Piesa vestimentară care o ajută pe Kim Kardashian să pară mai slabă

Violeta Ieremie

Familia Kardashian este deja celebră, însă un lucru care o scoate în evidenţă este stilul vestimentar adoptat. Întregul concept vestimentar este de aşa natură încât să scoată în evidenţă formele generoase pe care le au fetele din faimosul „clan” Kardashian. 

În acest sens, Kim Kardashian a dezvăluit secretul care-i scoate în evidență corpul, şi anume lenjeria modelatoare din spanx pe care o poartă pe sub haine.

Kim Kardashian poarta lenjerie spanx

Kim a declarat într-un interviu recent pentru revista InStyle că foloseşte foarte mult acest tip de lenjerie, care a devenit o amprentă personală, preferata ei fiind lenjeria cu talie înaltă care continuă şi pe coapse, aproape de genunchi.

Stilistul vestimentar al familiei Kardashian spune că, pentru a purta acest tip de lenjerie, trebuie mai întâi să te simţi bine în corpul tău, să te simţi confortabil cu formele pe care le ai şi care sunt puse în valoare de lenjeria spanx.

Kim Kardashian ştie, cu siguranţă, ce trucuri să folosească pentru a arăta fabulos de fiecare dată când iese din casă. Are propriul stil de a purta lenjeria spanx, astfel încât să fie mulţumită şi admirată în acelaşi timp de fanii ei.

Conform afirmaţiilor vedetei, aceasta poartă două perechi de lenjerie modelatoare, în cele mai multe cazuri cu aceeaşi lungime, mai ales când simte că a luat puţin în greutate.

Face excepţie de la regulă atunci când poartă o rochie scurtă. În situaţia aceasta, poartă lenjerie spanx de dimensiuni reduse. Însă, în restul timpului, preferă lenjeria cu talie înaltă şi lungă până aproape de genunchi.

Jennifer Lopez poarta lenjerie spanx

Cum orice lucru bun are şi reversul medaliei, sunt şi dezavantaje în ceea ce priveşte purtatul lenjeriei modelatoare. Problema cea mai mare a vedetei este când trebuie să meargă la toaletă şi nu poate să iasă din ţinuta ei foarte strâmtă.

Însă Kim Kardashian se bucură de beneficiile pe care i le aduce lenjeria modelatoare, asumându-şi şi riscul de a nu reuşi să iasă la timp din haine atunci când are o „urgenţă”. 

Și alte celebrităţi sunt fidele lenjeriei modelatoare, precum Jennifer Lopez şi Khloe Kardashian, sora lui Kim Kardashian.

Khloe Kardashian poarta lenjerie modelatoare

De asemenea, o altă piesă cu care este văzută des Kim este body shaper-ul. Acesta este în topul preferinţelor divei, deoarece nu lasă urme pe sub haine şi îi pune în evidenţă posteriorul!

Articolul urmator Fiica faimoasei clarvăzătoare Carmen Harra, real succes peste hotare. Este comparată cu Kim Kardashian

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (6)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.