Oana Roman - drama tăcută din spatele glamour-ului aparent și a vieții invidiate de milioane de oameni

Oana Roman - drama tăcută din spatele glamour-ului aparent și a vieții invidiate de milioane de oameni

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

O vedem constant la TV, în presă, pe rețelele sociale. Nu este zi să nu apară ceva nou despre viața ei privată.
CU toate acestea, poate cel mai important lucru despre Oana Roman nu s-a aflat.

Până în momentul în care Mihai Morar a invitat-o la podcast-ului, i-a oferit spațiul sigur necesar să se deschidă și ea a făcut-o. Oana Roman, acum în vârsă de 44 de ani, și-a pus inima pe tavă și a vorbit, în premieră, despre cel mai dureros lucru din viața ei, lupta psihică pe care o duce de ani de zile.

 Oana Roman, interviu cu Mihai Morar

Sursa Instagram

"Nu am chemat-o pe @oanaromanelisei la podcast pentru a “scoate” știri din viața ei și dezvăluiri incendiare. Asta i se întâmplă de 25 de ani. Fără voia ei, dar și cu buna ei voie. Dar asta nu i-a adus voia-bună.

Am chemat-o pentru a o asculta de la început și până la sfârșit. Pentru că exact asta i-a lipsit. Și îi lipsește. E vocală, toată lumea o aude. Și poate chiar îi place să fie auzită. Dar nu prea a avut cine să o asculte. Și poate nici ea nu s-a ascultat , de multe ori, înainte de orice.

Epidodul de săptămâna asta este despre unde duce “neascultarea”. Despre oamenii din jurul nostru pe care îi auzim, dar nu îi ascultăm. Despre cum nu ne ascultăm nici pe noi înșine.

Mai jos, e doar un fragment video din povestea ei. Vă invit, însă, ca de obicei, să ascultați toată povestea."

- acesta de mai sus este mesajul prin care Mihai Morar își pregătește următitorii pentru ceea ce urmează, cel mai sincer interviu al Oanei Roman din întreaga ei viață de persoană publică.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Mihai Morar (@mihaimorar)

Oana Roman i-a mărturisit lui Mihai că s-a luptat cu atacurile de panică multă vreme, însă, în ciuda acestui fapt, s-a apucat de ședințe de terapie mai târziu decât ar fi trebuit, refuzând, în același timp și un tratament medicamentos.

50 de atacuri de panică într-o zi. «Dacă nu vii acum, eu mă arunc pe geam»

„Am început să fac terapie prea târziu. Aveam 30 de ani. Se adunaseră mult prea multe. A avut loc și o despărțire atunci, care a fost foarte grea pentru mine. Ajunsesem foarte rău. Practic nu mai puteam să trăiesc. Făceam 50 de atacuri de panică pe zi. Nu mai puteam să ies din casă. A fost foarte rău. Au început așa încet, încet, cred că aveam undeva pe la 27-28 de ani. Reușisem să duc până atunci, până când n-am mai putut să duc. Am făcut terapie vreun an jumate, refuzând să iau tratament medicamentos. Țin minte că odată am făcut un atac de panică îngrozitor, atât de îngrozitor, țin minte că stăteam la etajul 5, într-un bloc vis-a-vis de Sala Palatului.
Eram încă într-o relație în momentul ăla, dar eram singură acasă. Țin minte că l-am sunat și i-am spus: «Dacă nu vii acum, eu mă arunc pe geam». Pentru că simțeam că nu mai pot să respir, simțeam că nu mai am aer. Am deschis toate geamurile. Mi-a fost frică să ies pe balcon pentru că eu am și rău de înălțime. Stăteam la geam și încercam să-mi iau aer ca să pot să nu mă sufoc. Este absolut cumplit. A fost din ce în ce mai rău și au fost din ce în ce mai multe (n.r. atacuri de panică)” - a spus sincer, fără perdea, Oana Roman, interlocutorului său.

 Cum a reușit să se vindece Oana Roman

Din fericire, Oana Roman a reușit să se țină de luptă și să depășească aceste grave, apăsătoare, momente din viața ei.

 „Terapia m-a ajutat foarte mult. Nu se poate fără, din păcate, oricât de puternic ai fi. Nu medicamente, terapie! Este vitală. Oamenii trebuie să înțeleagă că nu este o rușine, nu este un lucru rău. E ca orice altă boală.
Există această mentalitate în România că a merge la psihiatru înseamnă că ești nebun, nu. Și nu este o rușine. Totu-i un exercițiu, de respirație, un exercițiu mental pe care trebuie să-l faci pentru a putea gestiona astfel de momente” -  a concluzionat vedeta, recent divorțată de Marius Elisei, după 7 ani de căsătorie.

Cum arăta Oana Roman în copilărie

Oana Roman a căutat prin cutia cu amintiri și le-a oferit, recent, fanilor săi, o mică felie din trecutul său. Vedeta a postat pe contul ei de Instagram o fotografie cu ea din copilărie, din vremurile bune, când părinții ei, Petre și Mioara Roman, erau fericiți împreună.

Poza din 1986 cu Mioara Roman, Oana Roman, Petre Roman si bunicii

Sursa foto Instagram

 

Surse foto: Instagram

Articolul urmator
Oana Roman este împietrită de durere! Mama ei a murit în centrul de recuperare în care era internată
Oana Roman este împietrită de durere! Mama ei a murit în centrul de recuperare în care era internată
Ce gen de film i se potrivește vieții tale?
Incepe quiz
Ce gen de film i se potrivește vieții tale?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.