Pepe și Raluca Pastramă divorțează!

Pepe și Raluca Pastramă divorțează!

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

Este, cu siguranță, vestea momentului în România: Pepe și Raluca Pastramă divorțează! Anunșul a fost făcut public chiar de cântăreț, pe canalul său de YouTube.

"Vreau să vă fac un anunţ extrem de important, pentru mine şi cred că şi pentru voi, trist totodată, dar adevărat. Eu şi Raluca nu vom mai parcurge acelaşi drum, mai exact, vom divorţa în curând. Este o decizie asumată, nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relaţie, în momentul de faţă, nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni.

Dar, de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate şi multe încercări de împăcare, ne înţelegem foarte bine. Asta pentru că am înţeles nişte lucruri, şi eu, şi ea, nu mai există tensiuni, sau cel puţin nu vrem să fie acele tensiuni, ne-am asumat această separare şi vrem să ne creştem frumos copiii. Cel mai greu ne-a fost să discutăm cu ei, după ce am trecut acest prag, restul nu mai contează.

Sper din suflet să ne respectaţi decizia, să nu comentaţi prea mult.

Fiind de comun acord, vom merge la notar şi nu există niciun fel de proces. Nu există un motiv major, real, dar dacă nu se poate, nu se poate, asta e!"

 

Surse foto: Instagram

Articolul urmator
Ce familie frumoasă are Pepe! A trecut prin multe eșecuri înainte de a-și găsi liniștea dar acum pare un bărbat împlinit
Ce familie frumoasă are Pepe! A trecut prin multe eșecuri înainte de a-și găsi liniștea dar acum pare un bărbat împlinit

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.