periculos. Ei îmi spun că sunt bine, dar este o situație foarte dificilă pentru ei, pentru că sunt foarte speriați.”

După cum se știe, Italia a instituit carantină și izolare pe teritoriul întregii țări, în încercarea de a limita epidemia.

Brigitte Nielsen are cinci copii, dintre care o fetiță de doi ani (născută în 2018, când actrița avea 54 de ani) și patru băieți majori. Atunci când a vorbit despre temerile ei legate de carantina din Italia, actrița nu a precizat care dintre fiii ei se află în zona de risc.

Citește și Tragedie fără de margini! Testată pozitiv, o asistentă de 34 de ani s-a sinucis, de teamă să nu dea altora coronavirus...

Vedeta se simte complet separată de copii

Actrița, care locuiește în Statele Unite, are sentimentul că este aproape imposibil să se întâlnească prea curând cu fii ei.

”Este greu pentru mine ca mamă să fiu pe cealată parte a Globului. Le spuneam: «Nu puteți veni la mine de Paști» (din cauza distanței, n.r.), dar acum chiar nu mai pot veni, din cauza carantinei”.

Nielsen a ținut să dea căteva sfaturi legate de coronavirus pentru persoanele care trăiesc în Statele Unite, sperând totodată că situația nu va ajunge ca în Italia.

brigitte la masa

”Cred că oamenii trebuie să fie conștienți că acest virus este un lucru foarte serios. Nu trebuie să intre în panică, dar este nevoie să facă lucrurile care li se solicită pentru protecție.”

Urmărește harta interactivă a îmbolnăvirilor cu coronavirus aici.

Surse foto: Getty

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta