Pe cine iubește Sila din „Puterea Destinului” în viața reală?

Pe cine iubește Sila din „Puterea Destinului” în viața reală?

Redactor Alexa Galgau

Serialul turcesc „Puterea Destinului”, filmat între 2006 și 2008, a cucerit pe deplin publicul român, iar actrița care a jucat-o pe Sila, Cansu Dere, a devenit rapid una dintre prezențele preferate pe micile ecrane. Frumusețea ei a cucerit multe inimi, iar povestea superbă de dragoste dintre Sila și Boran a ridicat semne de întrebare printre telespectatori, care au sperat că scânteia există și în viața reală.

Află din rândurile următoare pe cine iubește Sila din Puterea Destinului” și dacă speranțele fanilor serialului s-au materializat!

 

Pe cine iubește Sila din Puterea Destinului

A terminat Facultatea de Arheologie și a fost un model cunoscut înainte de a deveni una dintre cele mai îndrăgite actrițe din Turcia. Cansu Dere este o femeie ambițioasă, care a atins culmile succesului nu doar pentru că este frumoasă, ci și pentru că a muncit din greu ca să ajungă acolo.

Cu o asemenea privire răpitoare și de o frumusețe ireală, ce bărbat ar putea să nu o iubească pe actrița Cansu Dere? Ei bine, spre marea dezamăgire a fanilor de pretutindeni, se pare că Mehmet Akif Alakurt, actorul care l-a jucat pe Boran, partenerul Silei în „Puterea Destinului”, nu a fost înnebunit după actriță. Chiar dacă în film afișau o chimie incredibilă, cei doi actori nu s-au înțeles deloc bine, ba chiar s-au antipatizat pe parcursul filmărilor.

Motivul principal al disputei dintre cei doi ar fi faptul că Mehmet ar fi acuzat-o pe Cansu că are aere de divă și că îi lipsește profesionalismul, din cauză că obișnuia să întârzie la filmări. Se pare că nici el nu era totuși ușă de biserică și se purta nu tocmai curtenitor cu celelalte femei din staff. Așadar, nicio șansă ca dragostea să se înfiripeze între cei doi frumoși actori, indiferent cât de mult și-ar fi dorit fanii serialului „Puterea Destinului”.

Așadar, rămâne întrebarea: dacă nu pe cuceritorul Mehmet, pe cine iubește Cansu Dere? Se pare că este una dintre puținele vedete care reușește să își țină viața personală departe de presa de scandal, însă se știe că a avut o relație de lungă durată cu un alt actor turc, de care s-a despărțit acum cinci ani. După acea despărțire, Cansu a mai avut câțiva iubiți: Okan Byulgen, Gokhan Ozoguz și Nejat Isler.

În prezent, deși pare să fie perfecțiunea întruchipată, actrița din „Puterea Destinului” nu are niciun iubit. Oare este vorba despre discreție absolută sau despre standarde prea înalte? Oricare ar fi răspunsul, cert este că o lume întreagă suspină cu tristețe după minunatul cuplu de pe micile ecrane, Sila și Boran.

Descoperă alte 8 cupluri de pe marile ecrane care au fost la cuțite în viața reală!

Dacă ești o admiratoare a serialelor orientale, iată și o listă a celor mai bune seriale coreene!

Surse foto: celebritywc.com, pinterest.com

Articolul urmator
Cu cine se iubește Tavi Colen de mai bine de un deceniu! O auzi aproape zilnic la radio, dar nu știai mai nimic despre viața ei
Cu cine se iubește Tavi Colen de mai bine de un deceniu! O auzi aproape zilnic la radio, dar nu știai mai nimic despre viața ei
Cine te iubeste in secret?
Incepe quiz
Cine te iubeste in secret?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.8 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.