Paris, fiica regretatului rege al muzicii pop Michael Jackson, a făcut destăinuiri incredibile despre viața sa intimă: "Nu am avut relații doar cu femei și bărbați"

Cristina Gherghina

Paris Jackson, în vârstă de 22 de ani, și iubitul ei, Gabriel Glenn, sunt protagoniștii unui documentar din seria "Facebook Watch". În episodul de debut al seriei, fiica regretatului rege al muzicii pop a dezvăluit detalii incredibile la care nimeni nu se aștepta. 

Paris a vorbit atât despre tatăl său și despre șocul emoțional suferit în urma morții sale, cât și despre viața ei intimă. În cazul celui de-al doilea subiect, Paris nu s-a sfiit deloc și a oferit mai multe detalii decât ar fi vrut oricine să afle. 

paris si glenn

Vorbind deschis despre sexualitatea ei, aceasta a declarat că nu se poate numi nici lesbiană, nici bisexuală, având în vedere că de-a lungul vieții a întreținut relații intime „nu doar cu femei și bărbați”.

"Niciodată nu am crezut că o să mă aleg cu un tip. Credeam că o să ajung să mă mărit cu vreo tipă. M-am întâlnit mai mult cu fete, decât cu băieți. Publicul nu știe decât de cele 3 relații de durată pe care le-am avut cu bărbați. Dar nu știe nimic despre cele mai multe dintre relațiile pe care le-am avut. O spun pentru că nu m-aș considera bisexuală, fiindcă nu am avut relații doar cu femei și bărbați. Am avut relații cu un bărbat cu vagin", a spus Paris Jackson.

Mai mult, Paris a mărturisit că, încă din copilărie, a simțit o atracție față de tot felul de relații umane "nefirești", și, după spuse sale, Michael Jackson era conștient de acest lucru. 

Paris Jackson avea numai 11 ani atunci când tatăl său s-a stins din viață, acel moment reprezentând drama vieții sale.

"Dacă nu vorbesc despre asta sau dacă nu o transpun în muzică, îmi va ruina complet viața și mă va copleși, voi fi slcava acestui tip de durere și chin, iar eu nu vreau asta", a mai spus Paris Jackson.

Surse foto: Getty Images

Articolul urmator Ce s-a întâmplat cu Michael Anthony Richards, imprevizibilul Kramer din "Seinfeld". A venit, ne-a făcut să-l îndrăgim și a dispărut

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.