Panică la show-ul lui Marilyn Manson. Artistul s-a prăbușit pe scenă

Redactor Divahair.ro

Cântărețul Marilyn Manson a avut parte de un moment damatic sâmbătă în timpul unui concert susținut în Texas, Statele Unite. Artistul s-a prăbușit pe scenă, chiar când interpreta hit-ul Sweet Dreams, nu înainte de a le spune fanilor că a suferit o toxiinfecție alimentară.

Marilyn Manson in timpul unui concert

Manson (49 de ani) a întârziat la show-ul pe care l-a susținut la Cynthia Woods Mitchell Pavilion, din Texas, susținând că nu se simte deloc bine și că a suferit o toxiinfecție alimentară. Managerul său i-a evacuat pe fotografii veniți la spectacol, spunându-le că rocker-ului îi este rău și că nu vrea să fie fotografiat în această stare.

Pe tot parcursului concertului Manson s-a clătinat pe scenă, iar la finalul piesei Sweet Dreams (un cover după Eurythmics), cântărețul s-a prăbușit pe scenă, peste un monitor.

Nu este pentru prima dată când Marilyn Manson are parte de un astfel de incident. În octombrie anul trecut, tot în timp ce cânta hit-ul celor de la Eurythmics, Manson a fost dus de urgență la spital după ce un element de decor a căzut peste el pe scenă, în timpul unui concert susținut la New York.

În prezent Manson se afla în turneul Twins of Evil: The Second Coming, alături Rob Zombie, de la trupa White Zombie. Acesta din urmă a preluat show-ul, spunându-le celor prezenți: "Prietenul meu, domnul Manson, nu se simte deloc bine. Este acum în autobuz (rulota formației, n.r.), probabil, pentru că îi este foarte rău".

Surse foto: Getty

Articolul urmator Portretul frumuseții perfecte: Povestea tumultoasă de viață a regretatei Marilyn Monroe

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.