Paula Seling a vorbit fără perdea despre divorț. Decizia de a se separa de Radu Bucura după 17 ani de mariaj a ridicat multe semne de întrebare

Paula Seling a vorbit fără perdea despre divorț. Decizia de a se separa de Radu Bucura după 17 ani de mariaj a ridicat multe semne de întrebare

Alida Enache

Paula Seling (44 de ani) și Radu Bucura (43 de ani) au divorțat de mai bine de un an, însă abia acum, artista și-a deschis sufletul și a dezvăluit adevăratul motiv care a dus la destrămarea unei căsnicii frumoase și de lungă durată. 

UPDATE 27.10.2023: În toamna anului trecut, Paula Seling și Radu Bucura au decis să divorțeze după 17 ani de mariaj. Până în prezent, cei doi au ținut despărțirea lor departe de ochii curioșilor, din dorința de a avea intimitate într-un moment atât de personal.

Acum, Paula Seling a decis să-și deschidă inima. Despărțirea de Radu Bucura, cel cu care a petrecut 17 ani, a fost o decizie dureroasă, iar Paula Seling recunoaște că iubirea dintre ei nu a dispărut, chiar dacă șansele de împăcare sunt mici.

„Este imposibil, după 17 ani, să nu ții foarte mult la cineva. E un gen de iubire care nu dispare niciodată. Este o celulă ce a funcționat ani de zile și este imposibil să nu te întrebi dacă e în regulă, dacă e totul OK.

Ne purtăm de grijă, în continuare, unii altora. Suntem o echipă în creșterea Elenei și așa este normal să fie”, mărturisește Paula Seling. 

Cu toate acestea, cei doi părinți se dedică acum educației minunatei lor fiice, Elena, adoptată în urmă cu șase ani, și reușesc să își păstreze legătura ca o echipă unită în creșterea micuței. În acest fel, ea nu simte durerea despărțirii lor:

„Avem un mare ajutor, mai nou, Elena este înnebunită de after-ul la care merge. Are acolo o comunitate și ea vrea să meargă la after. Înainte stăteam și făceam amândoi temele cu ea, dar acum și le face acolo și cumva e mai ușor și pentru noi.

Ea e foarte OK. Știe foarte bine că niciunul dintre noi nu am plecat aiurea pe cărări. Suntem ambii alături de ea, lucrurile sunt în regulă. Și chiar când e cu mine, se gândește la taică-su. Și când e acolo, se gândește la mine”. 

Paula Seling a vorbit și despre motivele care au stat la baza divorțului dintre ea și Radu Bucura.

„În momentul ăsta, cred că are legătură cu identitatea fiecăruia. Cu faptul că este o dovadă de iubire să îi dai ocazia celuilalt să devină ceea ce trebuie să devină, știind că împreună cu tine s-ar putea să nu reușească, pentru că nu-i dai tu suficient spațiu. E o dovadă de iubire să dai libertatea cuiva, când știi că are nevoie de ea. Și cred că lucrurile sunt la fel, de ambele părți”, mărturisește artista.

Paula Seling îmbrăcată în costum popular

În ciuda provocărilor personale, Paula Seling nu-și neglijează cariera și se pregătește să încânte publicul într-o serie de concerte în Statele Unite. Artista va susținte trei concerte în Seattle (27 octombrie), Sacramento (28 octombrie) și Los Angeles (29 octombrie). Artista se arată hotărâtă să ofere tot ce are mai bun fanilor săi. 

Știrea inițială

Divorț neașteptat și cuprins de mister în showbiz-ul românesc! După 17 ani de iubire intensă și mare devotament, Paula Seling și-ar fi luat adio de la cel care i-a fost atât soț, cât și manager. Solista a rămas discretă în ceea ce privește separarea de Radu Bucura, însă zvonurile din ultima vreme par să se adeverească. Semnele sunt tot mai evidente!

În primul rând, Radu Bucura nu mai este manager-ul cântăreței, deși avea acest "job" de ani buni. Cei doi erau văzuți întotdeauna împreună la concertele Paulei Seling, însă partenerul artistei nu și-a mai făcut demult apariția la acestea, după cum povestesc colegii lor, conform Playtech.

Imagine cu Paula Seling într-o rochiță albastră

În plus de asta, noul manager al cântăreței a confirmat, fără să vrea, divorțul lor, într-o discuție telefonică cu o jurnalistă de la Click.ro. Redăm dialogul lor în rândurile de mai jos:

Reporter Click!: „Bună ziua. Larisa Ciută de la ziarul Click!, dorim și noi să discutăm cu domnul Radu Bucura.”

Noul manager al Paulei Seling: „Bună ziua. Radu nu se mai ocupă de activitatea profesională a Paulei Seling.”

Reporter Click!: „Dar cine se ocupă, dvs. sunteți noul manager?”

Noul manager al Paulei Seling: „Da, eu mă ocup acum”

Reporter Click!: „Cum vă numiți?

Noul manager al Paulei Seling: „Cristian Stan”

Reporter Click!: „Practic, de la divorț, Radu nu se mai ocupă de Paula Seling, corect?”

Noul manager al Paulei Seling: „Da, este adevărat, corect.”

După această discuție, colegii de la Click! au încercat să obțină informații și din partea Paulei Seling și a lui Radu Bucura, însă, după cum era de așteptat, niciunul dintre ei nu a vrut să comenteze separarea.

„Da, este adevărat, nu mă mai ocup de activitatea Paulei, Cristi Stan se ocupă de concerte și tot ce este nevoie. Găsiți numărul lui pe site, puteți să sunați acolo să aflați tot ce aveți nevoie cu privire la activitatea profesională a Paulei. În rest, nu sunt interesat să comentez alte detalii, nu o să discut viața personală, detaliile din viața privată rămân private.”, a spus Radu Bucura.

„Sunt chiar în mijlocul unor repetiții, nu pot să vorbesc, sunați-mă peste trei ore. Mulțumesc”, a fost și declarația artistei care, mai târziu, nu a mai răspuns la telefon.

De menționat este și faptul că în urmă cu ceva timp, cântăreața din Baia Mare a postat o serie de fotografii pe pagina personală de Instagram, cărora le-a atribuit un mesaj care ar putea face aluzie la situația curentă.

„Uneori simți că drumul te duce într-o direcție fără să poți să faci nimic. Că o frunza pe rău, că un pasager într-un tren luat la întâmplare. Dar toate se fac spre bine. Și, cândva, vei înțelege motivul pentru care destinul te-a purtat spre locuri pe care nu le-ai văzut până atunci”, a scris ea pe Instagram, în data de 17 septembrie.

Imagine cu Paula Seling la Timișoara

În plus de asta, în ultimele luni, Paula Seling s-a cufundat de-a dreptul în muncă și a devenit tot mai activă pe rețelele de socializare. Ea a susținut concerte, de curând, în Craiova și Torrino și chiar a scos o nouă piesă, ”Toată lumea are un dor”.

Rămâne de văzut dacă artista și Radu Bucura vor confirma sau nu zvonurile cum că au divorțat.

Vezi și: De ce nu are Paula Seling copii, deși e căsătorită din 2005. Cântăreața a rupt tăcerea

Surse foto: Instagram, Instagram, Instagram, Instagram

Surse articol: Click, Playtech, Ego, Cancan

Articolul urmator
Irinel Columbeanu, mai sincer ca niciodată. A vorbit fără perdea despre regretele vieții lui și greșelile care l-au dus la faliment
Irinel Columbeanu, mai sincer ca niciodată. A vorbit fără perdea despre regretele vieții lui și greșelile care l-au dus la faliment
De care semne zodiacale ar trebui sa te feresti?
Incepe quiz
De care semne zodiacale ar trebui sa te feresti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.