Oana Roman și Marius Elisei își aruncă vorbe grele după despărțire. Nu pare să mai existe cale de împăcare de această dată

Oana Roman și Marius Elisei își aruncă vorbe grele după despărțire. Nu pare să mai existe cale de împăcare de această dată

Alida Enache

S-au despărțit, s-au împăcat, s-au despărțit și tot așa, dar, până la urmă și-au dat seama că nu au nicio șansă să fie fericiți împreună. Pare că nu mai există cale de împăcare între Oana Roman și Marius Elisei, iar acum cei doi foști își aruncă vorbe grele în mod public. Nu mai țin la aparențe nici măcar de dragul fetiței lor.

UPDATE 27 septembrie 2023: Luni bune, Oana Roman și Marius Elisei s-au războit în mediul online și au făcut declarații dure unul la adresa celuilalt, după ce și-au anunțat despărțirea în mod public. Acum, se pare că aceștia au revenit la sentimente mai bune, după ce Marius Elisei și-a refăcut viața.

Reacția Oanei Roman la știrile despre noua relație a fostului soț a fost de-a dreptul savuroasă! Nemulțumită că în presă se scrie că relația lor s-a încheiat în urmă cu opt luni, a ținut să facă unele precizări și să lămurească lucrurile.

„Trebuie să fac anumite precizări. Sunt titluri care spun „Marius Elisei declară anumite lucruri după 8 luni de la despărțirea de Oana Roman”. Ei bine, în luna ianuarie a avut loc o despărțire, dar în urma unor discuții și a unor mesaje dintre noi, noi am încercat să reînnodăm relația și prin aprilie și prin luna mai.

Din mai încoace a stat în casă cu noi. Au existat eforturi din partea amândurora să încercăm să salvăm ceva. Prin iunie am avut chiar o discuție serioasă în care el mi-a spus că încă există sentimente, că el simte că mă iubește mai mult decât mă iubesc părinții mei.

Eu am crezut în asta, am încercat, am făcut eforturi, nu s-a putut. Diferențele și lucrurile, viziunile diferite dintre noi nu se pot rezolva. Astfel încât am hotărât că este mai bine să încheiem definitiv pentru că ne chinuiam amândoi. Înainte ca eu cu Iza să plec în Franța, asta pe 3 septembrie, i-am spus că mai bine încheiem definitiv și ăla a fost momentul în care el a plecat definitiv de acasă. Deci pe data de 3 septembrie totul s-a încheiat.”, le-a povestit Oana Roman prietenilor din mediul online.

În ciuda a tot ce s-a întâmplat, fiica lui Petre Roman se bucură pentru împlinirea fostului partener și speră că va reuși să își crească în armonie fiica și să comunice tot ce ține de educația ei. Ba chiar a acceptat-o și pe actuala lui parteneră, care deja ar fi cunoscut-o pe fetița lor. Este împăcată că ea și Marius Elisei au încercat tot ce se putea pentru a-și ține familia unită, iar acest lucru a ajutat-o să accepte mai ușor realitatea.

„Ca să închei, încă odată spun că sunt extrem de împăcată și liniștită și bucuroasă că el e bine. Că Iza poate să se bucure de amândoi, nu mă deranjează că Iza a făcut cunoștință cu această doamnă. Sper să se înțeleagă bine și sper ca eu și cu Marius să putem să o creștem și să ne implicăm amândoi în creșterea ei, în mod echitabil, cât se poate, și în mod cât mai corect și mai serios. Pentru că ea are nevoie de doi părinți care să se implice în creșterea ei, mulțumesc. Doamne Ajută și mergem mai departe!”, a mai spus Oana Roman în mediul online.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marius Elisei (@eliseimarius)

UPDATE 21 IUNIE: Oana Roman a dat de înțeles că situația între ea tatăl fetiței sale nu mai este la fel de tensionată și a dezvăluit că își dorește să poată îngropa securea războiului. Până la pacea absolută mai este un drum lung, dar vedeta încearcă să obțină liniștea de dragul Isabelei, fiica sa în vârstă de 9 ani.

„Eu îmi doresc foarte mult să încercăm să putem fiecare să uităm și să trecem peste niște chestii. Încă nu s-a ajuns în punctul în care să se poată lăsa în urmă definitiv anumite lucruri. Asta e, de fapt, dorința mea cea mai mare, dacă s-ar putea ajunge... în ciuda faptului că eu sunt un om extrem de vocal și de extrovertit, eu sunt un om care nu iubește discuțiile, nu îmi place cearta, nu îmi plac reproșurile absolut deloc numai că, fiind Berbec, în momentul în care mă provoci, foarte greu mă pot abține.", a spus Oana Roman, potrivit Libertatea.

Fiica lui Petre Roman nu se sfiește să recunoască partea ei de vină în toată această situație complicată și își asumă că este o persoană impulsivă, care se aprinde ușor dacă oamenii dragi o supără. Doar timpul ne va arăta dacă vor găsi o cale prin care să poată lăsa în urmă toate lucrurile urâte pe care și le-au spus.

„La câte înjurături mi-am luat de la toată lumea, eu nu am răspuns niciodată, nu am intrat în certuri și în discuții cu nimeni. Acasă, dacă mă calci pe coadă prea des nu prea mai tac.(...) Eu sunt un om care iartă și încerc să uit părțile rele. Eu chiar sunt împăcată acum. În fața lui Dumnezeu sunt extrem de împăcată cu tot. Relele și greșelile eu mi le-am asumat.(...) O relație în care încercăm să lăsăm deoparte aduceri aminte, reproșuri, asta înseamnă înapoi la zero.”, a mai spus ea.

Deși relația lor de foști soți este departe de a fi perfectă, Oana Roman a susținut în repetate râduri că îl iubește și îl respectă, fiindcă este omul care i-a dăruit un copil.

„O să-l iubesc toată viața pentru că este tatăl copilului meu și am să-l iubesc, și am să-l respect toată viața.”, spunea Oana Roman la podcastul „Vorba lu Jorge”.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oana Roman (@oanaromanelisei)

UPDATE 22 FEBRUARIE: Da, se lasă cu "La mulți ani"după un scandal greu de egalat! Oana Roman a postat ieri o poză minunată cu fiica ei, cu ocazia aniversării acesteia! Oare unde s-au dus anii? LA MULȚI, MUUUULȚI ANI, copil minunat! 

La mulți ani iubita mea minunata! 🥰🥰🎂🌟🎉
9 ani de pură fericire. Ai fost cel mai cuminte și vesel copil și ai devenit cea mai buna prietenă! Îmi doresc sa fii sănătoasă, fericita și iubită! Eu te voi iubi, proteja și ocroti toată viata și dincolo de ea! Te iubește mami mult de tot.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Oana Roman (@oanaromanelisei)

--------

UPDATE 17 februarie: Războiul dintre cei doi pare să nu se mai oprească, iar cea mai afectată de toată această situație este chiar Maria Isabela, fiica lor ce va împlini 9 ani pe 21 februarie. Se pare că micuța nu a putut accepta plecarea tatălui ei și că îi simte lipsa foarte tare. Drept urmare, Oana Roman a decis să o ducă la un psiholog, în speranța că va reuși să se descarce și să treacă peste această suferință cauzată de separarea părinților.

„Suntem bine, dar, într-adevăr, Isa este afectată de situație pentru că ea era obișnuită cu prezența tatălui ei în permanență alături de ea. Este foarte greu pentru ea și o înțeleg, oricât e de matură și de mare și în cazul ei, da, am apelat la ajutor specializat. Ea are nevoie să stea de vorbă cu cineva căruia să îi spună lucrurile pe care le simte și pe care mie nu mi le spune așa cum i-ar spune cuiva și culmea este că ea a cerut să meargă să se vadă cu Ana. Ea îi spune ”Ana cu care fac dezvoltare personală” și Ana este, într-adevăr, un psiholog care face și dezvoltare personală pentru copii și Isa a început să meargă să o vadă pentru că așa și-a dorit, asta a simțit că vrea și am făcut cum și-a dorit ea., a mărturisit fiica lui Petre Roman pe InstaStory.

Rămâne de văzut dacă Oana Roman și Marius Elisei vor îngropa securea războiului pentru binele copilului pe care îl au împreună.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oana Roman (@oanaromanelisei)

-----

După aproximativ 10 ani de relație, Oana Roman (46 ani) și Marius Elisei (36 ani) au hotărât să își ia adio unul de la celălalt, iar acum pare că nu mai există cale de împăcare între ei. Cei doi au divorțat la notar în luna februarie a anului 2021, însă patru luni mai târziu s-au împăcat de dragul fetei lor. Nu și-au mai dorit să ajungă împreună în fața altarului, iar acum ne este și clar de ce. După cum amândoi declară, au perspective diferite asupra vieții și nu mai pot trăi unul cu celălalt.

Primele declarații de după despărțire nu au fost deloc tăioase, iar Marius Elisei menționa că nu vrea să ofere detalii personale despre problemele lor.

Imagine cu Oana Roman și Marius Elisei în timp ce fac un selfie

„Acum vor apărea titluri că Marius a părăsit-o pe Oana. Este un lucru pe care ni l-am dorit, cumva, amândoi. Eu îi spun de foarte mult timp că trebuie să ne separăm definitiv, pentru că nu cred că mai avem nicio șansă să mai reparăm ceva în relația noastră, pentru că avem viziuni total diferite asupra vieții, dorințe total diferite în ceea ce privește viața.

Vedem lucrurile total diferit. Am încercat cât s-a putut. Nu s-a mai putut. Este un lucru pe care și eu mi l-am dorit, dar mă repet. Mi-aș fi dorit ca acest lucru să nu se întâmple acum, pentru că nu este OK că am rămas singură, cu toate pe cap.
Ultima perioadă, cel puțin din punctul meu de vedere, ultimul an a fost foarte greu. Eu l-am trăit ca pe o povară, ca pe o situație extrem de tensionată în care nu m-am simțit bine, nu m-am simțit împăcată. Nu m-am simțit fericită și am trăit-o așa degeaba. Eu am spus că lucrul acesta trebuia să se întâmple de mai demult.

El nu mai locuiește cu noi. Am hotărât acest lucru, doar că el a hotărât să plece mai devreme decât am stabilit. Atâta tot. Eu mă simt eliberată de o foarte mare povară, pentru că nu ne mai era bine împreună. Nici eu nu mai eram fericită, nici el nu era fericit. Fiecare cu greșelile lui. Fiecare cu problemele lui”, a fost prima declarație a fiicei lui Petre Roman după separarea de fostul soț.

”Este adevărat. E treaba noastră ce s-a întâmplat, cert e că nu mai suntem împreună și nu mai vreau să am legătură cu aceasta fată. Nu mai locuiesc cu ea. E treaba noastră cum vom face cu fetița. Detaliile interioare trebuie să rămână în interior, nu totul trebuie să fie făcut public.

Nu ne mai înțelegeam de multă vreme. Eu mi-am dorit această familie cu toată puterea, dar dacă nu ai cu cine să-ți faci o familie, nu ai”, a mărturisit și Marius Elisei în acea zi.

Imagine cu Oana Roman și Marius Elisei la un eveniment

Oana Roman, mesaj acid pentru fostul soț

Acum, deranjată de faptul că fostul soț nu vrea să își vadă fiica, pe Isabela, dar și că a lăsat-o pe cap cu foarte multe griji, Oana Roman a izbucnit în mediul online și i-a aruncat acestuia vorbe grele.

„Având în vedere că fostul meu soț mi-a dat block peste tot, nu îi pot comunica nimic referitor la copilul nostru. Mă obligă să-i transmit public mesajele trimise în ultima perioadă referitor la atitudinea sa vizavi de Isabela.

De duminică până azi am trimis următoarele mesaje. Azi am venit acasă și am găsit-o pe Isa plânsă, pentru că l-a sunat să-l roage măcar să o ia într-o zi de la after să petreacă un pic de timp cu el, iar el i-ar fi răspuns că trebuie să vadă cum se organizează și încă nu-i poate da un răspuns.

Ai promis să te vezi cu Isa. Te sună dimineață încontinuu și nu răspunzi. Felicitări! Ți-ai bătut joc de Isa, te-a așteptat ieri toată ziua, nici măcar nu ai răspuns la telefon. Te-am sunat de nu știu câte ori și tu spui că te bufnește râsul la declarațiile mele. Să-ți fie rușine, Isa nu merită așa bătaie de joc.

Nu ți-ai văzut copilul de peste trei săptămâni. Te sună, îți spune că vrea să te vadă. Te-a așteptat duminică toată ziua, nici măcar nu i-ai răspuns la telefon. Este inadmisibil să te porți în felul ăsta cu ea. Ea nu are nicio vină, este copilul tău și te iubește. De ce-ți bați joc de ea? E așa greu să te vezi cu ea măcar o oră? Nu să plătești, nu s-o duci dimineață la 7 la școală, nu nimic. Doar s-o vezi, să petreci timp cu ea! Cât de greu poate fi?”, este mesajul transmis de ea.

De asemenea, aceasta a mai menționat că fostul ei partener nu o duce prea bine cu banii: 

„Marius a vrut pui, că Marius a spus că se ocupă de ei. Bine, ar fi fost imposibil să se ocupe de ei pentru că el n-ar fi avut de unde să plătească niște mii de euro pe care eu i-am băgat în mâncare și în pastile.

El are bani doar de țigări și de băutură, probabil de la mă-sa, nu știu. M-am enervat foarte rău! Eu nu vând scump puii ăștia, eu îi dau cât să-mi acopăr fix cheltuielile și ce bani am băgat în ei, atât, în rest nu fac o afacere din asta. Deci, domnul Elisei și-a dorit acești pui pe banii mei, evident, pentru că n-ar fi avut niciodată cum să cheltuie atâția bani cu sarcina Lunei și cu acești pui, care pe mine m-au costat peste 2.000 de euro.

El trebuia să facă credit la bancă să poată să plătească lucrurile astea. A vrut pui pe banii mei și tot eu am plătit, și tot eu i-am crescut și am avut grijă de ei zi și noapte”, a spus ea, referindu-e la cățeii pe care îi vinde acum la un preț destul de piperat, pe care Marius Elisei și i-a dorit.

Imagine cu Oana Roman alături de Marius Elisei și fiica lor în vacanță

„Te-am făcut mamă și nu meritai”

După ce a primit asemenea acuzații, Marius Elisei nu s-a mai putut abține și i-a răspuns fostei soții în aceeași notă.

„Deci, te rog frumos să încetezi să mai vorbești despre mine și niște aberații care știi bine că multe dintre ele sunt niște minciuni. Tu niciodată nu te uiți în oglindă înainte să vorbești? Niciodată nu te gândești înainte să vorbești? Că poate cineva, mai târziu, va avea de suferit. Crezi că mă ataci așa cum crezi tu că o să mă ataci? Dacă vrei să ne atacăm, ne atacăm și vei vedea că o să ieși în pierdere. Faci niște afirmații care crezi că te ajută la ceva?

Plus de asta, ține cont că te-am făcut mamă și nu meritai, te-am făcut mireasă și nu meritai, nu meriți nimic, absolut nimic la ce caracter ai, adevăratul tău caracter! Dacă mă apuc să-ți dau masca aia jos, nu știu dacă o să fie bine, dar eu mă gândesc la cine o să sufere mai târziu. Și nu uita, vezi că te-am luat grasă și te-am lăsat slabă! Ar trebui să-mi mulțumești!”, i-a transmis el Oanei Roman.

Amintim că fiica lui Petre Roman și fostul ei soț au devenit părinți împreună în anul 2014. Pe fiica lor o cheamă Maria Isabela.

Citește și: Cupluri din România cu diferență mare de vârstă între parteneri. Au trecut peste acest aparent impediment și se iubesc mai mult ca oricând

Surse foto: Facebook, Facebook, Facebook, Facebook

Surse articol: Libertatea, A1, KanaldWowbizLibertateaCancan

Articolul urmator
Marius Elisei a început o nouă etapă în viața lui. Fostul soț al Oanei Roman a devenit șofer de Uber
Marius Elisei a început o nouă etapă în viața lui. Fostul soț al Oanei Roman a devenit șofer de Uber
Test de cultură generală: poţi ghici numele cărții după prima frază din roman?
Incepe quiz
Test de cultură generală: poţi ghici numele cărții după prima frază din roman?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.