Oana Ioniță, fosta "Bebelușă" de la Cronica Cârcotașilor a anunțat că divorțează! "Îmi doresc să am parte de discreție"

Oana Ioniță, fosta "Bebelușă" de la Cronica Cârcotașilor a anunțat că divorțează! "Îmi doresc să am parte de discreție"

Redactor Divahair.ro

Încă un divorț în spațiul monden! De această dată este vorba despre Oana Ioniță, fosta "Bebelușă" de la emisiunea Cronica Cârcotașilor. Aceasta a decis să facă publică decizia de a se separa de tenorul Florin Budnaru, după o căsnicie de 10 ani. 

UPDATE 5 martie 2024: S-a aflat adevaratul motiv pentru care Oana Ioniță și soțul ei s-au despărțit! Vedeta a făcut noi dezvăluiri cutremuratoare la un an de la divorț. Se pare că atașamentul bărbatului față de fiul lor a fost extrem de puternic încă de dinainte de separarea propriu-zisă și că timpul pe care îl petreceau împreună l-a făcut pe bărbat să se răcească de propria soție.

„Nu am spus pentru că nici eu nu știu de ce s-a terminat dacă poți să înțelegi. Nu a fost vorba de altcineva. A fost vorba că el oferea foarte mult timp lui Maxim, se închideau în cameră seara, nu mai aveam acces. Și mi-am dat seama că nu mai e (...)

Chiar dacă eram în aceeași casă, nu puteam să intervin. Sau mi se spunea: „Dar tu nu ai ore la școală, nu poți să te duci să mai ții niște cursuri? Nu-i problemă că stau eu cu copiii.” Evident că de la început s-a simțit acestă implicare pe care Florin a avut-o, ceea ce e foarte bine și e normal ca bărbatul din familie să se implice în creșterea unui copil și să film împreună toți când facem lucrurile. Doar că, în timp, lucrurile astea au degenerat și mi s-a spus că ei au o relație mai specială. Nu-mi doresc o relație specială, eu îmi doresc o relație normală (nr. relație tată-fiu).

Eu cred că s-a produs această separare pentru că el (n.r. soțul) s-a distanțat de mine. (...) Cred că s-a atașat foarte mult de Maxim și s-a implicat atât de mult în a fi lângă el și a-l crește așa cum crede el, încât eu nu am mai existat, nici Isabel sau alte persoane. Și nu știu, cred că a existat și această separare. Atunci când soții dorm separat, cred eu, există o despărțire. (...) Mi s-a părut că doar eu am încercat să salvez această căsnicie și n-a mai funcționat.”, a declarat Oana Ioniță în emisiunea „La Măruță”.

„Nu a mai vrut să stea cu mine. A fost îndoctrinat, alienat”

Situația s-a schimbat din rău în mai rău după divorț, căci fosta Bebelușă de la „Cronica Cârcotașilor” susține că Florin Budnaru nu i-a mai permis să își vadă fiul și să se bucure de compania lui, pe motiv că minorul are de respectat un program, în care mama nu mai are loc. Ba mai mult, cel mic s-a îndepărtat de femeia care i-a dat viață, fără să îi poată spune de ce nu mai dorește să petreacă la fel de mult timp și în compania ei.

De asemenea, Oana Ioniță a dat de înțeles că fostul ei partener și-a convins fiul că nu trebuie să mai stea și cu ea.  Iată ce a mai spus cu lacrimi amare pe față, în emisiunea anterior menționată:

„Ne-am separat acum vreo doi ani, divorțul l-am hotărât anul trecut. (…) La noi divorțul s-a finalizat, a rămas incert programul copilului, al lui Maxim. Domiciliul copiilor s-a separat, Isabel, la mine și Maxim, la Florin, a fost o convenție și am zis să ne ajutăm pentru creșterea lor. Doar că în urma acestei convenții, programul era stabilit doar pe perioada vacanțelor, nu și în timpul școlii. Nu am mai putut să îl iau în timpul școlii pentru că avea un alt program cu tatăl lui. (…) Inițial, când a început școala, îl luam aproape zilnic la mine, doar că nu a avut loc, spațiu. Tot timpul avea câte ceva.

În octombrie am depus actele pentru ordonanță președințială pentru stabilirea unui program ferm. Săptămâna trecută s-a dat verdictul, măcar am niște ore, niște zile. Odată la două weekenduri să îl iau acasă, să stea cu mine, cu sora lui. (…) Cumva oamenii se înțeleg inițial, dar când e vorba de despărțire, fiecare luptă pentru el. Eu nu am crezut inițial că e așa. (…) El e tot timpul acolo, când el nu era, era trimisă altă persoană să îl ia. În aceste luni, copilul și-a creat o altă viziune asupra mea. Nu a mai vrut să stea cu mine. A fost îndoctrinat, alienat, sunt termeni diverși. (...)

Uite, săptămâna viitoare avem un concurs la care nu vrea să participe și nu îmi spune asta clar în față: „Nu vreau să participe la finala mondială, să mergi cu el la Praga”. Ci doar l-a convins ca el să nu meargă. Și atunci când îl întreb pe Maxim de ce nu vrei să mergi la concurs cu mine, zice „Păi nu știu.” Sunt lucruri care i se bagă în cap unui copil care e destul de influențabil la 9 ani.”

UPDATE 22 septembrie 2023: Deși au trecut aproximativ patru luni de când fosta „Bebelușă” a anunțat că divorțează, oamenii încă au curiozități legate de fostul ei mariaj și de legătura pe care ea și fostul soț o au cu Isabel (12 ani) și cu Maxim (9 ani). Ce nu știu unii este faptul că Maxim este fiul biologic al amândurora, în timp ce Isabel este fiica dansatoarei dintr-o relație anterioară, dar care poartă numele lui Florin Budnaru.

Vedeta este conștientă că fanii săi vor să știe în permanență ce se mai întâmplă în viața ei personală, așa că nu se ferește să spună lucrurilor pe nume. Invitată în emisiunea „După faptă și răsplată” de la Metropola TV, a vorbit despre momentul în care i-a spus fetei de 12 ani că tatăl pe care ea îl cunoaște și care a crescut-o este, de fapt, tatăl adoptiv. S-a gândit că aceasta va procesa mai ușor vestea despărțirii lor dacă va ști dinainte acest detaliu, mai ales că foștii parteneri au hotărât ca Maxim să se mute cu tatăl și ea să rămână cu mama.

„Ea a aflat anul ăsta, noi am încercat să ținem departe de ea asta. La 1 ianuarie i-am spus, ca să nu vină toate lucrurile năvală peste ea, ea era mică, 3 ani avea când l-am cunoscut pe Florin. Când ne-a văzut, Florin a zis că și-ar dori să fim o familie. Când a apărut Maxim lucrurile s-au schimbat, el a simțit să fie mai aproape de el, e un lucru natural, oricât de mult ai vrea să fi lângă, parcă ești puțin mai aproape de celălalt. Eu i-am zis că are suportul meu, suportul lui buni și suntem lângă ea tot timpul. Eu am încercat să îi fac o prezentare astfel încât să știe că Florin a încercat să îi fie ca un tată și să ne susțină și să fim împreună o familie. A înțeles, nu avea de ce să se supere, este o situație de viață.”, i-a povestit vedeta Cristinei Șișcanu, care este gazda emisiunii „După faptă și răsplată”

Această schimbare radicală din familia lor i-a afectat în mod egal pe toți patru, adulți și copii deopotrivă, dar pare că Oana Ioniță suferă cel mai tare de dorul fiului său, care refuză să o mai viziteze. 

„Eu cred că despărțirea față de soțul meu s-a întâmplat în ani. (...) Despărțirea față de un copil nu ar trebui să se întâmple niciodată. E greu pentru că trebuie să exite un program de vizită, un program de a face lucrurile și, de multe ori, copilul ajunge să nu se mai regăsească în viața pe care o împărțea înainte cu mama. Și de multe ori poate să zică „Nu, nu mai doresc să vin” sau na... Copiii sunt subiectivi și foarte influențabili. (...) E greu pentru că și părinții sunt subiectivi și fiecare vede dreptatea lui. (...) Este foarte greu să nu mă enervez când copilul meu spune că poate astăzi nu vrea să vină să stea cu mine, să petreacă timp sau nu vrea să facă anumite lucruri pe care înainte le făcea cu plăcere.”, a mărturisit Oana Ioniță cu lacrimi în ochi.

UPDATE 22 august: După divorțul surprinzător, Oana Ioniță și fostul soț au luat o altă decizie surprinzătoare. Cei doi și-au împărțit copiii, astfel că Izabel a rămas la mamă și Maxim la tată, ceea ce înseamnă că frățiorii cresc acum separat și se văd mult mai rar. Într-un interviu acordat pentru Fanatik, fosta „Bebelușă” a povestit prin ce trece în ultima vreme și cât de greu îi este să își vadă fiul după separare.

Acest an a venit cu multe probleme și situații noi pentru mine. Consider că orice încercare este o provocare și o lecție de viață. Ca să finalizăm mai repede toate procesele prin care trec doi oameni într-un divorț, am hotărât să ne înțelegem în fața notarului. Nu știu dacă a fost cea mai înțeleaptă decizie, dar timpul va decide.

Îmi este foarte greu să pot avea acces la fiul meu. Și să fixez niște întâlniri care nu pot fi stabilite de comun acord. Asta pentru că fiecare are un program sau pentru că lăsăm totul la alegerea minorului. Din păcate, fiul meu a renunțat la multe lucruri care înainte îi făceau mare plăcere: înotul, engleza, matematica mentală, astronomia, orele de balet, gimnastică sau dans contemporan. Maxim este o fire foarte sportivă și dinamică.

Are nevoie de provocări permanente. Sper să îi pot fi alături în toate deciziile și planurile pe care le are și să îl pot vedea mai des. Încerc să îi fiu aproape ca el să își continue activitățile pe care înainte le făcea cu drag. Și să îi ofer tot sprijinul meu. Ca acesta să fie fructificat este nevoie de doi părinți, nu doar de unul.”, a spus coregrafa pentru sursa menționată.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oana Daniela Ionita (@oana_daniela_ionita)

Pentru că un necaz nu vine niciodată singur, divorțul nu este singura situație delicată din viața ei. Aceasta a dezvăluit că mama sa are probleme de sănătate și că se străduiește să îi fie și ei aproape, deși are foarte multe proiecte profesionale pe care trebuie să le ducă la bun sfârșit.

„Este o perioadă grea, mai ales ca mama mea întâmpină niște probleme de sănătate și încerc să îi fiu cât mai mult alături. Academia trece și ea prin schimbări permanente și trebuie să fiu prezentă. Să privesc cu interes situațiile în continuă schimbare de la cursurile și proiectele pe care le realizez. De curând m-am întors din tabăra pe care o organizez de șapte ani consecutiv. Acolo unde tinerii artiști dansatori se dezvolta artistic, socializează și crează amintiri de neuitat. Isa și Max au participat cu implicare în toate activitățile și s-au simțit foarte bine. Sper ca în curând lucrurile să se liniștească în viața mea și aceste lecții de viață să mă conducă spre o mai bună versiune a mea.”, a mărturisit Oana Ioniță pentru aceeași sursă.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oana Daniela Ionita (@oana_daniela_ionita)

UPDATE 13 iulie: Oana Ioniță a făcut noi dezvăluiri despre separarea de tatăl copiilor săi! Se pare că decizia a fost luată în urmă cu un an, doar că amândoi au așteptat ca lucrurile să se așeze în viața lor și să o poată lua pe drumuri separate, fără să îi afecteze pe copii. În ciuda acestui fapt, acum, după semnarea actelor de divorț la notar, fiica și fiul lor nu mai au același domiciliu. Deși custodia este comună, Isabel (12 ani) stă cu Oana Ioniță, iar Maxim (9 ani) stă cu Florin Budnaru. 

„În viață lucrurile se pot schimba. A fost complicat. Noi am luat decizia acum un an de zile, aproximativ. Am mers la tribunal pentru că aveam o mică problemă legată de Maxim. Pentru că Florin îl iubește foarte mult, știi cum e, custodia până la urmă e comună. Toată viața, părinții încearcă să își împartă responsabilitățile și să le asigure un trai decent, o educație, toate cele. Dar eu am vrut să stea la mine. Dar până la urmă mi-am dat seama, custodia e comună oricum, indiferent de domiciliu, dacă e la mine sau la el, el oricum o să vină la mine acasă. (...) Plus că este iubirea, sora lui, cu care se joacă și se păruiesc non-stop. Este vorba doar de domiciliul în acte. Noi am început un proces, după care am hotărât să mergem la notar și să ne înțelegem cum e mai bine pentru noi și pentru copii. Florin s-a mutat acum câteva zile de acasă, adică am stat până și-a găsit, până s-a stabilit. Și încercăm să ne înțelegem pentru binele copiilor. Am stabilit că domiciulul lui Maxim să rămână la Florin și domiciliul Isei să rămână acasă. Dar Maxim vine și doarme la mine, noi plecăm și în vacanțe.”, a povestit ea în emisiunea „La Măruță”

Deși în urmă cu 10 ani își jurau iubire veșnică, lucrurile nu au mai mers, iar Oana Ioniță este conștientă de motivele care i-au îndepărtat. Totuși, nu dă vina pe ea sau pe soțul ei, ci preferă să privească totul cu obiectivitate. După cum i-a mărturisit lui Cătălin Măruță, au existat mai multe cauze care au dus la despărțire.

„Eram foarte fericiți, dar să știi că am încercat, nu am luat decizia așa. Nu s-a întâmplat pentru că unul dintre noi a cunoscut pe cineva. S-a întâmplat din cauze multiple, poate timpul meu alocat la sală, poate dedicația lui, poate implicarea lui pe partea cu Maxim. (...)Cred că mai mult eu am luat decizia pentru că am simțit că nu mai funcționează. ”

---------

Știrea inițială

Nimeni nu se aștepta la asemenea vești din partea Oanei Ioniță, care părea că are o viață de familie liniștită. Aceasta s-a căsătorit cu Florin Budnaru în anul 2013 și au devenit părinții unui băiețel minunat un an mai târziu. 

Totuși, se pare că relația dintre cei doi era departe de a fi una de succes, semn că au decis să o ia pe drumuri separate. Anunțul a fost făcut chiar de către „Bebelușa” Oana pe contul personal de Facebook.  

La inceputul acestui an am inceput procedura de divort intre mine si sotul meu. Decizia de a ne desparti a venit in urma diferentelor de viziune pe le avem asupra lucrurilor. Speram sa trecem cat mai usor si repede prin acest proces de separare. Imi doresc sa am parte de discretie pentru mine si familia mea, va multumesc ca sunteti alaturi de mine!”, a fost mesajul postat de vedetă, ce a însoțit o imagine cu ea și cei doi copii ai săi. 

Oana Ioniță: „Nu ne-am mai înțeles

Vedeta a ținut să precizeze că ea și Florin Budnaru nu s-au mai înțeles pe niciun plan de o bună perioadă de timp, declarând, de asemenea, că nu mai colaborează nici pe plan profesional cu acesta.

Suntem la începutul divorţului. Am luat hotărârea la sfârşitul anului trecut şi vom aştepta să vedem cum se desfăşoară tot procesul. Detaliile vor fi analizate, iar hotărârile le va lua tribunalul. Noi am început divorţul, probabil se va continua cu custodia copilului, apoi traseul pe care îl are în mod normal un divorţ. Noi locuim împreună. Copiii locuiesc cu noi”, a dezvăluit blondina într-un interviu acordat celor de la SpyNews.

Fosta dansatoare a mai declarat că își dorește ca procesul de divorț să se termine cât mai repede, însă lucurile nu par a fi așa de liniștite precum dorea ea.

„Sperăm ca totul să se desfăşoare cât mai repede. Eu sper! Nu vorbesc în numele lui. E mai complicată situaţia, este vorba şi despre copiii, este vorba şi despre casă. La notar totul este mai rapid, într-adevăr, dacă este de comun acord. Trebuie să stabilească un tribunal custodia, orele de vizită, inclusiv când vine vorba despre casa pe care am cumpărat-o”, a adăugat vedeta.

Nu ne-am mai înţeles. Noi anul acesta am fi împlinit 10 ani de căsătorie şi lucrurile nu au mai funcţionat între noi. Dar e important să colaborăm pentru binele copiilor. Nu, pe plan profesional suntem separaţi, adică eu am şcoala de dans şi academia de dans şi el are proiectele pe care le desfăşoară la operetă. Nu mai colaborăm nici din punct de vedere al job-ului, fiecare are altă direcţie”, a mai spus Oana Ioniță.

Lucrurile s-au schimbat radical la începutul lui 2021

La începutul anului 2021, în plină pandemie, cei doi, împreună cu cei doi copii ai lor, au decis să se mute într-o casă nouă. Vedeta a povestit încă de atunci că lucrurile nu mai stau așa bine între ea și soțul său și că atenția ce și-o dăruiau unul altuia înainte a fost îndreptată în totalitate spre copiii lor.

Oana Ioniță și Florin Budnaru (fostul soț) la plajă

Foarte multe lucruri s-au schimbat. Ni s-a schimbat viaţa radical cu cei doi copii ai noştri. Am devenit mai părinţi decât eram înainte. Parcă înainte aveam mai mult timp să mă ocup de mine. Iar eu, deşi m-am retras din televiziune, cred că filmez mai des decât filmam înainte, pentru că sunt invitată la diverse posturi TV cu şcoala mea de dans, Dance Planet. Am reuşit să creez un alt mediu în care să mă dezvolt şi să ridic nişte nume foarte mari la nivelul baletului. Mai nou, ne-am cumpărat o casă, chiar înainte de pandemie. Copiii aveau nevoie fiecare de camera lui, aşa că-n februarie am făcut acest pas”, a declarat atunci dansatoarea.

În ceea ce privește povestea sa de dragoste, Oana Ioniță pare să fie urmărită de ghinion. Aceasta a mai trăit o poveste de dragoste bulversantă, cu un arhitect din București, dar de care s-a despărțit cu scurt timp înainte de a-l cunoaște pe Florin Budnaru.

Vedeta s-a căsătorit cu tenorul în 2013 și au împreună doi copii. „Ne-am cunoscut la un botez și stăteam amândoi la aceeași masă și am început să povestim. Din vorbă în vorbă îmi zicea că și el își dorește o familie, copii. (…) Florin are foarte multă răbdare cu mine, mă lasă să fac ce vreau, îmi acceptă toate tabieturile”, a povestit blondina într-un interviu mai vechi din cadrul Antena Stars.

Fosta "bebelușă" a mai fost împreună în trecut cu un arhitect, din relația cărora a venit pe lume o fetiță care acum are 13 ani. Cei doi s-au îndrăgostit pe vremea când Oana era coregraf la o școală de dans din Spania, însă relația acestora s-a încheiat rapid.

Relaţia mea cu tatăl fetiţei s-a terminat în urmă cu un an şi jumătate. Am fost o perioadă destul de lungă singură, nu am avut probleme, am rămas în relaţii bune, nu mi-am dorit şi nu îmi doresc să intrăm în conflict. El este foarte ocupat, dar poate să vină oricând în România să o vadă pe Isabel”, povestea Oana Ioniță, în 2012, la scurt timp după despărțirea de David, tatăl primului copil al acesteia.

Oana Ioniță și Florin Budnaru tăind tortul la nunta lor

Chiar îaninte de a spune „Da!” în fața altarului, Oana Ioniță avea o părere destul de negativă despre oamenii care divorțează, spunând că nu înțelege de ce lumea „renunță așa ușor la relația pe care o are”. Acum 10 ani, în primele luni de la căsătorie, vedeta spunea că își dorește să petreacă toată viața împreună cu bărbatul pe care îl iubește, dar, din păcate, povestea lor de dragoste a ajuns la un final trist.

Am crezut și cred în iubire și în suflete-pereche, dar când vezi câți oameni din jurul tău divorțează, începi să te întrebi dacă o hârtie poate să țină împreuna două persoane. Acum, cu Florin, am ajuns pentru prima oară în viața mea să-mi doresc să mă marit. Sunt fericită, iubesc. El este o persoană care vrea să stea departe de presă. Îl iubesc și sper să-mi petrec toată viața cu el”, afirma dansatoarea după căsătorie.

Surse foto: Facebook - Oana Daniela Ionita

Surse articol: Libertatea, Libertatea pentru femei YoutubeFanatikYoutubeLibertatea

Articolul urmator
Oana Pellea, mărturisiri sincere și emoționante până la lacrimi despre părinții ei. "Mama a fost dragostea vieții mele"
Oana Pellea, mărturisiri sincere și emoționante până la lacrimi despre părinții ei. "Mama a fost dragostea vieții mele"
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta
Incepe quiz
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.